çok korkuyorum kızlar 8 haftalık hamileyim ve lekelenmem başladı dün kahverengi leke bugün biraz azaldı ama yiede korkuyorum progestan kullanıyordum zatenama neden oldu bilmiyorum hemen doktoru aradım önemli bişeyin olmadığını çoğu hamilelerde görülen bişey olduğunu söyledi kana dönüşürse hemen acil gel o zaman kork dedi..ama içim hiç rahat değil böyle hamileliğinde lekelenme yaşayıp sonra rahat hamilelik geçiren varmı..
nekadar sıkıntılı yollardan geçerek hamile kaldığını biliyorum canımbenim
nolur kendine dikkat et aklına kötü şeyler getirme yazılarını hep takip ettim
hamişliğine en çok sevinenelerdenim
bir pcolu olarak dualarım seninle
meralcm sen rahim filmi çektirmiştin sanırım nasıl oluyor? ağrılımı? :sm_confused:
beni çok korkutuyolar ya.. :çok üzgünüm:
bide rahim filminin çekildiği ay aşılama olmaz diyolar sende nasıl oldu?
çok korkuorum fisfisfis
ama sanırım eşim zor bela götürecek film çektirmeye kaydirigubbakcemile
canım evet rahim filmi çekindim ben evet biraz ağrılı bir işlem ama dayanılmayacak bişey yok ağrım 5 dk sürdü ve geçti korkma bende çok korkmuştum ama o kadar korkulacak bişey değilmiş hemde sağ tüpüm kapalı çıkmıştı benim inşallah sende bir sorun olmaz..aşılamayı o ay yapmadı doktorumuz hatta bize korunmamızı söyldi dış gebelik olabilir dedi bizde o ay kounduk canım..Rabbim tez zamanda sanada bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah..
canım benim sağ tüpüm kapalı çıkmıştı ya belki ondan dolayı emiştir doktor bana dış gebelik olabilir diye kişiden kişiye değişebiliyor korkma canım bişey olmaz...ayrıca benim lekelenmelerim geçti şükür her zaman duacıyım sizlere şu mübarek günde Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?