İyi yolculuklar canım..:)
Sent from my ST27i using Kadınlar Kulübü mobile app
Teşekkürler hayatım. Adanadayım şu anda. ve felaket acı çekiyorum. 3. iğne seansımı saat 3 te yapıldım. yarına kadar bayaa bi ağrım olucak. yine de dayanamadım girdim buraya. bu arada benim diyet yine yalan oldu. bi geldik ki söylemesi ayıp kebap bi yandan, dolma bi yandan.... gelde yeme... tabi bende bi güzel yedim. neyse trabzona gelince telafi ederim.
Canım başınız sağ olsun
Rabbim sabırlar versin dayıcığınıda cennetine kabul eylesin...aminnnnnn
Gerçekten çok zor günler geçirmişsinİnşallah en kısa zamanda sende şifa bulur çok daha dinç ve sağlıklı bir hale gelir aramıza dönersin
Allah razı olsun bitanem aminnnn
Duaların için teşekkür ederim. Aranıza girmeyi çok istiyorum yalnız kurallara uyamayacağım için takımı bozmak istemiyorum. Ama derseniz sen paylaşımda bulun bulunurum seve seve hemde çok isterim. Ayşe ablam özlem ve sen bu takımı sevmem ve geri dönmem için yeterli zaten seviyorum sizi
Allah sendende razı olsun canım
Ne demek istemek tabiki seve seve senide aramızda görmek isterizsonuçta tamam takım yarışması ama bende değilim listede girmiş olsam zaten takım zararlı çıkar
Şaka bir yana ama sende motivasyonumuzu sağlarsınbakalım ben ufak ufak vermeye başlasam hadi benide alın tekrar listeye diyeceğim ama henüz tık yok
Ayşem malum taşınmaydı oğlunun düğün hazırlığı derken ancak yaz tatilinden sonra gelebilir diye düşünüyorumama eminim oda senin topikte kalmanı ister
Rabbim sana dayanma gücü versin canım ...Aminnnnnnn
Gerçekten çok zor bir durum ama inşallah Rabbim şifa verirde bir daha aynı şeyi yaşamak zorunda kalmazsın[/QUOT
Allah razı olsun canım benim. Aslında ciddi fayda gördüm. Bu kadarını beklemiyodum.
Teşekkür ederim canım benim bende listede olmayım o zaman en azından menulerımı paylaşırım yine siz bana kızarsınız belki toparlarım kendimi cozutuk kız oldum çünkü iyice
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür takozuma kavuşabildim
Sağ olsun eşimde bu ara dadandı oyun oynamaya
Gündüz annemlere geçtim işlerim bittikten sonra
Eşim iş çıkışı gidip portmantoyu dükkandan alıp gelmişAnnem görünce çok sevindi zaten bir kaç hafta evvel laf arasında ileride şuraya bir portmanto lazım diyip duruyordu Şansada tam istediği gibi olmuş
Kız kardeşim nasıl dalga geçiyor yok annem yok kanma sen buna benim aldığım seramik tava iyidir iyi hem en azından içinde yemek yaparsınbunla yemekte yapılmaz diye
Annemle babam nasıl kopuyorlar gülmekten
Normalde malum sıvı besleniyordum ama Annemde yemeğe kalınca ısrar edemedim sırf ayran içeceğim diye yoksa kadıncağız başlardı yok kızım böyle olmaz herşeyden az az yemen lazım demeye( senelerce yemişim yiyeceğimi sonuçta )
Çok az yoğurt çorbası, 3 YK pilav ve 5 ızgara küfte yedimama yinede kendimi çok hafif hissediyorum hatta açımmmmmmmmmm
Neyse yarın yine kaldığım yerden devam edeceğim
Kızkardeşim 3 kilo vermiş bile ( kızda nasıl bir azim varsa artık sabah akşam spor yapıyor)
