- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Neyi buldun?para mı buldun?:26:buldummmm buldummmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi buldun?para mı buldun?:26:buldummmm buldummmmmmmmm
hangisi o canım
çok pahalı bişi alamam bu sefer
Neyi buldun?para mı buldun?:26:
şaka gibi.. servisten aradılar 1160 lira masraf çıkarmışlar benim telefona
çok canım sıkıldı.. off ya
General Mobile Discovery 16GB Siyah
bunu kullananlar çok memnun
benm telefonda samsung ace.. bu olmasaydı bundan alırdım
amentenin
kurbanımın eline ulaşmış hediyeler
darısı başıma
Kızlar hediyelerim geldi, çoookkk mutluyum, katilim beni çok mutlu etti, fotoğrafları akşam eve gidince yükleyeceğim
Katilimin kim olduğunu da söyleyeyim SOLİTARYWOMAN.
Yüzüğümü hemen taktım bu arada
patates yemeği oylaması başlamış inş şans benden yana olur
hangisi o canım
çok pahalı bişi alamam bu sefer
Hadi gözün aydın,kimmiş?
nirdeee katilimi buldumm sende sevin bak artık kurtuldun benden sarmıcam sana artıkk
samsung ace beni hayattan soğuttu yaa ben normalde 3 seneden önce telefon değiştirmezdim ace ı resmen 1 sene zor dayandım
Gözünaydın,foto bekliyoruz.hediyelerim geldi kızlarrrrr
LG G2 canım, ben bayılıyorum da taksit yapmıyorlar ya artık kredi kartına, alamıyorum o yüzden
LG G2 canım, ben bayılıyorum da taksit yapmıyorlar ya artık kredi kartına, alamıyorum o yüzden
Gözünaydın,foto bekliyoruz.
Bende bu anı yaşamak istiyorum.
General Mobile Discovery 16GB Siyah
bunu kullananlar çok memnun
benm telefonda samsung ace.. bu olmasaydı bundan alırdım
özgecimm çok geçmiş olsun canım yaa, çok söylemişler ama bu paraya çok çok iyi bi tel bulursun yani sonuçta s4 ün minisini alabilirsin blki, hem özellik olarak pek farkı yok hem de fiyatı uygun yada büyük telefon istiyosan general mobile ın discovery si var 600 - 700 tl fiyatı var ama özellik olarak baya iyi bi bak istersen bunları düşünebilirsin
yeni telefon aldım ya bütün hepsinin özelliklerini biliyorum artık
özge cnm çok para istemişler o paraya sıfır telefon var
Benim lanet olasıca da ondan, ayda bir servise gönderiyorum, ama inat ettim garantisi bitmeden değiştirmicem
cnm telefoncular ona çare bulmuşlar hediye kartı adı altında taksit yapıyorlarmış tam bilmiyorum eşim söylemişti ama istersen bir telefoncuya sor:26:
ben bekleyemedim valla yaa :18::18: resmen soğudum telefon kullanmaktan neyse ki kurtuldum artık, öderken zorlanacagım ama hiç olmazsa akıl saglıgım yerinde olacak