• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

Günaydın kızlar

Katilimm hala hediyelerini alamamışsın çok üzüldüm kuzum ya :31:

İnşallah bir dahaki çekilişe böyle sorunlar olmaz
:50:

Günaydın kızlar

Katilimm hala hediyelerini alamamışsın çok üzüldüm kuzum ya :31:

İnşallah bir dahaki çekilişe böyle sorunlar olmaz
:50:

bende alamadım daha...çarşamba günü mesaj atmış raptiye bir kaç güne yollıcam diye :31:

günaydınlar herkeseeee :16:
valla yarın 8 mart.. hala hediye yollamayanlar da şaka gibi cidden

bende alamadım daha...çarşamba günü mesaj atmış raptiye bir kaç güne yollıcam diye :31:

Oyy yaa :50: Aşağıda Özgişin de dediği gibi kadınlar günü geldi :19:

Canım bir dahaki çekilişi sen yapacaktın sanırım gerçekten net bir gönderim tarihi olsun :50:
günaydınlar herkeseeee :16:
valla yarın 8 mart.. hala hediye yollamayanlar da şaka gibi cidden

kızlar günaydınnn :3::3::3:

mayısa yada hazirana kadar sık sık ankaraya gidip gelmem gerekecek bir iş sebebiyle, ama gitmedigim günlerde ben buralardayım :34: hadi herkes gelsin dedikodu yapalım yine yaa buralar çok sessizmiş ben yokkenn :84: :84:

bu arada hala hediyesini alamayan arkadaşlarımın adına çok üzüldüm :50: bir sonraki çekilişte buna sebebiyet vermeyecek bişeyler bulalım. giremeyecek olan işi olan çekilişe katılmasın mesela :34: böyle sıkıntılar yaşanmasın :50:

Oyy yaa :50: Aşağıda Özgişin de dediği gibi kadınlar günü geldi :19:

Canım bir dahaki çekilişi sen yapacaktın sanırım gerçekten net bir gönderim tarihi olsun :50:

tarih olsa ne olucak ki canım insanlar ilgilenmedikten sonra bir yaptırımı yokki..istiyosanız ben organize ederim tabiki seve seve...

kızlar günaydınnn :3::3::3:

mayısa yada hazirana kadar sık sık ankaraya gidip gelmem gerekecek bir iş sebebiyle, ama gitmedigim günlerde ben buralardayım :34: hadi herkes gelsin dedikodu yapalım yine yaa buralar çok sessizmiş ben yokkenn :84: :84:

bu arada hala hediyesini alamayan arkadaşlarımın adına çok üzüldüm :50: bir sonraki çekilişte buna sebebiyet vermeyecek bişeyler bulalım. giremeyecek olan işi olan çekilişe katılmasın mesela :34: böyle sıkıntılar yaşanmasın :50:

valla çok sessiz kaldı burası :43:

tarih olsa ne olucak ki canım insanlar ilgilenmedikten sonra bir yaptırımı yokki..istiyosanız ben organize ederim tabiki seve seve...

bence sen organize et canım katilim :16:
zaman ilerliyor toplaşıp az çok ne zaman olsa diye konuşalım bence

olur canım konuşuruz :16:
benim katilim kargomu yollasa da artık bu konu kapansa adapte olabilicem diğer çekilişe inşallah...

bende katılıyım diyecektimm amaaa yarın 8 mart geçti sanırımmm :26: geçmememiştir inşallah :27:

bende katılıyım diyecektimm amaaa yarın 8 mart geçti sanırımmm :26: geçmememiştir inşallah :27:

Kuzumm bu çekiliş çoktan bitti sadece hediyesini alamayan arkadaşlarımız var sadece :50:

Ama tekrar çekiliş yapıcaz o zaman katılırsın sende ben sana haber veririm kii :16:

Kuzumm bu çekiliş çoktan bitti sadece hediyesini alamayan arkadaşlarımız var sadece :50:

Ama tekrar çekiliş yapıcaz o zaman katılırsın sende ben sana haber veririm kii :16:

tamam diğerine katılıyımmm u zaman :27: yeni gördümm burayıda yuh banaa :9::9::9:

ben geldim artık sessizliginize ses olurum ben :27:

evet yaa, mart ayındayız artık yavaştan toplaşmaya başlayalım :34: hediyeler de bi gelsin de yeni topiğe de geçeriz orada hem yeni gelemk isteyen arkadaşlar gelir, hem de kimler aktif olacak daga saglıklı gözlemleriz :34:

sen buralarda bizlerle takılmaya başla bir sonraki çekilişte beraber oluruz :1::1:

Günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :52:

Bugün 5ten beri ayaktayım canım yaa. Son 2 aydır babamız yatakta çapraz yatar oldu :27: Sol tarafımda hiç kıpırdayamadan uyuyunca her yerim uyuşmuş bi şekilde uyandım, bi daha da uyuyamadım :50:

Pek girmiyodun sen o ara ondan görmemişindir :27:

evet kuzum evde akşamdan akşama topiğe bakıp çıkıyodm :27:
ben geldim artık sessizliginize ses olurum ben :27:

evet yaa, mart ayındayız artık yavaştan toplaşmaya başlayalım :34: hediyeler de bi gelsin de yeni topiğe de geçeriz orada hem yeni gelemk isteyen arkadaşlar gelir, hem de kimler aktif olacak daga saglıklı gözlemleriz :34:

sen buralarda bizlerle takılmaya başla bir sonraki çekilişte beraber oluruz :1::1:

tamamm ozaman buralardayım artık :52: bir sonraki ne zaman :27:

Bugün 5ten beri ayaktayım canım yaa. Son 2 aydır babamız yatakta çapraz yatar oldu :27: Sol tarafımda hiç kıpırdayamadan uyuyunca her yerim uyuşmuş bi şekilde uyandım, bi daha da uyuyamadım :50:

hamile olan sensin de baba mı çapraz yatmaya başladı canım :27::27: bizim bi tanıdıgın eşi de doğumdan sonra lohusa depresyonuna girmişti :27::27:

evet kuzum evde akşamdan akşama topiğe bakıp çıkıyodm :27:

tamamm ozaman buralardayım artık :52: bir sonraki ne zaman :27:

hep beraber karar verecez canım, sen buralarda ol, sohbet edelim kendini tanıt falan :34: hep beraber karar verir kaldıgımız yerden devam ederiz sonra :16: önemli olan hediyeleşmek değil sohbet etmek diye düşünenlerdeniz biz :16:

hamile olan sensin de baba mı çapraz yatmaya başladı canım :27::27: bizim bi tanıdıgın eşi de doğumdan sonra lohusa depresyonuna girmişti :27::27:

hep beraber karar verecez canım, sen buralarda ol, sohbet edelim kendini tanıt falan :34: hep beraber karar verir kaldıgımız yerden devam ederiz sonra :16: önemli olan hediyeleşmek değil sohbet etmek diye düşünenlerdeniz biz :16:

tabiki ölee güzel bi çalışma olmuş vallaa :46::46::46:

tabiki ölee güzel bi çalışma olmuş vallaa :46::46::46:

:1::1: sen de bizler gibi düşündüğüne göre hoşgeldin diyebiliriz sanırım :1: çekiliş zamanına kadar kaybolma buralardan yoksa gözününü yaşına bakmayız koyarız kapının önüne :33::33:

Back