- 2 Ekim 2013
- 458
- 92
- 123
katilim bana yazdı 3 gundur konusuyoruz .) kendısı cok tatlı bırıne benzıyor.benı merak edıyor halimi hatırımı soruyor falancalıstıgımdan dolayı buraya fazla zaman ayırıp gıremıyorum o yuzden katılımden ve kurbanımdan cook ozur dılıyorum tekrardan./
ben geldim millet...
dizim bitiyormuş ya çok hüzünlüyüm bu akşam.tek izlediğim şeydi o .
ben geldim millet...
dizim bitiyormuş ya çok hüzünlüyüm bu akşam.tek izlediğim şeydi o .
intikam...
entrika doluydu yahu...
daha da bişey izlemem uyuz oldum ya...
sen de katil adayımsın benim
nurlum bir sen iki
Ama nedenAyy kurbanın olasım geldi yahuu
Evet
Cıks olmaz söylemem
Öyle canım her şeyimiz benziyor , güzelliğine decanım katilim
true yu da çok seviyom zati sen de onun ikiz kardeşi gibiymişsinseni de seviyom katilimmm
Ohh çok iyi geldi vallaSeviyorummmmm, gel öpiimm bideee
Özgeyle fikrimizdi dedi bi kere Berfin bana
Canım katilimmm
tatlım her zaman ben olmayacam yanında koruyup kollayamamseni uyarmak için yapmıştım
kurbanım benimi buldu
görmemişim aplaaa
birbirimize söz verelim hadi. bidaha asla birbirimizi görmemezlikten gelmicez diyecesaretin varmı aşka
saol özgeyoksa kendimi tecavüz ettircektim
neden evlilik yıl dönümünmü
hain domdom
sen bana demedin mi senin vicdanın rahat etmez şimdi diye
evet küçülürsünama ben unuttum neyii alcağımı da seneyede giyceğini
büyüklük sende kalsa :26:
Aaaa sen benim ilk sıradaki katilimden , değilimişsin canım ya :44:Offff kızlar çok yorgunum.
Birisi gelip şööööyle bir masaj yapsa yoğursa beni ne güzel olur:105:
Kurbanıma milka bubbly aldım bugün, henüz kendim bile tatmamıştım oysa ki
demek katil adayınızzz...kurbancık seniiiii...acaba hangimiz dogru kişiyiz bil bakalım...
onun yabancı versiyonunu izledim bende baya değiştirmişler yaa :44: yabancı hali çok daha entrikalıydı
katilim whatsapptan yazıp kızcak bana başkalarına sulanma diye
sen zaten şüpheli listemdeydin, katilciğim evliymiş sen de dolayısıyla 2 kat şüpheli oldun
bende bu aralar orjinalini izlemeyi düşünüyodum ki dizi bitiyor....
baştan başlayıp izlicem onuda ama...
örüyonmu kız sen bakim hala:44::44::44:
ben ogün bugündür elimi bile sürmedim kurbanıma yarın gidip listemdeki 1-2 şeyı daha almayı planlıyorum...sen naptın?
belki whatsapptan ben yazıyorum...
ama yazmıyorda olabılırım...
bilememmmmmm.....:44::44::44::44:
aldın mı hedaayelerimiiii
ne zaman yollucannnn
Buldum seni ne zaman gondercen hedayelerimitatlım her zaman ben olmayacam yanında koruyup kollayamamseni uyarmak için yapmıştım
kurbanım benimi buldu
görmemişim aplaaa
birbirimize söz verelim hadi. bidaha asla birbirimizi görmemezlikten gelmicez diyecesaretin varmı aşka
saol özgeyoksa kendimi tecavüz ettircektim
neden evlilik yıl dönümünmü
hain domdom
sen bana demedin mi senin vicdanın rahat etmez şimdi diye
evet küçülürsünama ben unuttum neyii alcağımı da seneyede giyceğini
büyüklük sende kalsa :26:
Ben gelem mi kiz ayy cok ihtiyacim var tatile evde az oturdum yakardeşimi pazartesi gününden itibaren egitime çağırmışlarannemler de yokk tam tamına 5 gece evde yalnız kalacam bana gelmek isteyen var mııı
Aaa abla sen cagir topigi toplasir geliriz yardima nolcak :)Arkadaş, ev işleriydi çocuktu yetişemedim ki bir türlü bir hafta evde yoktum sanki 1 ay kirletilmiş.Temizle temzile bitmedi.Siz yazın ben okurum:18: Arada girebiliyorum ne yapayım yav
Bana aldin dime :)))ooyyy kızlarrr bugün gittim kurbanıma güzel cicler aldım bi don almışım çok fena
Katilim watsuptan yazsana bana azicik yakatilim bana yazdı 3 gundur konusuyoruz .) kendısı cok tatlı bırıne benzıyor.benı merak edıyor halimi hatırımı soruyor falancalıstıgımdan dolayı buraya fazla zaman ayırıp gıremıyorum o yuzden katılımden ve kurbanımdan cook ozur dılıyorum tekrardan./
kızlar evde künefe yapanınız varmı?künefe tabagı olmadan neyde yapılabılır sizce?
Buldum seni ne zaman gondercen hedayelerimi
Ben gelem mi kiz ayy cok ihtiyacim var tatile evde az oturdum yakaynatiriz azicik
Aaa abla sen cagir topigi toplasir geliriz yardima nolcak :)
Bana aldin dime :)))
Katilim watsuptan yazsana bana azicik ya
Ben yaptim canim teflon yada seramik tava da yapabilirsin
Kızlar cok stresliyim ya sevdiceğime hedaye hazirliyorum beceremedim bi turlu aglicam sinirden artik offff
Buldum seni ne zaman gondercen hedayelerimi
Ben gelem mi kiz ayy cok ihtiyacim var tatile evde az oturdum yakaynatiriz azicik
Aaa abla sen cagir topigi toplasir geliriz yardima nolcak :)
Bana aldin dime :)))
Katilim watsuptan yazsana bana azicik ya
Ben yaptim canim teflon yada seramik tava da yapabilirsin
Kızlar cok stresliyim ya sevdiceğime hedaye hazirliyorum beceremedim bi turlu aglicam sinirden artik offff
ooyyy kızlarrr bugün gittim kurbanıma güzel cicler aldım bi don almışım çok fena
Bana mı? Ayy utanırım
Fıstıklar ben ancak gece girebiliyorum gece mesaisinde kimler burdaysa onlarla samimi olup öpüp koklaşırız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?