• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Haftalık Hamileyim Dün Lekelenmem Başladı..

canım benim sağ tüpüm kapalı çıkmıştı ya belki ondan dolayı emiştir doktor bana dış gebelik olabilir diye kişiden kişiye değişebiliyor korkma canım bişey olmaz...ayrıca benim lekelenmelerim geçti şükür her zaman duacıyım sizlere şu mübarek günde Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah..

çok sevindim canım geçtiğine.meralcim benim de sağ tüpümde biraz tıkanıklık çıktı ama yaaaa........

çok korkuyorum kızlar 8 haftalık hamileyim ve lekelenmem başladı dün kahverengi leke bugün biraz azaldı ama yiede korkuyorum progestan kullanıyordum zatenama neden oldu bilmiyorum hemen doktoru aradım önemli bişeyin olmadığını çoğu hamilelerde görülen bişey olduğunu söyledi kana dönüşürse hemen acil gel o zaman kork dedi..ama içim hiç rahat değil böyle hamileliğinde lekelenme yaşayıp sonra rahat hamilelik geçiren varmı..
bu cevabı sana 3. yazışım çünkü benim yaramaz kızım 2sinide sildikaydirigubbakcemile4
güzelim gebelikde bu problemi yaşayan bir sürü kadın var
ben daha öncede yazdım sanada yazayım belki teselli olur sana
ilk gebeliğimde 3 ay kanamam oldu kahverengi leke değil direk kanama
tam kurtuldum derken 5buçuk ayımda suyum gelmeye başladı ta ki doğum yapana kadarda devam etti dr'um bile yaşamasına ihtimal vermiyordu ama bak kızım 1 ay sonra 2 yaşına basacak ve gayet sağlıklı sana yazdığım cevabı silecek kadarda yaramaz
hiç kafana takma ilk aylarda lekelenmeler olabilir ha kanaman çok olursa o zaman korkar insan ama şimdilik bi sorun olduğunu zannetmiyorum bak dr'unda bişey olma demiş üzülme inşallah kısa zamanda geçerde bebeğini sağlıcakla kucağına alır doya doya bağrına basarsın sende a.s.a.s.a.s.

ya kızlar benim de iyice kafam karıştı.şimdi doktor gonal-f iğneyi aldırdı .diğer adetinin (adetim biteli 1 hafta oldu)1.günü ya da 2. günü gel dedi iğne için.şimdi ben bu arada çörekotu,bal,tarçın karışımı ya da hayıtı kullanayım mı?kullanmayayım mı?

şimdi kesilir gibi oldu lekelenmem kızlar ama yinede korkuyorum devamlı yatıyorum bol su içiyorum dediğiniz gibi inşallah herkes sağlıcakla kucağına alır bebeğini herkes için dua ediyorum Allah yardımcımız olsun çok teşekkür ederim herkese

meralcim nasıl oldun?bebek ne durumda canım?iyisiniz inşallaha.s.

bu cevabı sana 3. yazışım çünkü benim yaramaz kızım 2sinide sildikaydirigubbakcemile4
güzelim gebelikde bu problemi yaşayan bir sürü kadın var
ben daha öncede yazdım sanada yazayım belki teselli olur sana
ilk gebeliğimde 3 ay kanamam oldu kahverengi leke değil direk kanama
tam kurtuldum derken 5buçuk ayımda suyum gelmeye başladı ta ki doğum yapana kadarda devam etti dr'um bile yaşamasına ihtimal vermiyordu ama bak kızım 1 ay sonra 2 yaşına basacak ve gayet sağlıklı sana yazdığım cevabı silecek kadarda yaramaz
hiç kafana takma ilk aylarda lekelenmeler olabilir ha kanaman çok olursa o zaman korkar insan ama şimdilik bi sorun olduğunu zannetmiyorum bak dr'unda bişey olma demiş üzülme inşallah kısa zamanda geçerde bebeğini sağlıcakla kucağına alır doya doya bağrına basarsın sende a.s.a.s.a.s.

çok teşekkür ederim ilginize allaha şükür 1,5 gün sürdü lekelenmemlerim çok korktum ama şimdi geçti kızınıza sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın banada sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin..tekrardan tşk ederim

ya kızlar benim de iyice kafam karıştı.şimdi doktor gonal-f iğneyi aldırdı .diğer adetinin (adetim biteli 1 hafta oldu)1.günü ya da 2. günü gel dedi iğne için.şimdi ben bu arada çörekotu,bal,tarçın karışımı ya da hayıtı kullanayım mı?kullanmayayım mı?

canım istersen önce tedavini ol hayıtı sonra kullan bir zararı olur mu bilmiyorum çünkü ama bal karışımını yiyebilirsin hiç bir zararı olmaz aksine faydasını görürsün..tüpünün kapalı çıkmasına üzülme biliyosun benimde sağ tüpüm kapalı çıkmıştı Rabbim hiçbir engel tanımaz canım o yeterki ol desin sana düşen bol bol dua etmek inşallah bu mübarek günlerde bütün duaların kabul olur her zaman duacıyım sizler için en yakın zamanda istediğin sonuca varırsın canım sağlıcakla kal..

