Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne mevlüdü canım bebek falansa hediye gider kıyafet gibi ama baska mevlütler icin bilemedim
eğer bebek mevluduyse bebek eşyası olabilir ama eğer vefat eden birinin ardından sa hediye götürmek gerekir mi bilemedim. eğer yeni ev aldıgı için mevlut okutuyorsa da ufak bir ev hediyesi alabilirsin sanırım![]()
Aaaaaa söyleniyor mu daha şimdiden? Sürpriz olmayacak mı?
vefat eden biri için kızlar ya bende bilemedim...
bizim burda ne alaka bilmiyorum ama 2 paket kesme şeker gider canım
babannem için falan mevlut okuttugumuzda bize kimse hediye getirmrmeişti sanırımama havlu gibi öle ufak tefek ev hediyesi götürebilirsin sanırım istersen
![]()
mantıkta şu, taziye evinde çay içilir. bu yüzden çay ve şeker götürürler..
hoşgelddiinnnn
katil şüphelilerimden biri daha geldi![]()
Biri whatsapp tan yazıp duruyor,umarım katilimdir..yoksa ağzının payını vericem.
e hadi hayırlı ugurlu olsun benimki de bana yazsın ya adını demese de olur oyle yazısırdık nasılsın iyi misin ben de iyiyimKatilimmiş........![]()
bizde goturulmez canım,herkesin adeti farklı tabi.vefat eden biri için kızlar ya bende bilemedim...
bizim burdada kesme şeker gelir. amcam vefat etti yakın zamanda. her gelen şeker çay getirdi![]()
sağolun kızlar bide kesme şeker adeti yok da yemekli gibi yapıyolar burada sanırım o yüzden biraz kuru pasta alıyım öyle gidiyim en iyisi o..
Ya konuyla çok alakasız biliyorum ama bişey soracağım şekerim, her yazdığın yazının altında çıkıyor ya sevgilinle olan durumun onu nasıl yaptın? düzenleme kısmında bişeyler var ama seninki gibi değil :26:
çay şeker geliyor cnm annem vafat ettiğinde evde belki 10 kilo çay ve şeker gelmişti![]()