sen gene yapmışsın ben yapmadım bilee yapmamda açım ama canım hc bısey ıstemıyor tek olunca yıyemıyorum :44:
selam , önümüzdeki hafta hediyeleri göndermeye başlayacağız . Bir daha ki organizasyonda buluşalım . Hatta zey88 arkadasımız yapacak 'yaza merhaba çekilişi ' .Bende katılmaaak istiyoruuumm..
Melinda cok guzel gözüküyorlar , harika paketlemissin . Kurbanın cok şanslıEki Görüntüle 978598
hediyelerimi paketlediiiiiimüstüne tıklayınca büyüyo
çok mükemmel olmadılar bi de üstlerine o süslerden bulamadım bugün yada yarın tekrar bakıcam
çikiletamı alıcam bi de mektubumu halledicem muhtemelen p.tesi gönderirim
heee bi de koli bulmak lazım tabi
nurlum ex katil adayım çık aradannnnnn
askyokolmak benim katilimmmmm
İyiyim sen?
ben senin katilin degilim kendine baska katil bul
ohh maşallah
heheyy bugün bana tatil ama yinede 7 de kalktım kahvaltımı bari keyifle ya payım dedim
Eki Görüntüle 978598
hediyelerimi paketlediiiiiimüstüne tıklayınca büyüyo
çok mükemmel olmadılar bi de üstlerine o süslerden bulamadım bugün yada yarın tekrar bakıcam
çikiletamı alıcam bi de mektubumu halledicem muhtemelen p.tesi gönderirim
heee bi de koli bulmak lazım tabi
özgecim ellerine saglıkbence gayet mukemmel olmuşlar ama sen benim katilim değilsin benim katilim yokk
üzülme nurdan benimde yok
ayyy ben 2 çocuğun var die kalmış aklımda
ayyyyy canım katilim sen resimle bakayım ama açık halini paket halini değil
ayyyy benim değil onlarama çok güzel görünüyo eminim içindekilerde o kadar güzel
o zaman sen benim katilim ol olmaz mı
akşam nasıl geçti senin anlat bakalımm
ben bu sevgililer gününden bişey anlamadımnişanlım askerde türkiyde olsaydı yine bişeyler yollardı bana ama kıbrısta olduğu için özel bişey yapamadı ama sabah 7 de beni uyandırıp sevgililer günümü kutladı
güzeldi vallailk önce yemeğe gittik sonra benim sevdiğim semtte deli gibi dolandık :))) sonra eve geldk benımkı odanın kapısını actı sook oldu hedıyelerı gorunce gozlerı dolduu ayyy yerimm ben onuuu
ne şanslı kocanbenim aklıma bile gelmezdi byle bişey yapmak
kızlar bişey soracam, kutuyu sizler ayarlayıp öyle mi kargoya vereceksiniz, yoksa kargo firmasında mı koliye koyacaksınız :44:
sen özel günlerde ulaş bana ben sana fikir veririm arkadaşım ayıp ettin
kızlar bişey soracam, kutuyu sizler ayarlayıp öyle mi kargoya vereceksiniz, yoksa kargo firmasında mı koliye koyacaksınız :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?