- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
canım benim sağ tüpüm kapalı çıkmıştı ya belki ondan dolayı emiştir doktor bana dış gebelik olabilir diye kişiden kişiye değişebiliyor korkma canım bişey olmaz...ayrıca benim lekelenmelerim geçti şükür her zaman duacıyım sizlere şu mübarek günde Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah..
bu cevabı sana 3. yazışım çünkü benim yaramaz kızım 2sinide sildiçok korkuyorum kızlar 8 haftalık hamileyim ve lekelenmem başladı dün kahverengi leke bugün biraz azaldı ama yiede korkuyorum progestan kullanıyordum zatenama neden oldu bilmiyorum hemen doktoru aradım önemli bişeyin olmadığını çoğu hamilelerde görülen bişey olduğunu söyledi kana dönüşürse hemen acil gel o zaman kork dedi..ama içim hiç rahat değil böyle hamileliğinde lekelenme yaşayıp sonra rahat hamilelik geçiren varmı..
şimdi kesilir gibi oldu lekelenmem kızlar ama yinede korkuyorum devamlı yatıyorum bol su içiyorum dediğiniz gibi inşallah herkes sağlıcakla kucağına alır bebeğini herkes için dua ediyorum Allah yardımcımız olsun çok teşekkür ederim herkese
bu cevabı sana 3. yazışım çünkü benim yaramaz kızım 2sinide sildi
güzelim gebelikde bu problemi yaşayan bir sürü kadın var
ben daha öncede yazdım sanada yazayım belki teselli olur sana
ilk gebeliğimde 3 ay kanamam oldu kahverengi leke değil direk kanama
tam kurtuldum derken 5buçuk ayımda suyum gelmeye başladı ta ki doğum yapana kadarda devam etti dr'um bile yaşamasına ihtimal vermiyordu ama bak kızım 1 ay sonra 2 yaşına basacak ve gayet sağlıklı sana yazdığım cevabı silecek kadarda yaramaz
hiç kafana takma ilk aylarda lekelenmeler olabilir ha kanaman çok olursa o zaman korkar insan ama şimdilik bi sorun olduğunu zannetmiyorum bak dr'unda bişey olma demiş üzülme inşallah kısa zamanda geçerde bebeğini sağlıcakla kucağına alır doya doya bağrına basarsın sende a.s.a.s.a.s.
ya kızlar benim de iyice kafam karıştı.şimdi doktor gonal-f iğneyi aldırdı .diğer adetinin (adetim biteli 1 hafta oldu)1.günü ya da 2. günü gel dedi iğne için.şimdi ben bu arada çörekotu,bal,tarçın karışımı ya da hayıtı kullanayım mı?kullanmayayım mı?
çok korkuyorum kızlar 8 haftalık hamileyim ve lekelenmem başladı dün kahverengi leke bugün biraz azaldı ama yiede korkuyorum progestan kullanıyordum zatenama neden oldu bilmiyorum hemen doktoru aradım önemli bişeyin olmadığını çoğu hamilelerde görülen bişey olduğunu söyledi kana dönüşürse hemen acil gel o zaman kork dedi..ama içim hiç rahat değil böyle hamileliğinde lekelenme yaşayıp sonra rahat hamilelik geçiren varmı..
kızlar aynı sorunlar bendede var ve yorumları okudukca cok sevındım yaklasık 1 haftadır kahverengi lekelerim var çok korkuyodum bende inanın okadar güzel moral vermışsiniz ki anlatamam. bende suan 8 haftalığım ve aynı sorunları yaşıyorum ilaç kullanıyorum. daha kalp atışlarını duyamadım dr birhadaki haftaya verdı randevuyu inanın dediğiniz doğru bizler moralımızı hiç bir zaman bırakmamalıyız oda rahat etsin:) çok güzel bir duygu... şimdi bi kalp atışını duyım, bı sağlıklı olduğunu öğrenım rahatlıcam. gerçi nekadar moral desekte hep onu düşünüyorıum..... kızlar sizleri seviyorum ve mınıcık bebişimide seviyorum.. bu arada karnım ne zaman buyumeye başlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?