8. katın penceresinde oynayan çocuk

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070

:KK57::KK57::KK57:
8. katın penceresinde oynayan çocuk
Rusya’da apartmanın 8’inci katında, camı açık pencere kenarında tek başına oynayan çocuğun, internete düşen görüntüsü yürekleri ağızlar getirdi. Apartmanının karşı komşuları tarafından çekilen söz konusu görüntünün internete düşmesi, ülkede günün konusu oldu. Görüntülerde tek başına olduğu görülen çocuğun bazen ellerini bırakarak aşağıyı izlemesi, o anı kayda alanların yürüklerini ağza getiriyor. Pencerenin ince kenarından tek eli ile tutunarak ayakta duran çocuk, 15 dakika kadar ölümle burun buruna kaldı. Çocuğun arkasında ailesinden kimsenin olmaması endişeleri artırdı. Görüntülerde çocuk bir ara iki elini birden bırakarak adeta şov yapıyor.

http://www.bugun.com.tr/8-katin-penceresinde-oynayan-cocuk-video-1855276

Ben videoyu izlemedim içim tuhaf oluyor çünkü ama görüntüyü tasavvur edebiliyorum, hemen hemen hergün benzer şeylere şahit oluyorum çünkü:KK43:
Ne olur lütfen çocuklu evlerde camlara balkonlara çocuk kilidi yaptırın ve mutlaka çok sık aralıklı olan Demir parmaklıklardan yaptırın.
Çocuklar çok hareketli ve anlık gafletler üzüyor:KK43:

Oha şu andada hanerlerde veriyor arkadan kimse tutumuyor :KK57: karnım bi garip oldu izlerken içim kaydı gibi :KK11:

X