- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
hepinize teşekkür ederim kızlar katilciğimle telde konuştum bi de azcık özenerek ekleyeyim istedim hediye topiğine ondan azcık gecikmiş olabilirim
gerçekten çok mutluyum şuanvalla bu gaz bana uzun süre gider
zeyyy de çok şeker bi insan sesi sıcacık çok neşeliçok sevdim onuuuu
buraya mı koyayım burcunun açacağı topiği mi beklesek :26:
canım katilim zey88 benimmmm
hiç ama hiç çaktırmadı sürekli burdan konuşuyo olmamıza rağmen
herbişeyi o kadar özenerek almış ki.. hele bi kolye almış görünce çığlık attım resmen
burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum kendisine, kesesine bereket ellerine sağlık
yüzümde güller açtı sayesinde
anammm zeymi
hiçte çaktırmadı
güle güle kullan özgiş.
güle güle kullan özge..
sinan akyüzün kitapları çok güzeldir
kolyeni bende beğendim
zeyy : ellerine sağlık :)
Özgem hepsi çok güzel Zeyy'in kesesine bereket güzel günlerde kullan sende kuzum
İyi günler de kullan hepsini inşallah canım.
Ama Beatles kolyeni görünce biraz kıskanmış olabilirim.
Zeyy kesene bereket canım,zevkli hatunmuşsun vesselam.
özgecim hediyelerin çok güzel kurbanın saolsun çok özenmiş almış vallagüzel günlerde kullan inş
hepinize teşekkür ederim kızlar katilciğimle telde konuştum bi de azcık özenerek ekleyeyim istedim hediye topiğine ondan azcık gecikmiş olabilirim
gerçekten çok mutluyum şuanvalla bu gaz bana uzun süre gider
zeyyy de çok şeker bi insan sesi sıcacık çok neşeliçok sevdim onuuuu
Adaşım güle güle kullan zeyy cok zevkliymiş kolyene ev terliğine bayıldım güzel günlerde kullan cnm
sağolun kızlarrr yine de çok istediğim gibi olmadı arayınca bulamıyosun ya bazı şeyleri sinir oldum ondan...beğenmene çok sevindim özgecim..
daha nolsun tatlım fazlasını düşünemiyorum valla bunlar harika zaten
bitanesin
bencede zeyy daha ne olsunben en çok kitaplara sevinirdim valla 3 tane kitap herşeyden çok değerli
bencede zeyy daha ne olsunben en çok kitaplara sevinirdim valla 3 tane kitap herşeyden çok değerli
buraya parmak basmak istiyorum
çokta güzel kitaplar
aaayyyy kızlar kargom gelmiş benimde ama kimden bilmiyorummmm çok heyecan yaptım
aaayyyy kızlar kargom gelmiş benimde ama kimden bilmiyorummmm çok heyecan yaptım
ama benim elime cuma günü ulaşıcak çünkü yarın akşam eve geçicem cuma günü gider alırım şüphelendiğim 3 4 kişi var ama hadi bakalım kimmmmyaşasınnnnnnnnnnnnnnn
senden de foto bekliyozzzzzz
cuma günü inşllah kısmet olursa canımay yaşasın hemen paylaşşşşşş
benim katilimden hiç ses yok yeaaa
Hadi bakalım bekliyoruz fotoları..aaayyyy kızlar kargom gelmiş benimde ama kimden bilmiyorummmm çok heyecan yaptım
Bende..................ay valla işin en heyecanlı kısmı burasıymış...şimdiye kadar aşırı derecede merak etmedim ama şu anda katilimi deli gibi merak ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?