çok beğendimm baktıkça giydikçe seni hatırlayacağımm :13:
teşekkür ederimm
teşekkürlerr
aminn güzle günlerde kullanalım inşaallah
ayy inşaallah
Aminnnnnnn..iyi günlerde kullan canım beğenmene sevindimrabbim tüm isteyenlerede bebiş nasip etsin
Canım hepsini güle güle kullan , ayna na bayıldım .
wert nerden aldın onu söle bakim canım
Beğenir canım eminim benKime gidecekti bu arada ?
Allah korusun canım ne yaptın senBebişin düşün , hu hu elmadiliminin katili elma defam cıkss
Hoşgeldin katilim
elimde bir sen kaldın
%99.9999 katilim sensin
Sevgili Katilimm UmRaN__63
hiç aklıma gelmeyen sık sık muhabbet ettiğim katilciğimi buradan kutluyorumm çok güzel gizledi kendisini hiç şüphelenmedimm
içimdeki ses benim katilim hamiş diyordu....veee içimdeki ses beni yanıltmadııı en büyük keyif bu oldu ...çünkü en büyük
hayalim bebek sahibi olmak ve hamilelere daha çok kanım kaynıyor haliylee
ve gelelim karnı burnunda katilciğimin meleğiyle beraber bana seçmiş olduğu ve benim de herbirine teker teker bayıldığımm çok sevdiğim hediyelerimee...öncelikle zevkine bayıldığımı söylemeden edemeyeceğim emeğine sağlık kesene bereket katilciimm...Rabbim eviniizn bereketini kat lat artırsın meleğinle beraber çok güzel günler sizinle olsun inşallah
paketimin açılamamış haliii
şipşirin özenle paketlenmiş hediyelerimm
paketlerimin açılmamış haliii
pembee şeysimm zar tuzluğumu çok beğendim bayıldımm eşim geldiğinde midemize yakışacak olan çikilatamla şekerimm
misafir odama çok yakışan mumluğumm
rengi deseni modeliyle tam benlik dediğim gardrobumun başköşesine astığım elbisem elbisede dantel bu kadar zarif durur ve bir katil de bu kadar zevkli olabilir di ancak
ve içten samimi mektubumm az ama öz samimi
herbirisine ayrı yarı bayıldımm ellerine emeğine sağlık kesene bereket Ümrancığımm...seni ve yakında kucağına alacağın güzel meleğini kocaman öpüyorumm
Haftasonu şehir dışındayım. pzt kargolyorum. Bakalım kime gidecek
Yaa o çamaşır ne tatlıymış öyle bayıldımGüle güle kullan
ben bayıldım yetmedi eşim de bayıldıancak karıkoca gripten muzdarip olduğumuzdan sadece bayılabildik
bitki çaylarıyla meyvelerle içimiz dışımıza çıtı akşamdan beri..ballı zencefilli limonlu şurup da içtik banamısın demiyor grip...:2::2::2:
Geranio canım hediyelerini iyi günlerde sağlıkla kullan wertx35 tatlımm kesene bereket ellerine sağlık
Ay çok hoşsunben bayıldım yetmedi eşim de bayıldıancak karıkoca gripten muzdarip olduğumuzdan sadece bayılabildik
bitki çaylarıyla meyvelerle içimiz dışımıza çıtı akşamdan beri..ballı zencefilli limonlu şurup da içtik banamısın demiyor grip...:2::2::2:
Ohhh aldın hediyelerini git tabihatun kişileerrrryarın sabahın köründe daha kargalar kahvaltılarını yimeden ben ve annem yolara düşüp ananemin evini temizlemeye gidecekmişiz o gelmeden hazır edecekmişiz evi o sebeple yarın akşam görüşürüz sanırım beni özleyin tamam mıı, arada anın beni, bir nazcık vardı bir zamanlar şimdi o cam siliyordur deyin
Ohhh aldın hediyelerini git tabi
ben en de aştide metro otobüsümde en arka koltukta kk'da gezerek yola çıkmamızı bekliyorum.Ama ben her şekilde kk'dayım yemek yerken tv izleken...
Bööö küstümaşti miiiankarada mısın sen napıyosun ankarada
ayy ben de telefondan girmemek için zorluyorum resmen kendimi, ordan da dadanırsam bu sefer hiç çıkmam burdan
Bööö küstümAnkara'da YAŞIYOM O kadar Ankara muhabbeti yaptık
Haha melindadan da vazgeçtin heŞimdiki talihli nurlum galiba
Aşkolsun kıyarmıydın yani bana :109: :86::86::86::86::86::86:
diğer güzellere kıy canım bişeycik olmaz
Kendisi yazsın şekerim , senin kim
hımm özelden yazsam mı acep
Onun katili benim.Kimse sulanmasın..Melinda'yla ayrıldık, anlaşamadık
Benim katilde gönderdim diye mesaj atmadı,
Sende pazartesi diyorsun,
Gel de başka katil ara
Sorun değil canım , ben beklerim
Bööö küstümAnkara'da YAŞIYOM O kadar Ankara muhabbeti yaptık
Pişt..naber nasılsın şekerim?
Ben buldum senin katilini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?