Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nefreet ediyoruum k.doğum doktorundan ama gideceem napiiimsenağlama

ilter selam canım

neslihan sen nerede oturuyorsun?
slm nasılsın canım ben bugün 1 tane simit yedim yarısını sabah yedim yarısınıda şimdi yedim inşallah akşamada sadece salata yiyecem bu hafta kilo vermek istiyorum

nefreet ediyoruum k.doğum doktorundan ama gideceem napiiimsenağlama
canım benimde nefret ediyoum ama inan başka ceremiz yok hem sen adetlerin için gideceksin yani en fazla bir veya iki kere gideceksin biz ne yapalım bazen 1 ayda 4 klere felan gidiyoruz gerçi iki aydır bende ara verdim bu ay çok merak ediyorum kendiliğinden gelecekmi acaba adetim hep ilaçla geldide şimdiye kadar bakalım ne olacak bu ay

AzracıĞımmm ben Şuanda beŞıktaŞta ÇalıŞıyorummm...eyÜpte oturuyorum....

ıltercıĞımm kolay gelsın cnmmm...bende Çıkıcam bırazdan dıŞarda ıŞlerım varda...

Valla kaptanımm dr. Gıtmekk zorundayızzz ben artıkk dr. Dan Çıkmıyorumm nefret edııyorumm amaa napalımm baŞka tÜrlÜ olmuyorrr...elımız mahkummm....

Meyve Diyeti

Bu diyeti özellikle sıcak günlerde uygulamanız rahat olur. Diyet, özellikle ortalama iki kilo vermek isteyenler düşünülerek hazırlanmış ve günde 1000 kalorilik bir enerji alımına dayanıyor. Ancak iki kilodan daha fazla vermek isteyenlere bu programı tavsiye edilmiyor. Bu diyet ayrıca, vücudun toksinlerden arınmasına, şişkinliğin kaybolmasına ve cildin daha parlak olmasına yardımcı oluyor.

Sabah

Bir kayısı, bir şeftali, bir fincan çilek, yarım elma, yarım litre maden suyu ve arzuya göre üç - beş kaşık tatlandırıcı kullanarak bir kase meyve salatası hazırlayın. ışte hazırladığınız bu salatanın yarısı sabah kahvaltınızı oluşturacak.

Ara öğün

Meyve salatasının diğer yarısı

Öğle

ıki köfte ya da 60 gram et veya tavuk (ızgara)
Bir kase yoğurt
Bir ince dilim ekmek
Bir kase salata (bir tatlı kaşı yağla tatlandırılmış)

Ara öğün

Üç - dört adet kepekli kraker ya da bisküvi

Akşam

Dört yemek kaşığı etli bir sebze yemeği
ıki ince dilim ekmek
Bir kase yoğurt
Bir adet meyve

bugün sabah cok az bise yedim bol su içtim evi temizlediğim için spor yapamadım öğle yemgindede menemen yapmıstım ceyrek ekmek yedim öglene daymadım yedim ama aksama salata vesaire seyler yiyerek telafi edicem zayıflayacagızzzzzzzzdelikafadulden

slm arkadaşlar ben geldimmm sabah kahvaltıda mısır gevreği yedim spora gittim gelince bi kase mısır gevreği daha yedim akşama kuru fasulye ile pilav yapıcamm şimdi hazırlık yapıyorummm
:1hug:

paylaşmlarınız lütfen artırınz:enbuyukkk:
gelip buryay bi yorum yazıp kaçamyınızlmaz:
okeeya.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…