8 mart dünya kadınlar günü çekişi kurban ip uçları...

ay kurbanımı ögrendiğimde gülmekten alamadım kendimi :roflol:
eminim oda şaşırcak ve hediyenin benden geldiğini görünce kahkaha atmakdan geri kalmıcaktır:lepi:

ay kurbanımı ögrendiğimde gülmekten alamadım kendimi :roflol:
eminim oda şaşırcak ve hediyenin benden geldiğini görünce kahkaha atmakdan geri kalmıcaktır:lepi:

işte kimin kurbanıyım buldum sana ben çıkıtm

ahanda ben biri beni yazmış delikafadulden
benim kurbanım evli veee cok deli dolu bi hatuna benziyor(aynı ben kaydirigubbakcemile3 )

ya evli kısmını karıştırmış olabilir misin ya ben çıkmış olabilirim bilmiyorumkismile

aayyy kızlllaaar ben kurbanımı konularına baktııımm ayyy inanamıyorumm yaaa bu ne hamaratlık hele bir resim var ağzımın suyu aktı akşam gidince hemen yapacağım yook böylee bir şey yaaa!!!nerden debaktım işyerinde...şimdi... akannehir kafamçokkarıştı cokacimcoook

yanlış alarm kuzum :lepi:
herkese cıkcak kadar listede göremedim seni :icecream:

yok ya eminim kesin sana çıktım
birde yazdın ya çok şaşırcak die
çünküüü benim görüştüklerime kimin çıktığını az çok biliyorum
bi sen sölemedin yaniiii

yok ya eminim kesin sana çıktım
birde yazdın ya çok şaşırcak die
çünküüü benim görüştüklerime kimin çıktığını az çok biliyorum
bi sen sölemedin yaniiii

ama sen diilsin kuzum :umursamaz:
boşa şey olma ne derlerdi kız unuttum zemuszemus

benim kurbaniyem de çalışıyor hoş bir hatun resminden gördüğüm kadarıyla hemide kokoşmuş ama benim kadar olamaz kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ecccem tamam kuralları bozuyorum söngül abla kızmaz inşallah sen bana çıktın oohh be söyledim kurtuldum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…