- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
Tarak olur mu afillilerden ?
Evet olabilir şöyle şık bişi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarak olur mu afillilerden ?
bendee bayılırımmm olsunn olsunn
Şöyle yapalım mı kızlar çikolata-şekerleme ve mektup kesin şimdi. Yanına küçük bir yada iki parça daha ekleyelim. Fazla abartmayalım ki sürpriz hediyelerin önüne geçmesinler.
Şöyle yapalım mı kızlar çikolata-şekerleme ve mektup kesin şimdi. Yanına küçük bir yada iki parça daha ekleyelim. Fazla abartmayalım ki sürpriz hediyelerin önüne geçmesinler.
Çikolata ve şekerlemeden birisi olsun bence. Ben rejimdeyim.
He bi de mesela oje kullanmıyom.
Affınıza sığınıyorum kaç parça hediye alınacak ?
:) Tamam canım sana bi parça alsın katil o zaman şöyle az kalorililerden :)
Valla canım o sana kalmış bişey ama buda önemli kimi az kimi çok alabiliyor buna da kısıtlama getirsek mi acaba?
benim katilim banaa en büyük çikolatadan alsın o zamn yada benim katilim bana çikolata almasın ben rejim yapmaya çalışıyorum benimkini oturup kendisi afiyetle yesinn
Ben çok alamam mesela canım ve kurbanıma da haksızlık etmiş gibi hissederim başkalarını görünce.
Çalışmıyorum çünkü ben.
Ben çok alamam mesela canım ve kurbanıma da haksızlık etmiş gibi hissederim başkalarını görünce.
Çalışmıyorum çünkü ben.
boşver yee bir seferlikk bir şey olmazzz
neyse kızlar ben çıkıyorumm akşamaa gelirimm yinee görüşürüzz
Yok canım ya kendini kasmadan alabildiğini alırsın bende öğrenciyim mesela gelirim yok bende yok aşırıya kaçamam zaten. Önemli olan birbirimizi mutlu etmek zaten. İlk mesajda eski hediyelerin bulunduğu topik var bi bak incele orayı da herkes gönlünden kopanı alıp koyacak zorlama olmasın sende haksızlık etmezsin merak etme. Bence önemli olan hediye yada miktarı değil de özenerek alınması yada hazırlanması.
önemli olan burda dostluk kazanmak sohbet etmek eglenmek bence zaten alınan hediyeyi begenmeyip darılacak olan katılmaz buraya die düşünüyorum, gider ne istiyosa kendisi alır o yuzden sen hiç sıkma canını, imkanının el verdigi güzel kalbinden geçen ne olursa gönde, sohbetin burda herkese yeter
hee tamam o zaman alsın alsın küçük parçalara böler yerim ben çıkolatamı
görüşürüzzzzz
Teşekkürler kızlar,içime su serptiniz. Akşamdan beri yazayım diyorum ama çekiniyorum.
hediye zaten imkanlar doğrultusunda alınır ki hiç çekinme hem bende daha tam olarak çalışmaya başlamadım durumum da tam belli deil, maaş almamış olabilirim o zamnaa kadar :18::18: elimizden geleni yapacaz bakalım önemli olan sohbet muhabbet
Affınıza sığınıyorum kaç parça hediye alınacak ?
Haklısın,inşallah güzel sohbetler ederiz.