• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun...!

dünya kadınlar günümüz kutlu olsun

Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3 :hulya:

guclubacismile8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.kadın olmak bayanssulusmilegüzel ve bir o kadar dakaydirigubbakcemile zor.olsun.yine de kadın olmayı seviyorum.yaşasın kadın gücü.opuyorumnanaktan bayanssulusmile olumunekankayizsmile​
2326.jpg

Müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.

guld.png

Hepinizi öpüyorum

:1hug:

bugün facebook'ta bi videoya denk geldim. madam brownie hazırlamış, çok güzel özetlemişler bence. çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim.

dailymotion.com/video/xchpfh_madam-brownie-kad%C4%B1nlar-g%C3%BCn%C3%BC_creation

kadin.jpg

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun..

Herkesin kadınlar günü kutlu olsun arkadaşlar...

Back