- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
ahh be azracığımmm bende olamadımm ilasç kullanıyorum şimdi...
bu 2 liste diyetisyenin bana verdiği liste idi 1600kalorilikk bir listedir...
sende ne vardı pos. varmıydııı...yada düzensizlikk
canım o konuda bende çok kızgınım burda paylaşım ypılacağını defalarca söyledim osmaniyeye ve neslihana ama bizim kız nederdir 3 gündür girmiyor buraya da diğer tarafada belki bir sorunu vardır ama ben girilmemesinden çoksadece 2 msj yazp gidilmesini istemiyorum burda birşeyler paylaşmak istiyorum yediklerimizi içtiklerimiz yazalım her kez 2 gruba ayrılsın birbirinin yediklerini kotrol etsin yorum yapsın ve cuma günü birbirlerine not versinler böylelikle daha çok motive oluruz gibime geliyor yaabenimde işlerim var ama yinede buradan ayrılamıyorum mesela kac gündür osmanıye girmiyor takıma
canım o listeyi bende inceledim güzel bir liste yapmak benim için zor olmasa yaparım eminim ben bir türlü listelere uyamıyorum zatenneslihan ben bir diyet listesi bulmuştum önceki sayfalarda ben bu hafta onu yapacagım bakın bakalım nasıl
inşallah ben becere bilirim kaptanım inceledim bu arada fazla bir zorluğu yok gibi ama yinede anlatırsan çok sevinirimkolay gelsinkaydirigubbakcemile2
çooook daha var gelmesinee
kızlar bildiğinz üzere sevgili llaybasak tatile çıktıı
daha öncede yazmıştıım yardımcı kaptana ihtiaycımı
selmaya söledim anlamam dedii
azrasılayı düşündüm hani kdem meslesinden o da pek online değiil
onun içiin aklıma ilter geldi arkdaşlar
bilesnz artıık yardımcı kaptan ilter çakırvereliniortak
saol canım benim tşklerhayırlı olsun ilterciğimmmmm....
tmm selmacımm şimdi kopyalıyorumm
canım kaptanım bir doktora git bence belki bilmiyorusun belki biliyorsun ama adet görmek zorundayız çünki adet döneminde salgılanan hormanlar bizi kalp ve damar hastalıklarından koruyor ayrıca rahim kanseri olmamızı engelliyor bende adet düzensizliği çektiğim için gittiğim bütün doktorlar adet görmemiz gerekitiğini ilaçlada olsa adet görmek zorundaymışız adet görmediğimizde vucudumuz erkeklik hormonunun fazla sağlılıyormuş bu durum vucudun dengelerini bozuyormuş adet düzensizliğininde en büyük nedeni kilo problemi imişne diyetiymiiş bu
bi bakayım bakayııım
birde bn halen regl olamadım kızlar yaaa
of offffffffffffffff
kaptanım herkezde adet düzensizliğinin sebebbi pko olmaya bilir ama en büyük sebebide pko ve polikistik over sendurumunda en büyük sorun adet düzensizliği olarak görülsede bazı kişilerde kilo kaybı olduğu zaman hormanlar normal düzene geliyor ve adet düzensizliği ortadan kalkıyor kilodan %5 oranında bile kayıp bir çok değerin düzelmesine neden olabiliyor belki son bir kaç yılda aldığın kilolar tetiklemiş olabilir kaptanım bence ilaçla yada dr kontrolünde adet olmak zorundasın sağlığın içinşimdiye kadar hiiç yoktuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?