Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbulduk canım hayırlı olsun topigin çekilişi biraz erken yaparsan sevinirim tatlım doğum yapmadan agirlasmadan kurbanımi mutlu etmek isterim
Ay canım benim allah razı olsun :)
hemmennn geldim
beni de ekle canım
Ben de katılmak istiyorum.![]()
ayy beni de alır mısınız listeyeeeçok hoşuma gitti bu fikir ve çok heyecanlandımm
![]()
Yazıyorum ikinizi de kızlar hoşgeldiniz![]()
Ben hedayemi eve teslim istemiyorum.Şubeden alma gibi bir şansım var mı ? :26::26:
Adres olarak kargo şubesini verirsen olabilir diye düşünüyorum canım.
hoşbuldukkk![]()
Kalabalık olucaz yaşasınnnnn :)
ayy eveett çok kalabalık olalım çok eğlenceli olurrkeşke yılbaşı zamanı da görseydim yaa, bu yılbaşında annem dışında hiç hediye alanım olmadı die çok üzülmüştüm
![]()
Oda çok güzel geçmişti:) Olsun buna yetiştin ya Kadınlar Günümüzde hediye vericez birbirimize:) Bide çekiliş olsun yaklaşsın dönem muhabbetim dibine vururuz ohhh![]()
oo muhabbet zaten benim işim yaa bayılırımmm![]()
çekilişle ilgili biraz kopya alsak olmaz mıımeselaa bu sene zorunlu hediyeler olacak mıı gibii
![]()
Süper o zaman bol bol muhabbet edicez desene :)
Valla nasıl kopya versem ki aslında kim kime alacak belli olsun o zaman gör ipuçlarını bi ben bilicem o zaman ahahaha
Geçen sefer hiç sıkıntımız olmadı bu seferde çok güzel geçer inşallah :) Zorunlu hediyeleri biraz katılım olsun da beraber kararlaştıralım diye düşündüm aklında var mı bişi :)