günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınızı
beni katili sanıp sulananlar olmuşkaç kere daha dicem biri sizin bacınızın annenizin katiline sulansa hoşuna gidermi
herkesin sevgululer günü ve sevgisizler günü kutlu olsun
banada 32sn bir video göndermiş. seviyorum onu
bağırsan sesini duyarım camiliden
bende bende onlardanım
buraya uğrasanyapempe eşarbımıda taktım
Gunaydin kizlar uyuyakalip bugün okulu ekmis bulunmaktayim :))
Ağır bir grip enfeksyonu geçiyorum,dün avm de oldu ne olduysa.
Öksürükten uyuyamadım gece..Tez vakitte kurtulmak istiyorum bu meletten.
Ee kızlar pazartesi hediyeleri kargoya verecek olan var mı ??
Valla ben takı falan almadım açıkcası.Anam ya naptın sen öyleBenim 5 parça oldu daha zorunlular yok takıdır süstür onlar yok. Biraz daha almam gerek sanırım :)
Sağol canım benim......kuzumm senin de sevgililer günün kutlu olsunnsenin ki yine iyi video falan göndermiş, benm ki resmen sevgililer gününe yılbaşı muamelesi yaptı gece 12 de kutladı ama laf aramızda ben de seviyorumm
başıma bişey gelirse ben bi çığlık atarım artık burdan sen de duy tamam mııkulagın hep ben de olsun
keşke işlerim olmasaydı bugun uğrardım valla ama çarşıya çıkacam birazdan, bankaların öğlen tatilinin bitmesiini bekliyorumsen muşa git dön bi daha tak pembe eşarbını benim için anlaştık mı
gece geç yattın şekerim normal o kadarısevgililer günü hediyene yoğunlaş bakalım, bugun halledersin inşallahh
sevgili katil aday adayımm, çok geçmiş olsun sanaakeşke benim için bu kadar yormasaydın kendini
eğer öksürüğün çoksa zencefilli bal da deneyebilirsin, benm öksürüğümü bitek o kesiyor
ben de haftanın sonuna doğru verecegim pazartesye yetişmezkurbancıkım birazcık bekleyecek malesef
Off sorma canım bütün günümü ona ayırıcam bide haftasonu çini kursum var yarım kalmış tabağımı bitirmem gerek :)kuzumm senin de sevgililer günün kutlu olsunnsenin ki yine iyi video falan göndermiş, benm ki resmen sevgililer gününe yılbaşı muamelesi yaptı gece 12 de kutladı ama laf aramızda ben de seviyorumm
başıma bişey gelirse ben bi çığlık atarım artık burdan sen de duy tamam mııkulagın hep ben de olsun
keşke işlerim olmasaydı bugun uğrardım valla ama çarşıya çıkacam birazdan, bankaların öğlen tatilinin bitmesiini bekliyorumsen muşa git dön bi daha tak pembe eşarbını benim için anlaştık mı
gece geç yattın şekerim normal o kadarısevgililer günü hediyene yoğunlaş bakalım, bugun halledersin inşallahh
sevgili katil aday adayımm, çok geçmiş olsun sanaakeşke benim için bu kadar yormasaydın kendini
eğer öksürüğün çoksa zencefilli bal da deneyebilirsin, benm öksürüğümü bitek o kesiyor
ben de haftanın sonuna doğru verecegim pazartesye yetişmezkurbancıkım birazcık bekleyecek malesef
Benim kurbanım evli canım evi için bikaç şey aldım kendisine aldım bide takı koycam ona özel hazırlayacağım bişey var onu koyucam kalanına bakıcam artık.Valla ben takı falan almadım açıkcası.
Çeyiz için bi iki parça bişey aldım o kadar.
Off sorma canım bütün günümü ona ayırıcam bide haftasonu çini kursum var yarım kalmış tabağımı bitirmem gerek :)
Benim kurbanım evli canım evi için bikaç şey aldım kendisine aldım bide takı koycam ona özel hazırlayacağım bişey var onu koyucam kalanına bakıcam artık.
Kızlarrrrr sevgililer günü hediyem geldi..
Kızlarrrrr sevgililer günü hediyem geldi..
yaparsın sen kuzum bütün bir gün var önündeyardım edebilecegim bişey olursa söyle hemen geleyim
bana yapmadın dimiikeşke bana olsaydı çok güzelmiş
kime oldugunu süüüüleeemeeemm
Bekleyin.......
kuzumm senin de sevgililer günün kutlu olsunnsenin ki yine iyi video falan göndermiş, benm ki resmen sevgililer gününe yılbaşı muamelesi yaptı gece 12 de kutladı ama laf aramızda ben de seviyorumm
Bekleyin.......
Çikolata kaplı çilekler ve oyuncak ayı..
hafta sınu bağırma izmitte olucam
pempe eşarbımı ilelebet saklayacağımmm
kızlar ben burcuya izmiteeki adresimi verdim. hafta sonu ailemin yanına gidince görürüm diye düşündüm..
benim 23ünden sonraki hafta eğitimlerim başlayacam. izmite gidemicem 2 ay..
eğer katilim ozaman kadar göderirse işim azcık kolaylaşır
ama yok banane bananeben istediğim zaman gönderirim derse de sakaryada ki adresimi vercem. iş yerine kargo gelsin istemiyorum. herkes tuaf tuaf bakıo
katilim cvb versene soruma
Canımmmm kutuyu yollıyım yeterki iste..çikolatalı kaplı çilekleri bana yollasan olmaz mı yaaabenim koca kafanın hayatta aklına gelmez böle şeyler
Vayyy romantizm tavan yapmış,balonlar falan.kızlar su an kalpli kırmızı balon şişiorum 12 tanee kocişimin hedıyelerını oyle verıceem onların içinde
kızlar su an kalpli kırmızı balon şişiorum 12 tanee kocişimin hedıyelerını oyle verıceem onların içinde
Canımmmm kutuyu yollıyım yeterki iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?