nefreet ediyoruum k.doğum doktorundan ama gideceem napiiimsenağlamacanım o konuda bende çok kızgınım burda paylaşım ypılacağını defalarca söyledim osmaniyeye ve neslihana ama bizim kız nederdir 3 gündür girmiyor buraya da diğer tarafada belki bir sorunu vardır ama ben girilmemesinden çoksadece 2 msj yazp gidilmesini istemiyorum burda birşeyler paylaşmak istiyorum yediklerimizi içtiklerimiz yazalım her kez 2 gruba ayrılsın birbirinin yediklerini kotrol etsin yorum yapsın ve cuma günü birbirlerine not versinler böylelikle daha çok motive oluruz gibime geliyor yaa
canım o listeyi bende inceledim güzel bir liste yapmak benim için zor olmasa yaparım eminim ben bir türlü listelere uyamıyorum zaten
inşallah ben becere bilirim kaptanım inceledim bu arada fazla bir zorluğu yok gibi ama yinede anlatırsan çok sevinirim
saol canım benim tşkler
canım kaptanım bir doktora git bence belki bilmiyorusun belki biliyorsun ama adet görmek zorundayız çünki adet döneminde salgılanan hormanlar bizi kalp ve damar hastalıklarından koruyor ayrıca rahim kanseri olmamızı engelliyor bende adet düzensizliği çektiğim için gittiğim bütün doktorlar adet görmemiz gerekitiğini ilaçlada olsa adet görmek zorundaymışız adet görmediğimizde vucudumuz erkeklik hormonunun fazla sağlılıyormuş bu durum vucudun dengelerini bozuyormuş adet düzensizliğininde en büyük nedeni kilo problemi imiş
slm nasılsın canım ben bugün 1 tane simit yedim yarısını sabah yedim yarısınıda şimdi yedim inşallah akşamada sadece salata yiyecem bu hafta kilo vermek istiyorumilter selam canım
neslihan sen nerede oturuyorsun?
canım benimde nefret ediyoum ama inan başka ceremiz yok hem sen adetlerin için gideceksin yani en fazla bir veya iki kere gideceksin biz ne yapalım bazen 1 ayda 4 klere felan gidiyoruz gerçi iki aydır bende ara verdim bu ay çok merak ediyorum kendiliğinden gelecekmi acaba adetim hep ilaçla geldide şimdiye kadar bakalım ne olacak bu aynefreet ediyoruum k.doğum doktorundan ama gideceem napiiimsenağlama
ilter selam canım
neslihan sen nerede oturuyorsun?
slm arkadaşlar ben geldimmm sabah kahvaltıda mısır gevreği yedim spora gittim gelince bi kase mısır gevreği daha yedim akşama kuru fasulye ile pilav yapıcamm şimdi hazırlık yapıyorummm
:1hug:
bugün sabah cok az bise yedim bol su içtim evi temizlediğim için spor yapamadım öğle yemgindede menemen yapmıstım ceyrek ekmek yedim öglene daymadım yedim ama aksama salata vesaire seyler yiyerek telafi edicem zayıflayacagızzzzzzzzdelikafadulden
Kaptanım ben Çıkıyorum mesaİ bİttİ yarın sabah gÖrÜŞÜrÜz ÖptÜm hepİnİzİ umaram 5-6 sayfa dolar sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?