• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 haftalık hamileyim kese var bebek yok

Gamzeeem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
17
3
6
27
Hastaneye gittim 8 haftalık hamile olduğumu kesenin olduğunu embriyonun olmadığını kesenin çapının sınırda olduğunu söyledi bi kaç gün daha bekleyelim ona göre hareket edelim dedi alttan felanda baktılar göremediler eve geldim böyle hafif Bi lekelenmem oldu sonraki gün kanamam oldu hemen hastaneye gittik kesenin durduğunu söyledi bu şekilde bişey yapamıycaklarını söylediler kafam çok karışık bilgisi olan varmı

Hastaneye gittim 8 haftalık hamile olduğumu kesenin olduğunu embriyonun olmadığını kesenin çapının sınırda olduğunu söyledi bi kaç gün daha bekleyelim ona göre hareket edelim dedi alttan felanda baktılar göremediler eve geldim böyle hafif Bi lekelenmem oldu sonraki gün kanamam oldu hemen hastaneye gittik kesenin durduğunu söyledi bu şekilde bişey yapamıycaklarını söylediler kafam çok karışık bilgisi olan varmı
gecmis olsun. kimse yazmamis. ben de simdi benzer durumdayım. kese var vebek yok denildi bugun 8+4te. siz nasil oldunuz?

Boş gebelik muhtemelen kürtaj olursunuz bi çok kasının başına geliyo Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin

Boş gebelik muhtemelen kürtaj olursunuz bi çok kasının başına geliyo Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
Eylülde de genetik bozukluk nedeniyle düşük yapmıştım. Bu da genetik bozukluktanmıs :(

Boş gebelik sanırım düşük oluyor ne yaptınız şimdi kürtaj oldunuz mu yani

Haftasonu evde dusuk yaptim ben. Normalde bugun ultrason kontrolum vardi embrio var mi dige bakilacakti ama kismet degilmis. Testler yapilacak simdi.
Sizede çok geçmiş olsun 😔😑 ins bir sıkıntınız yoktur eşinizle beraber . Bir dahakine olur ins 🙏🙏

Back
X