8 mart dünya kadınlar günü çekişi kurban ip uçları...

biraz zorlanacak gibiyim ben. kendiyle ilgili pek bişey yazmamış. hep diyet programlarına bişey yazmış. benim işim çok zor çook bilmiyorumkismile

Bu mesajı diyet modu olarak üstüme aldım :roflol: habire diyette yazıyorum habire diyette :roflol:

Benim kurbanım yine buralarda yok aynen geçen sefer ki gibi aışıyor ve yoğun

selam kızlar hemen topik açılmış bakıyorum da yerimseniben ben de kopya veriim dicem ama benimkisi pek buralara takılmıyo :bbo:

yok canım benim kurbanımın benim gibi bir sıkıntısı var üzgünüm beni hayal etme mafoldumbenmafoldumben:dance::dancepuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya peki ben kime çıktımm offf ya hiç tahmin yürütemiyorum biraz da şey etsen arkadaşım en azından minnacık ağlayacam şindi yaaa

işte bu benim bekar ve aynı şehir degiliz kesin benim delikafaduldendelikafadulden

CADIARZUCADIARZUCADIARZU:jeyyar::jeyyar::jeyyar:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1shok::1shok:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

benim kurbanım bu aralar çok popüler olan alacakaranlık serisi müptelası:jeyyar: bende alacakaranlık müptelasıyım bekliyoruz 3. filmini​

aa alacakaranlık bütün seriyi su gibi içtim hastayım ben onun nerden biliosun nilbera benim de hastası oldugumu:))

aa alacakaranlık bütün seriyi su gibi içtim hastayım ben onun nerden biliosun nilbera benim de hastası oldugumu:))

günaydın kurban adaylarıııopuyorumnanaktan
benim kubanım uğramamış pek..bilmiyorumkismile
hadi bi ipucu daha,benim kurbanımda çalışıyo ve bekarrrboshayallersmile

günaydın kurban adaylarıııopuyorumnanaktan
benim kubanım uğramamış pek..bilmiyorumkismile
hadi bi ipucu daha,benim kurbanımda çalışıyo ve bekarrrboshayallersmile

bak işte senin kurbanın deilim
uğramamış deyince bi onu üstüme alınmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…