- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.332
- 248
Eki Görüntüle 963136
iş yerime bugun bu geldiorkide aslında içindeki çok güzel. ama korumak için ne hale gelmiş
herkes çelenk diye dalga geçti
![]()
waayyy kim yolladı kiii boşver sen milleti kıskanmışlardır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 963136
iş yerime bugun bu geldiorkide aslında içindeki çok güzel. ama korumak için ne hale gelmiş
![]()
waayyy kim yolladı kiii boşver sen milleti kıskanmışlardır![]()
Eki Görüntüle 963136
![]()
benım kurbandan bır ıpucu daha.
öğlen bi kafasını gösterdı bıraz sayfayı okudu 2 slm verdı gitti:)
zaten çizmiştim senin üstünü, şimdi bi kere daha eminim sen değilsin![]()
yaaa herkesler benım üstümü çiziyor bugun![]()
Kurbanıma 8 parca sey aldiiiiim ama kucuk kucuk hepsi sevdigi seyleri almaya calistim daha aklimds bikac sey daha var onlari sere serpe bakıcam![]()
nerdesin kuzum sen nerde oturuyon hiç mi komşun momşun yok geçen benimde canım deli gibi fellah köftesi çekmişti saolsun komşum yapmış getirmişti
Kocaelideyim canım, pek bi asortik oluğumdan komşum pek yok. Olanlar da yeni gelîn![]()
Kocaelideyim canım, pek bi asortik oluğumdan komşum pek yok. Olanlar da yeni gelîn![]()
benım kurbandan bır ıpucu daha.
öğlen bi kafasını gösterdı bıraz sayfayı okudu 2 slm verdı gitti:)
aynen ne alacağıma akşam karar vericem bende dün sevdiklerinin listesini çıkardımBir ipucu vereyim o halde, benim kurbanım fazla ortalıklarda görünmeyen biri ve ben daha hiç bişey almadım kendisine..
En azından çikolatayı ve aynayı nereden alacağıma karar vermiş bulunmaktayım.![]()
aynen ne alacağıma akşam karar vericem bende dün sevdiklerinin listesini çıkardımbende güzel bir ayna ve tarak takımı almak istiyorum baya bir dolaşmam lazım galiba
![]()