- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
bilmem acaba ben miyimevli mutlu çocuklu dediydim ben öyleysen olabilirsin
çok pis elendin
hiiiiiiiiiii ben kitap kurduyum yaaa ben olayım benbi de bana kitap al katilcaaazım
Kizlar evde değilim cumadan beri bilgisayardan giremiyorum telden de zor oluyor bu yuzden gonderemedim. Herkese tek tek yollamaya baslicam ama zaman alacak biraz
ayy aklıma ne geldi şimdii
dün sevgilimle konuşuyoruz adamın sevgililer günü kutlayası geldibende hevesi kaçmasın, ilk romantiklik göstergesi bu oldu die ses çıkarmadım akşam yanından ayrıldım eve geldim, arkadaşımla whatsap ta konuşuyoruz ne alacam ben bu koca kafaya die dedim boyunluklara göz koyduydu ondan istiyordu, ama onlarda 5 tl falan basit kaçar, bide kırmızı swetshirt türü bişey istiyordu kırmızı ayakkabı aldı die bari ondan bakayım dedim sonra da bir düşündüm ben ipucu vermiş olabilir miyim acaba bana alacagı hediye konusunda die benim adama verdigim ipuçlarına bakın
- hayatım telefonumdan çok sıkıldım telefonumu değişttirmem lazım
- aşkım ben laptopu bi daha düşürdüm, yakında ekranı elimde kalacak, bana bi laptop lazım
- bebegim yaa bi nissan juke olsa şimdi fena mı olurdu
keşke ona da burdaki gibi bi liste vereydim dedim sonra da, adamın benmle ilgili hiç bir ipucu yok elinde
Son verdiğim ipucuna göre beni listenden ele canım. Kurbanım çok mütevazi demiştim, bir de senin istediklerine bak. Hemen ele beni
Ben seni eledim canım, evli mutlu çocuklu demişsin ama hamile değil demişsin
Sana yeni ipucu veriyorum meslektaş olmamızın hatrına
İPUCU: Benim kurbanım çok mütevazi bir insan bence
ayy aklıma ne geldi şimdii
dün sevgilimle konuşuyoruz adamın sevgililer günü kutlayası geldibende hevesi kaçmasın, ilk romantiklik göstergesi bu oldu die ses çıkarmadım akşam yanından ayrıldım eve geldim, arkadaşımla whatsap ta konuşuyoruz ne alacam ben bu koca kafaya die dedim boyunluklara göz koyduydu ondan istiyordu, ama onlarda 5 tl falan basit kaçar, bide kırmızı swetshirt türü bişey istiyordu kırmızı ayakkabı aldı die bari ondan bakayım dedim sonra da bir düşündüm ben ipucu vermiş olabilir miyim acaba bana alacagı hediye konusunda die benim adama verdigim ipuçlarına bakın
- hayatım telefonumdan çok sıkıldım telefonumu değişttirmem lazım
- aşkım ben laptopu bi daha düşürdüm, yakında ekranı elimde kalacak, bana bi laptop lazım
- bebegim yaa bi nissan juke olsa şimdi fena mı olurdu
keşke ona da burdaki gibi bi liste vereydim dedim sonra da, adamın benmle ilgili hiç bir ipucu yok elinde
ayy vallaa hem çok güldüm hem de utandım şimdiii yok yaa ben aslında öle bi insan değilimm, gerçekten çok mutevaziyimdirr, sevgilim bana askerde onu ziyarete gittigimde anahtarlık vermişti izmirden aldıgı, ilerde evimizin anahtarlarını takarsın die de çok mutlu olmuştum ama işte ne bileimm biraz düşüncesiz konuşuyorum sanırım :18: sanırım sevgilim de benm için gözü yükseklerde diyordurr
ben de mütevaziyim ya valla bak
benimki de dün çok kıskandı bu çekilişiakşam heyecanla yazılanları okuyorum benimki kedi gibi sokulmuş sürekli yorum yapıp duruyo
anladım ki ilgi istiyoşu kızlarla ilgilendiğin kadar benle ilgilenmiyon bana hediye almak için kafa yor diye isyanlardaydı
