Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Oooo bi sürü kişi olmuş bileGeranio'cum ben biraz düşünücem canım, geçen gün zor zamanlar geçirdim, bebişim üzdü biraz annesini, sınavlara bile giremedim. Kafamı toplamam lazım öncelikle. Sonra açıklarım kararımı. Bu arada benim doğum tarihim 21 mart. Yılbaşı çekilişinde de söylemiştim, kimdi bana doğum günümde hediye alacak olan?
![]()
aaaaaa kimler gelmiiişşşşşşben hala forumda geziniyiroum yaaa, allahımm sen kimseye can sıkıntısı verme yarabbiimmmmm
![]()
amiiin canımm :)))) bendee dolanıyorum oyle forumda ne var ne yok dıye![]()
dua edin de bir an önce işle ilgili sıkıntım hallolsun çalışmaya başlayım yoksa böylee gözüm hep üzerinizde olacak![]()
hayırlısıyla olur ınsallah canım ama sen genede gözünü üzerimizden eksik etme yoksa biz ne ederikk![]()
eyvaaahhh bunu dedigine pişman olacaksıınnnn![]()
gerimi alsam aceeepp :44::44:![]()
yookk yokk alma tamam söz daha az konuşacamm![]()
yok yok şaka ettim konus sen konusmassan ben konusmassam nolur bu topik batar bu topik :)))))![]()
heehh tamam o zamann kararında konuşacammsizi de bıktırmayım yanii daha 8 marta kadar zaman çokk
![]()
anaaam ben 8 marta kadar bu topiği düşünemiorum :))![]()
çok eğlenceli olacak çokkkama ben şimdi yavaştan yataım canım, sevgilimi de çenemden bezdirip uyuttuguma göree artık bir bölüm yabancı dizi eşliginde uyuyabilirim bendee
![]()
huhuuuu....:80:
merhaba arkadaşlar çekilişe,
bende katılmak istiyoruummm....
huhuuuu....:80:
merhaba arkadaşlar çekilişe,
bende katılmak istiyoruummm....
Ben geldim kızlar
Hoşgeldin ekliyorum hemennnn :)