• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

ben çok bahtsızım ya önceden katilim buraya çok sık girmiyordu şimdi kurbanım girmiyor:31:konuşsak daha iyi tanıyacam ama kişisel bilgilerinide göndermemiş:31:

ben vercem az sonra :23:

adaşım adaşım nasılsın :16:

hoşbulduk canım :37:

eveeeeet ben de ilk ipucumu veriyorum :52:
benim pek sevgili kurbanım evli mutlu çocuklu bi hatun :37: ahan da size ipucu :54:

aa öylemiymişş.. artık başka çekilişlere :9::9:

kurbanım gibi sanırım katilimde girmiyorrr buraya :50::14::14::14::14:

ben çok bahtsızım ya önceden katilim buraya çok sık girmiyordu şimdi kurbanım girmiyor:31:konuşsak daha iyi tanıyacam ama kişisel bilgilerinide göndermemiş:31:

elendinizz :ssz::ssz: bızımle deılsınn :1:

fursun fursun :))))) bende ıp ucları vermeye baslıyayım bariiiiiii.....
kurbanııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm.......
kurbanıııııııııııııııııııııııııııııımmmmm.........
benden yas kucuk veeeee hayvanları coook sevıyormus

hayvanları seviyorum ama bunu bir yerde belirtmedim:) elendin :ssz::ssz:

Ben dün akşam hallettim o işleri..:6:

kuzum sende bir kaç ipucu versen :19::19::19:

Tunaydın :))

Ben sabah 3 parca bisi aldım kurbanım ıcın,sonrasını cok dusunmem lazım..mutlu etmek ıstıyorum onu :)

seni de eledimmmm :52: bugün giremedim düzgün normalde çok aktifim :9:

gerçi benim katilim bitterkuzucuk en başından beri ondan şüphelenmeye karar verdim :52:

beni cok sevdin dimi ondan :1::1:

ben de ipucu vermeye karar verdim.....benim kurbanım hmm nasıl desem bilemedim sanırım tontiş :54:

neyse kızlar bana müsade sarma sarmam lazım buyrun yardıma :1::1: koca göbeğimle kaç saatte sararım bilemem artık en yakın vakitte geliyorum bekleyin beni:16::16:

Ben sabah 3 parca bisi aldım kurbanım ıcın,sonrasını cok dusunmem lazım..mutlu etmek ıstıyorum onu :)

ben de ipucu vermeye karar verdim.....benim kurbanım hmm nasıl desem bilemedim sanırım tontiş :54:

tontiş diilim ben :14: ama ama ama Trakyalı dediydin ben de Trakyalıyım sensin işte bananeeee :14: :27:

seni öpüyorumm ve eliyorumm :52::52::52: :54::54:

Back
X