ben ne alsam acaba ya ona :26:
ben de mütevaziyim ya valla bak
benimki de dün çok kıskandı bu çekilişiakşam heyecanla yazılanları okuyorum benimki kedi gibi sokulmuş sürekli yorum yapıp duruyo
anladım ki ilgi istiyoşu kızlarla ilgilendiğin kadar benle ilgilenmiyon bana hediye almak için kafa yor diye isyanlardaydı
ben ne alsam acaba ya ona :26:
Bari biraz küçük şeylerle ilgili ipucu ver de, adam kara kara düşünmesin
Ben de çekiliş heyecanına kapıldım, sevgililer gününü unuttum. Ne alıcam ki acebaaa:26:
Bu arada benim doğum günüm de 8 mart, kocacığım iki hediyeyi bi arada alıp ucuza kaçmaz inşallah
aayyyy daha okudugum ilk msj ların bile hepsini üzerime alındım iyi mi
ben miyim acabaaaeğer bensem dertlenmme yahuu, ben ufacık şeylerden bile çok mutlu olurum kii
ahaa beennn
meraktan çatlamış diyor kesin beenn
uyuyor demişsin buralarda yok demişsin bu da kesin benn
herkese ben mi çıktım yoksaaa
oohhh bir sürü hediyem olacak o zaman
neden olmasın kuzumaaa ben miyim yoksaaaben adres bilgilerimi göndermemiştim işe başlarsam evde olamam hediyeleri alamam die bikaç güne gönderecektim yaa yoksa ben bir ipucu buldum mu şuann
eğer bensem kurbanın azıcık bebek kokusu sür üzerine yeter pekt olmasa bile olurr
neyse ki sonunda bi kişiyi eledimsen hariç herkes hala şüphelii
hmmm, online deil demekkyoksa ben miyimmm
ben miyim bende evliyimBende an itibariyle 8 kişiyi eledim
Bende ipucu vereyim bariii
Benim kurbanım da evli :123:
oyyyyyy oyyyyohh bee bi kişi daha elendiikaldı 30 kişi
yaa sende deilsinn ismim yazıyo benimmmkaldı 29 kişi
evli barklı deilim kiiiseni de eledikkk
bende seni eledimdaha geçmişi tam bitiremedim amaa bir ipucu da ben vereyimmm
benim kurbanım hamileeeee değğiiillllll
ben miyimBi ipucu da benden olsun kurbanim evli :))
olsun canım sen gelaaaa galiba ben deilim o zamann :18: ama kilo göreceli bir kavram, ben belki de kiloluyumdur ama kilolu gözükmiyor da olabilirim, elemeden önce biraz daha düşüneyim barii :44::44:
eveettt ben olabilirimmmm :44::44: senin de yanına bi yıldız koyayım
ben yardıma gelirsem yaptıklarımın hepsini yerimsarma en sevdigim şey, o yuzden yardıma başka arkadaş gelsin, zararlı olabilirim senin için
süper bi fikir bu yaaa, ben de kagıt kalem almaya üşeniyordum, excel en iyisi
bende katıldımmmmmmmmm ehe ehe ehebuyuk ıpucu gelıyoooooooooo benım kurbanım yılbaşı çekilişine katımıs
ben sevmiyorum elendin hıhBir de yeni ipucuyla değerlendir bakalım. Fikrin değişecek mi?
Benim kurbanım kitap okumayı seviyormuşşşş
neden olmasın kuzum
ben miyim bende evliyim
oyyyyyy oyyyy
bende seni eledim
ben miyim
olsun canım sen gel
bende katıldımmmmmmmmm ehe ehe ehe
ben sevmiyorum elendin hıh
Kurbanııım sana buyuk suprıııızzzıım var :) muhtemelen hedıyesınııı en gec pazartesı kargoya vermıs oluruuuumm :))))))))
waww bu ne hızz
tamam anlaştıkseni eledim malesef, sen de beni eledinnartık aramızda katil - kurban ilişkisi yok, sarma ilişkisi olabilir
Kurbanııım sana buyuk suprıııızzzıım var :) muhtemelen hedıyesınııı en gec pazartesı kargoya vermıs oluruuuumm :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?