çok korkuyorum kızlar 8 haftalık hamileyim ve lekelenmem başladı dün kahverengi leke bugün biraz azaldı ama yiede korkuyorum progestan kullanıyordum zatenama neden oldu bilmiyorum hemen doktoru aradım önemli bişeyin olmadığını çoğu hamilelerde görülen bişey olduğunu söyledi kana dönüşürse hemen acil gel o zaman kork dedi..ama içim hiç rahat değil böyle hamileliğinde lekelenme yaşayıp sonra rahat hamilelik geçiren varmı..

canım sakın ağır kaldırma yat dinlen fırsatını buldukça hiçbişey ebeişlerimizden önemli deil benimde arad bi oluyo ama dikkat ettiğimde iyi oluyom inşllh böylede devam eder Allah yardımcımız olsun:Saruboceq::CüvCüv:

merlacim aman cok dikkat et bi de senin hamileligin daha cok yeni,,
bebeginin sana iyice tutunmasi gerek....aman kendini cok yorma,dinlen..
insallah bebegin seni hic birakmaz canim...sevgiler.

kızlar aynı sorunlar bendede var ve yorumları okudukca cok sevındım yaklasık 1 haftadır kahverengi lekelerim var çok korkuyodum bende inanın okadar güzel moral vermışsiniz ki anlatamam. bende suan 8 haftalığım ve aynı sorunları yaşıyorum ilaç kullanıyorum. daha kalp atışlarını duyamadım dr birhadaki haftaya verdı randevuyu inanın dediğiniz doğru bizler moralımızı hiç bir zaman bırakmamalıyız oda rahat etsin:) çok güzel bir duygu... şimdi bi kalp atışını duyım, bı sağlıklı olduğunu öğrenım rahatlıcam. gerçi nekadar moral desekte hep onu düşünüyorıum..... kızlar sizleri seviyorum ve mınıcık bebişimide seviyorum.. bu arada karnım ne zaman buyumeye başlar:))):34:

bende 7 haftalık hamileyim. doktor kesenin yanında pıhtı var dedi. kanaman olucak korkma dedi. kanama 2 çeşit olabilirmiş. eğer hafif lekelenme şeklinde olursa hiç önemli değil dedi, ama kanamaya dönüşürse keseyide alır götürür dedi. şimdi bende çok korkuyorum. hiçbirşey yapma yat dedi. tüp bebek tedavisiyle 6 sene sonra hamile kaldım, bide bu çıktı şimdi başımıza. çok korkuyorum çok. inşallah hafif bir lekelenme şeklinde olur benimde.....

ninya geçmiş olsun korkma yat,dikkat et kendine.bir arkadaşımıda aynı sen gibi kan pıhtısı vardı 3 ay kanamsı oldu sonra kendiliğinden geçti ve şimdi 7 aylık hamile.allah bebeğini sana bağışlasın inşallah

ninya ve alis geçmiş olsun,ben de gebeliğin basında 32 gun kanama gecırdım,lekelenmeden tutun hastaneye apar topar gıdecek kadar yogununu da yasadım,ama suan 34 haftalıgım,korkmayın ve bol bol dınlenın,progestan kullandım ben ve ıstırahat ettım bol bol,bunu cok kısı yasıyor, umarım her sey cok sağlıklı gider:34:

kızlar aynı sorunlar bendede var ve yorumları okudukca cok sevındım yaklasık 1 haftadır kahverengi lekelerim var çok korkuyodum bende inanın okadar güzel moral vermışsiniz ki anlatamam. bende suan 8 haftalığım ve aynı sorunları yaşıyorum ilaç kullanıyorum. daha kalp atışlarını duyamadım dr birhadaki haftaya verdı randevuyu inanın dediğiniz doğru bizler moralımızı hiç bir zaman bırakmamalıyız oda rahat etsin:) çok güzel bir duygu... şimdi bi kalp atışını duyım, bı sağlıklı olduğunu öğrenım rahatlıcam. gerçi nekadar moral desekte hep onu düşünüyorıum..... kızlar sizleri seviyorum ve mınıcık bebişimide seviyorum.. bu arada karnım ne zaman buyumeye başlar:))):34:

alis bu senin yapına bağlı .ben 9.ayın ıcındeyım ,cok sukur bebısım de cok saglıklı ama benım göbüşüm 5 aylık gibi:1:bazılarının ki 3 aylıkken bellı olmaya baslıyor,bazısı da benım gibi 7. aya kadar bıle belli olmuyor,umarım gönlune göre olur...

kızlar bende 7.haftamdayım 2 3 gündür bende de kahverengi lekelenmeler oluyor miktarı çok az ama doktorumla görüştüm endişelenmememi söyledi yerleşme kanamasıdır dediama ben de çok korkuyorum 2 ay önce düşük yapmıştım zaten bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

canım aynı sorunu ben 15 gundur yasıyorum kalp atısını duyduk işa başlayabilecgimi söyledi dokturm inş. hayırlsı gecer inş.
halen benim ara ara devam ediyor

Kızlar benimde bugün kahverengi leke geldi..Hala da gelmeye devamediyor=(( Onun öncesinde 8.haftada bayanda gözlemlenen şeyleri okumuştum..8.haftada lekelenme olabilir korkmayın yazıyordu..Hatta okurken içimden Allahım korusun dedim..Üstüne iki saat geçmedi bendende gelmiş..Adet döngüsü olduğu için rahim sistematik olarak tepki veriyormuş.İnşallah kanamaya dönüşmez biraz tedirginim..Rabbimden hayırlısı bakalım..

Back