Bende tartıda az da olsa eksi gördüm ama bakalım cumaya kadar ne olucakinşallah beni motive edecek bir rakam görürümde 1 hafta daha dayanırım sıvı tüketmeye
Aslında hoşuma gidiyorpipetle herşeyi tüketmek minik minik yudumlarla Tartıda eksi gördükçe zaten doğru yolda olduğuma emin olurum inşallah
Yarın eşim doktora gidecek şu tansiyonu yüzünden ( gitmişken uzun zamandır ayakkarının ağrısı için kalp ve damar hastalıklarına gidiyor ki Allah korusun kalpten dolayı birşey olup olmadığından emin olmak için )
Eşim bypass isteyebilirler diyor ama inşallah gerek kalmaz
Artık sabah erkenden uyanıp ondan hayırlı haberlerini bekleyeceğim
Ben inanıyorum sen çok çabuk toparlarsın kendiniDediğin gibi ufak ufak bir başla menü paylaşımlarına sonrası nasılsa gelir
Emin ol herkes elinden geldiğince menülerini takip eder fikrini söyler
Ben bu ara sırf sıvı tükettiğim için menü paylaşmıyorum ama inşallah bende ufak ufak eksileri görüp tekrar listeye girmeye karar verdiğimde ( kurallara uygun paylaşımda bulunduğumda) menü paylaşımına başlarım
Şu anda hep su, ayran, süt ve çorbayla gittiğimden paylaşmaya değer birşey yokiki saat arayla elimde pipet birşeyler içiyorum ( tüp mide ameliyatı olmuş olanları taklit ediyorum hani ameliyat olmuşum gibilerinden mideyi ve beynimi kandırıyorum ama sanırım yarayacak )
Sıkılırsamda vazgeçme şansım var nasılsaondan sonra yine karataya dönerim olmadı
Hafta sonu akşamları, baklava ve dondurma çılgınlığı sonrası kilom tavan yaparak 70i bulmuştu
05.05.2014 Kilo : 70
Sabah:
Sarımsak turşusu 1 kaşık ve bir bardak sıcak suyla
Kahvaltı:
Peynir, pide, domates, salatalık, yeşil zeytin, siyah zeytin, mandalinalı soda, karbonatlı su 1 bardak, 1 tablet omega3
Ara:
1 fincan Türk kahvesi
Öğle:
4 adet peynirli sıkma, 1 narlı soda, 1 kola, 4 nektari
Akşam:
2 kaşık salata
Yatmadan önce:
1 kaşık sarımsak turşusu, 1 bardak sıcak su
Su: 3 litre ( limon dilimleri eklenmiş)
06.05.2014 Salı Kilo: 69,6
Sabah:
1 kaşık sarımsak turşusu, 1 bardak sıcak su
Kahvaltı:
1 peynirli sıkma, 3 çeşit peynir(kaşar,burgu, köy), pide,lavaş,yeşil ve siyah zeytin, domates salatalık, şekersiz çay, 1 tablet omega3
Öğle:
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, karışık turşu.
Ara:
4-5 kiraz, 1 nektari, 1 şekersiz Türk kahvesi.
Akşam:
Yok
07.05.2014 Çarşamba Kilo:68,8
Sabah: (boğazım ağrıyordu, sarımsak turşusu yerine yoğurt karımı yemeye karar verdim) Baharatlı yoğurt karışımı, 1 porsiyon pilav üstü kurufasulyeakşam yiyemeyince evden çıkmadan hüplettim..
Kahvaltı:
3 çeşit peynir, zeytin,ekmek,şekersiz çay, 1 bardak karbonatlı su
Ara:
1 lokma karpuz
Öğle:
1 porsiyon susuz kuru fasulye, yarım dilim ekmek, çeyrek porsiyon pirinç pilavı
Ara:
Limonlu soda, 1 peynirli sıkma
Akşam:
4 erik, 2 nektari
08.05.2014 Perşembe Kilo: 67
Bu haftadan sonra menülere spor da eklenecek, tabiki günlük koşturmalarımı saymıyorum bile..
Yani artık akşamları spor çılgınlığı yaşanacak, tatlı çılgınlığı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?