Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar,

öğle yemeğimde brokoli çorba, et sote ve salata vardı.

akşam sadece meyve yemiştim. dün akşam üşütmüşüm sanırım eve gidergitmez yattım. bir ara kalkıp meyve yedim ilaç içip yattım. gece bir üşüdüm bir terledim.

bu hafta yoğunluktan hiç spora gidemedim. yaırn giderim artık

merhaba- katılmak ısteyen gelebılır yazmıısnız o zman ben gelebılırmıyım? yarısmanıza. 73.4 kilo 162 boyundayım
takımızın ilk kuralı bol bol paylaşıım yapm ak yani ne yiyorsun ne içiyorsun öncelkli olmak üzere tabikii dertlerimz sorunlarımz herşeyi kısacası belli bi süre sonra aile gibi oluyoruuz
şahsıma konuşuum bnn çoook seviyoruum burdaki arkadaşlarımıı
nese laf kalabalığı yapmayıım
ilk kural paylaıış
ikinci ve en önmli kural cuma sbabhı en geç saat 12 ye kadar kilo bildirimini yapmış olman buryaya yazcaksııın geçen hafta şu kilodaydım bu hafta bu(cuma sabahı kalkıp tuvalete girip çıktıktan sonrakiii kilo bildrimi)
sonra tabikii spor diete uygunluk kaçamka pek yook
enaz 2buçuk lt su ve günde bi bardak yeşil çay yada sıcak su yada elma sirkeli su hangisi hoşuna giderse
yazdıklarım uzun olabilr ama emin ol bunalrda bişey ol
sadece bnm senden tek istepğim sadık kal
çünkü buraya böle can-ı gönülden başalyıp da bu ara giden çook oldu maalesef

afiyet olsun
bnce sen bol vol spor yap sana çook ii yarıoookaydirigubbakcemile2

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ben tkaımın ablası azra.
ŞenizŞenizŞenizŞenizalkisalkisalkis

adaş kız insan bir haftada nasıl 6 kilo verir? vallahi şaştım.

cnm yaa bnde ona şaşırdıım işteee
yazıdım şimdi 7.takımaa
bndediimki sadece o hafta su içsem yinede vermm bu arkadaş nasıl vermiiş bilmiyoruum cvp bekliyoruum
kendisinide can-ı gönülden kutluyoruum ne diiiim:hooray:

,

tesekkur ederım cnm gusel dılegın ıçın

evet cnm
biliyorumm senn için çok yorucu oluyor ama bak çift haneler düştüün 3lere tekrr gelmememn için
spor spor sporkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

,

tesekkur ederım cnm gusel dılegın ıçın
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar bn 7.takıma sordum sağlık orucu die bişey yapmışlar
bnde buluum kopyalıyacamm
isteyn kişlerle yapacamam
ama harfi harfine uyduklarını söledileer
şimdilk az çıktıım kızıma bi bakimmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba,
aranıza benide almanızı isterim... ben 27 yasında 1.62 boyunda 73.400 gr agırlıgında genc bir bayanım ...ergenlık donemımden berı fazla kilo sorunum hep oldu hep balıketi diye tabıt edılen tıpteıdım. üniv. dede 60-65 kilo arası gidip geldim.fakat 2 yıl once 1 yurtdıısnda gecırdım.donelı yaklasık 1 yıl oldu.65 kilo gitmistım 1 yılda 75 olarak dondum.geldıgımdne basarıya bır turlu ulasamdıgım sayısız rejıme gırdım. fx15 ler ,seda sayanın elma kromu vs. denedim.fx15 ile 1 ayda 70 e kadar dustum sonra tekrar 73 e cıktım. ben okul hayatımdada ,iş hayatımdada ,sosyal hayatımda ,ilişkilerimde bile hırslı mücadeleci biriyim ama bu kilo verme konuusnda nasıl böyle yarı yolda kaldıgıma inanamıyorum. karar verıp yarı yolda kalmam kendimle savas vermeme neden oluyor,cok kıtap okudum. nette basarı oykulerı vs. omrum bunlarla gectı. ve bu kez son kez ve yenıden karar verdım bugun basldım fazlalıklardan kurtulma mucadeleme... gözlerimden gecen hafta lazer amelıyetı oldum ve lenslerımden kurtuldumç raporluydum bırkac gun dınlendım bugun işe basldım. ve kendımı kaldıgım yerdne yenılmeye :) şimdi lenslerim ve gozluklerım olmadan gorebılıyorum bunu yasamak oyle guzelkı... ve artık sıra aynaya baktıgımda kendımıde ınce gormek ıstıyorum... 50 li rakamlarda olmak hayalım...:sinifsinif:

cnm ben ilk katılmka ıstedıgımde bunu yamzıstım. 2 hafta once sonra amelıyat oldum hıcbısey yapamdım. sımdi yenıdne basladım.bugun fıtnesa balsıyorum.

tmm cnm :1hug:
hoşgeldiina.s.
vede geçmiş olsun:teselli:
bnde tam 2 hafta oldu laser olallaı bnde gözlükten kurtulduuum

tşk ederim kaptanım sende benim kalbimdesin çok saolun herşey için destekleriniz için hepinizi çok seviyorumm
ilteriim maalesef derdin aynııı
iletşim olark çook dahah ii anlşırsınz
nede olsa dertlinn halinden dertli anlar
inşallah ikinzde birgün bi tatlı bebişe kavuşursunz:ecrin_bebek:
şekerkızı tanıyorum cnaım zaten diğer topikten arkadaşım burda onu gördüğüme çok mutlu oldum eminim oda güzel paylaşımlarda bulunacak oda kilolarından kurtulacak ve eminim birgünikimizde bebişi olacak

aayyy yerim onun gülen yüzlerini bennn çok güzel bir duygu demi azracım inşallah bütün karneler gülen yüzlerle dolu olur

cnm benım sende burdasın yardım et bana hayatım ya
burdayım bitanem nezaman birşey ihtiyacın olursa yanındayım merak etme kurtulacaz bu kilolardan hiç üzülme birgün bizimde olacak kuşum Şeniz

azracım sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin canım bizim geçen cuma gününe bakarsan geçmiş olarak orda herşey yazılı canım ben 60 la başladım cumartesi başladım bugün 56 yım 4 kilo verdim %olarak 6.67 ama listede geçen hafta 59.4 olduğu için 3.5 yansıdıbugün pazara kadar ara vericez pazar kendimizi hazırlama günü pazartesi tekrar ancak bu ara dediysek çok yemek yk salata yoğurt çorba salatalık patates haşlaması ızgara meyve sebze ve sebze yemeği çok az olmak kaydıyla her türlü sorularınız olursa hayal ve ben cevaplarız canım Şeniz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…