• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

benım kurbandan bır ıpucu daha.
öğlen bi kafasını gösterdı bıraz sayfayı okudu 2 slm verdı gitti:)

Kurbanıma 8 parca sey aldiiiiim ama kucuk kucuk hepsi sevdigi seyleri almaya calistim daha aklimds bikac sey daha var onlari sere serpe bakıcam :1:

yaaa herkesler benım üstümü çiziyor bugun :(

öğlen kafasını çıkardı gitti dedin, ben öğlenden beri hiç gitmedim ki :27::27:

Kurbanıma 8 parca sey aldiiiiim ama kucuk kucuk hepsi sevdigi seyleri almaya calistim daha aklimds bikac sey daha var onlari sere serpe bakıcam :1:

keşke seni elememiş olsaydım, ne güzel bi katilsin sen :16::16:

katilcikler hızlı.
daha sıftah yapmadım...
çıkınca toplu alcam:)

nerdesin kuzum sen nerde oturuyon hiç mi komşun momşun yok geçen benimde canım deli gibi fellah köftesi çekmişti saolsun komşum yapmış getirmişti

Kocaelideyim canım, pek bi asortik oluğumdan komşum pek yok. Olanlar da yeni gelîn:50:

Bir ipucu vereyim o halde, benim kurbanım fazla ortalıklarda görünmeyen biri ve ben daha hiç bişey almadım kendisine..
En azından çikolatayı ve aynayı nereden alacağıma karar vermiş bulunmaktayım. :9:

Bir ipucu vereyim o halde, benim kurbanım fazla ortalıklarda görünmeyen biri ve ben daha hiç bişey almadım kendisine..
En azından çikolatayı ve aynayı nereden alacağıma karar vermiş bulunmaktayım. :9:
aynen ne alacağıma akşam karar vericem bende dün sevdiklerinin listesini çıkardım:9: bende güzel bir ayna ve tarak takımı almak istiyorum baya bir dolaşmam lazım galiba:31:

Back
X