Arkadaşlar bana bildirim gelmedi cevaplarınızı yeni gördüm. Kimsenin madur olmasını istemiyorum katılanalrın çogunun mesaj sayısı az hediye gönderir mi göndermez mi emin olamadım açıkcası. Ayrıca Çok fazla katılımda olmadı onun için çekiliş iptal edilmiştir. Kusura bakmayın Hakkınızıda helal edin.
Arkadaşlar bana bildirim gelmedi cevaplarınızı yeni gördüm. Kimsenin madur olmasını istemiyorum katılanalrın çogunun mesaj sayısı az hediye gönderir mi göndermez mi emin olamadım açıkcası. Ayrıca Çok fazla katılımda olmadı onun için çekiliş iptal edilmiştir. Kusura bakmayın Hakkınızıda helal edin.
Merhaba Kızlarrrrrrrr :)
Geleneksel Çekilişlerimizden bir taneside 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi.. Öncülüğü ben yapayım dedim.. Var mı Katılmak isteyen?
Çekiliş Günü : 5 Şubat
Hediye Gönderimi : 28 şubat-5 mart günleri arası
YARIŞMAYA KATILANLAR İLETİŞ ADRESLERİNİZİ VE TEL NUMARANIZI ÖZEL MESAJ YOLU İLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR!!!!!!!
Merhaba kızlar ilginizi çeker mi bilmiyorum ama internette bir kampanya var. Biliyorsunuz son dönemlerde kadınlara yapılan saldırılar ortada bu kampanyada kadınlarla-kendimizle ilgili duygularımızı kelimelere döküp Twitter’da @OzdilekAVM'yi mention’layarak #KadınHayattır etiketiyle paylaşıyoruz jürinin seçimiyle belirlenen tweet’ler Özdilek AVM’lerdeki 8 Mart sergisinde yer alıyor.