Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şimdi biraz daha iyiyim cnm amaa aklımda olsun alayım yeşil çay hap içmek istemiyorum cünki

Canım geçmiş olsun,
Bence birazda diyetin etkisidir.
Diyet yapmak mens dönemlerinde düzensizliğe de yol açıyor çünkü.
Yeşil çayın nasıl bir etkisi vardır bilmiyorum ama kendini sıcak tutman gerektiğinden eminim.

arkadaşlar ben bu gün tansiyonumu ölctürdüm 15 9 cıktı cokmu yüksek acaba aslında cok acta kalmıyorum ama neden acaba olur yüksek tansiyon yoksa normalmidir

Geçmiş olsun canım,
Biliyosun ki normal tansiyon değerleri 12-8 dir.
Tansiyonun çok yüksek değil aslında ama yine de dikkat et.
Yüksek tansiyon bazen tehlikeli olabiliyor.
Ayrıca aç kalmak tansiyonu yükseltmez düşürür (Tabi hipertansiyon hastası değilsen)
Tansiyonun yükselmesinin en önemli etkeni stres, üzüntü ve yorgunluktur diye biliyorum
Annem de tansiyon hastası da (

Evet ilaycım bende hepsi var ben biraz hayattaki her şeyı abartırım o yüzdende sitres üzüntuhepsi var ve gercekten kendimi cok yorgun hissediyorum keşke şöyle bir dagın başında herşeyden uzakta otursam ne güzel olur demi:içelim:

Kızlar bu akşam yine sakin bi takım olduk galiba,
Arkidişler nerdesiniz?
Yoksam yine birileri kaçamak yaptı da utancından gelemiyor mu)))
Laf aramızda ben bugün tartıldım ve yarım kilo daha gittiğini gördüm.
Demekki işi sıkı tutunca oluyormuş dedim kendi kendime

Seni bizim yaylaya götüreyim canım.
Tek ses bile duyamazsın, ağaçların ve kuşların sesinden başka.
Elektrik bile yok.
Tam dağ başı anlaycağın.
Çam ağaçları arasında iki katlı küçücük bi ev.

bnde şimdi marketten geldim kızlar
kendime kallogss aldıım 3 paket artık kahvaltılarım böle
birde elma sirkesi aldıım
kızlar onu kaç damla koyuyorsunuz
bi bardağa yada bir sürahiye
lubabe içiyordu yanlış hatırlamıyorsam

canım iki tatlı kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal koyuyorsun yemeklerden önce birdak sıcak suyun içine
ben günlük olarak yapıyordum iki buçuk ltre suyun içine 6 t.kaşık sirke 3 t. kaşık bal
sabah sıcak olarak içiyordum ondan sonra oda sıcaklığında şişemi bitiriyordum iki gündür yapamadım ama
inşallah fazlasıyla faydasını görürsün cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…