Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
Oooo bi sürü kişi olmuş bile Geranio'cum ben biraz düşünücem canım, geçen gün zor zamanlar geçirdim, bebişim üzdü biraz annesini, sınavlara bile giremedim. Kafamı toplamam lazım öncelikle. Sonra açıklarım kararımı. Bu arada benim doğum tarihim 21 mart. Yılbaşı çekilişinde de söylemiştim, kimdi bana doğum günümde hediye alacak olan?
aaaaaa kimler gelmiiişşşşşş ben hala forumda geziniyiroum yaaa, allahımm sen kimseye can sıkıntısı verme yarabbiimmmmm
amiiin canımm :)))) bendee dolanıyorum oyle forumda ne var ne yok dıye
dua edin de bir an önce işle ilgili sıkıntım hallolsun çalışmaya başlayım yoksa böylee gözüm hep üzerinizde olacak
hayırlısıyla olur ınsallah canım ama sen genede gözünü üzerimizden eksik etme yoksa biz ne ederikk
eyvaaahhh bunu dedigine pişman olacaksıınnnn
gerimi alsam aceeepp :44::44:
yookk yokk alma tamam söz daha az konuşacamm
yok yok şaka ettim konus sen konusmassan ben konusmassam nolur bu topik batar bu topik :)))))
heehh tamam o zamann kararında konuşacamm sizi de bıktırmayım yanii daha 8 marta kadar zaman çokk
anaaam ben 8 marta kadar bu topiği düşünemiorum :))
çok eğlenceli olacak çokkk ama ben şimdi yavaştan yataım canım, sevgilimi de çenemden bezdirip uyuttuguma göree artık bir bölüm yabancı dizi eşliginde uyuyabilirim bendee
huhuuuu....:80:
merhaba arkadaşlar çekilişe,
bende katılmak istiyoruummm....
huhuuuu....:80:
merhaba arkadaşlar çekilişe,
bende katılmak istiyoruummm....
Ben geldim kızlar
Hoşgeldin ekliyorum hemennnn :)