hadi ya peki canm biraz uyanarak soru yorum sol popondada oluyordu agri benim agri orda yogunlasiyor hani iğne olursunda o kisim yururken falan agririr ya öyle inşallah anlatabilmisimdir
Hangi takımın ihtiyacı varsa oraya yönlendiriyoruz bitanemm ben burda okudum kuzum malesef öyle oluyor cnm benim sol bacağıma ağrı vurmuştu son zamanlar yürüyemez olunca bel fıtığından ameliyat olmuştum inş öyle birşey değildir bitanem
hadi ya peki canm biraz uyanarak soru yorum sol popondada oluyordu agri benim agri orda yogunlasiyor hani iğne olursunda o kisim yururken falan agririr ya öyle inşallah anlatabilmisimdir
anladim canim benimde kalcamin sol kisminda agri oluyor
Dizimle kalçam arası çok ağrırdı bitanem son zamanlar kuyruk sokumum ağrımaya başlamıştı
Sıkıntılarının olduğunu bilip bunlar için adım atman çok güzel sen orda başlamışın anneliğe. Lohusa depresyonu muYağmurlu bir cumartesi gününden Merhaba kızlar
bugün uzun süredir görüşmesininnbir arkadaşımla hastane arkadaşımla görsecegiz. Geçen sene nisan ayıydi hastanede 3 hafta tedavi görmüştüm 3 kez yatıp çıktım 2 senede orda iyileşiyordum ilaçlar durmadan uyutuyo ve kilo aldiriyodu. Kızımı müthiş özlüyordum benim yüzümden orda burda kaldı anne sevgisini tadamadi. Annesinin kendi sorunları v ardı kuzusunu dusunemiyordu yabancıydi ona.hastanede iyileşiyor dışarı çıkınca düşünceler rahat vermiyordu. Annesi temmuz ayında iyi olduğunu hissetti. Ilaclar In hepsini attı 9 unu da.simdi hayatı yeniden yaşıyor okuluna gidiyor yemek yapıyor kocasına en önemlisi Dila sını bebeğini çok seviyor çok seviyor çok seviyor ona sonsuz sevgisinden veriyor artık anne oldum ben kızlar birkaç aydır anne oldum.
Iste bugün psikiyatri kliniğinde birlikte kaldığımız oda arkadaşımla görsecegiz. Birden duygulandim o günler aklıma gelince sizinle paylaştım.
Sonuncu halhalmıEki Görüntüle 1289293 Eki Görüntüle 1289295 Eki Görüntüle 1289296 Eki Görüntüle 1289297
Kızlar bunları yaptım şimdiliksizce kaça gider bunlar hani abartılı birşeyde söylemiş olmayayım
Sonuncu halhalmıEki Görüntüle 1289293 Eki Görüntüle 1289295 Eki Görüntüle 1289296 Eki Görüntüle 1289297
Sonuncu halhalmı
Kızlar bunları yaptım şimdiliksizce kaça gider bunlar hani abartılı birşeyde söylemiş olmayayım
Hayrola sabah sabahMerhaba kızlar menüm
sabah
dukan ekmek
peynir
zeytin
yumurta
salam
öğle
yağsıze et
salata
akşam
1 yumurta
salata
gece
süt
2 dilim dukan kek
Hoşgeldin ama motivasyon adına burda paylaşım yapıyoruz cuma cuma yazıp ne anlayacağız sen ne anlayacaksın biraz sohbet birazda rekabetMerhabalar
8.takima yonlendirildim :)
Benide araniza alirsajiz sevinirim.
165 boyundayim 91 92 arasindayim yarin acbkarina tartilip anlicam :)
Syrekli online olamayabilirim ama her cuma yazarim zevkle kilomu :)
Merhaba kızlar. Bende bugünkü planımı yazayım size
kahvaltı beyaz peynir yumurta zeytin şekersiz çay
Öğleyin arkadaşta olacam kısıra çağırdı ama iki kaşık yicem
akşam çorba içecem ekmeksiz tabi.
Spor olarakta kahvaltıdan hemen sonra plates yapacam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?