• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Haftalık Hamileyim Dün Lekelenmem Başladı..

meral_83

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
328
3
296
Diğer
çok korkuyorum kızlar 8 haftalık hamileyim ve lekelenmem başladı dün kahverengi leke bugün biraz azaldı ama yiede korkuyorum progestan kullanıyordum zatenama neden oldu bilmiyorum hemen doktoru aradım önemli bişeyin olmadığını çoğu hamilelerde görülen bişey olduğunu söyledi kana dönüşürse hemen acil gel o zaman kork dedi..ama içim hiç rahat değil böyle hamileliğinde lekelenme yaşayıp sonra rahat hamilelik geçiren varmı..

canım bende yaşadım.ama allahaşükürler olsunki iyiyim 15 haftalık oldum.bende progestan kullandım bi süre.kafana takmamaya çalış.çünkü stres çok tetikliyor.bol bol yat dinlen.ayaklarının altına yastık koy.genelde kahve lekelere drlar normal diyor.allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah....

çok korkuyorum kızlar 8 haftalık hamileyim ve lekelenmem başladı dün kahverengi leke bugün biraz azaldı ama yiede korkuyorum progestan kullanıyordum zatenama neden oldu bilmiyorum hemen doktoru aradım önemli bişeyin olmadığını çoğu hamilelerde görülen bişey olduğunu söyledi kana dönüşürse hemen acil gel o zaman kork dedi..ama içim hiç rahat değil böyle hamileliğinde lekelenme yaşayıp sonra rahat hamilelik geçiren varmı..

bak canım benim dayımın kızı şakır şakır adet gibi kanama geçirdi bizzat şahidim hemde ikiz di bebişleri hiçbirşey olmadı şimdi 3 aylık oldular doğdular yani gayet sağlıklılar Bak sana tek tavsiyem asla üzülmüyceksin moral çok önemli benimde başımdan böyle bir olay geçti sıkıntıdan kendimi bitirdim bebişimide asla bebeğin karnında olduğu sürece şakır şakır kanaman olsada doktor gebeliği sonlandırmadığı sürece umutlu ve mutlu olucaksınki bebeğin sana sımsıkı tutunsun beslenmene dikkat et. istirahatini düzgün yap. ve moralin süper olsun canın sıkıldığında kafanı dağıtıcak birşeyler bul. bu leke olayını kafandan silmeye çalış bol bol dua et mubarek günlerdeyiz Allahın izniyle inşallah herşey yoluna girer. sağlıkla kal.:nazar:

meral canım üzme kendini, belki bebeğin yerleşmesi ile ilgili bir lekelenmedir. birçok gebelikde oluyormuş önemli olan artmaması.kalp atışları duyuldumu canım, kalp atışlarından sonra düşük riski büyük oranda azalıyor diyorlar. kendini yorma, bol bol dinlen ve güzel şeyler düşün canım.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inanın çok güzel moral oldunuz banalekelenmem çok az şu anda evet kalp atışalrıı duyduk kendinide gördük 2 gün önce inşallah sorunwsuz bir hamilelik geçiririm çok tşk kızlar allah razı olsun sizden..

canım benımde olmustu lekelenmelerım bol bol dınlenmıştım
sımdı oglum 4 aylık oldu cok sukur..
korkma stres yapma

geçmiş olsun canım benimde 8-9 haftalıken lekelenmem başlamıştı doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi bol bol sıvı almam gerektiğini söyledi ve progestan kullandım canım. Aman kendini yoracak şeylerden uzak dur uzanıp dinlenmene bak. ben çok şükür Allahıma 14üncü haftamdan sonra rahatladım dilerim bebeğimi kucağıma alana dek günlerim sorunsuz geçer eger yeterince sıvı almıyorsan dayanabilirsen serum yemeye bak su içmek çok önemli. Hayırlı ve sorunsuz sağlıklı gebelikler canım...

şimdi kesilir gibi oldu lekelenmem kızlar ama yinede korkuyorum devamlı yatıyorum bol su içiyorum dediğiniz gibi inşallah herkes sağlıcakla kucağına alır bebeğini herkes için dua ediyorum Allah yardımcımız olsun çok teşekkür ederim herkese

nekadar sıkıntılı yollardan geçerek hamile kaldığını biliyorum canımbenim
nolur kendine dikkat et aklına kötü şeyler getirme yazılarını hep takip ettim
hamişliğine en çok sevinenelerdenim
bir pcolu olarak dualarım seninle

nekadar sıkıntılı yollardan geçerek hamile kaldığını biliyorum canımbenim
nolur kendine dikkat et aklına kötü şeyler getirme yazılarını hep takip ettim
hamişliğine en çok sevinenelerdenim
bir pcolu olarak dualarım seninle

canım benim çok teşekkür ederim inan bana bir sorun çıkacak diye aklım çıkıyor..ne kadar iyisin ya benimde dualarım sizlerle inan bana rabbim tüm pkoluların vve diğer hastalıklarla uğraşan tüm kardeşlerime acil şifalar diliyorum Rabbim kimsenin kucağını boi bırakmasın kardeşlerim..tekrardan çok teşekkür ederim allaha emanet ol öptüm..

bende de 8. haftada lekelenmeler oldu ve belimde ağrılar vardı progestan kullandım şimdi 10. haftadayım şimdi iyiiyim normale döndü bende tek bende oldu sanıyodum çokta korkmuştum ama bi çok hamilede olabiliomuş ben 2 hafta hiç kalkmadım demamlı yattım sende dinlen cnm dikkat et kendinne

meralcm sen rahim filmi çektirmiştin sanırım nasıl oluyor? ağrılımı? :sm_confused:
beni çok korkutuyolar ya.. :çok üzgünüm:
bide rahim filminin çekildiği ay aşılama olmaz diyolar sende nasıl oldu?
çok korkuorum fisfisfis
ama sanırım eşim zor bela götürecek film çektirmeye kaydirigubbakcemile

meral83 arkadaşım gerçekten çok üzüldüm lekelenmelere ama çok duydum kahverengi lekelenmeyle bişey olmadığını.hatta teyzemin kızı 6 aylık hamile kırmızı kahverengi sarı her türlü lekelenme olmuş.maşallah bebeği gümbür gümbür oynuyo karnında.kaç tane progestan içiyorsun?bir de doktorumuz sana telefonunu verdi mi?inşallah seninle yan yana doğum yaparız...

meralcm sen rahim filmi çektirmiştin sanırım nasıl oluyor? ağrılımı? :sm_confused:
beni çok korkutuyolar ya.. :çok üzgünüm:
bide rahim filminin çekildiği ay aşılama olmaz diyolar sende nasıl oldu?
çok korkuorum fisfisfis
ama sanırım eşim zor bela götürecek film çektirmeye kaydirigubbakcemile

canım evet rahim filmi çekindim ben evet biraz ağrılı bir işlem ama dayanılmayacak bişey yok ağrım 5 dk sürdü ve geçti korkma bende çok korkmuştum ama o kadar korkulacak bişey değilmiş hemde sağ tüpüm kapalı çıkmıştı benim inşallah sende bir sorun olmaz..aşılamayı o ay yapmadı doktorumuz hatta bize korunmamızı söyldi dış gebelik olabilir dedi bizde o ay kounduk canım..Rabbim tez zamanda sanada bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah..

boşuna üzme kendini meralcim.senin mesajının benzeri birsürü mesaj okuyoruz burada.olağanüstü bir durum değil yani.sen kendini serbest bırak bebeğini okşa,sev,konuş hamileliğin tadını çıkar.bir de bize dua et

canım evet rahim filmi çekindim ben evet biraz ağrılı bir işlem ama dayanılmayacak bişey yok ağrım 5 dk sürdü ve geçti korkma bende çok korkmuştum ama o kadar korkulacak bişey değilmiş hemde sağ tüpüm kapalı çıkmıştı benim inşallah sende bir sorun olmaz..aşılamayı o ay yapmadı doktorumuz hatta bize korunmamızı söyldi dış gebelik olabilir dedi bizde o ay kounduk canım..Rabbim tez zamanda sanada bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah..

ya ben de rahim filmi çektirdim ama doktorum 3 gün sonrasına ilişki serbest dedi ama.

canım benim sağ tüpüm kapalı çıkmıştı ya belki ondan dolayı emiştir doktor bana dış gebelik olabilir diye kişiden kişiye değişebiliyor korkma canım bişey olmaz...ayrıca benim lekelenmelerim geçti şükür her zaman duacıyım sizlere şu mübarek günde Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah..

canım benim sağ tüpüm kapalı çıkmıştı ya belki ondan dolayı emiştir doktor bana dış gebelik olabilir diye kişiden kişiye değişebiliyor korkma canım bişey olmaz...ayrıca benim lekelenmelerim geçti şükür her zaman duacıyım sizlere şu mübarek günde Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah..

canım sevindim senin adına inşallah herşey yolunda gider üzme sakın kendini bu mubarek günde bol bol dua edlim.:nazar:

Back