8 haftalık hamileyim bebeğim canlandı hissediyorum.

zuzu08

yakışıklı erkegim
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
1.257
306
373
37
Bursa
kızlar benim gibi olan varmı aranızda daha 8 haftalığım b sabah ilk defa kasığıma doğru bi dinleyim dedim ve tekme gibi bişey oldu inanamadım eşime dedim elinle oda yokladu bi müddet sonra tekrar attı şoktayız bu kadar erken canlanırmı yaaa birde bgün bize misafirler geldi anlattım böle böle oldu diye o zaman erkektir dediler erkek 40 günlükken kıpırdamaya başlarmış aranızda böyle olupta bebeği kız veya erkek olan varmı acaba:97:

Benim bebeğimde çok çabuk hareket etti.Pıt pıt yapıyordu.Seyirme diyorlar buna ve 32 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyeti kız.:49:

Bebeğinin 8 haftalık hareket etmesi mümkün değil.O daha bir nokta şeklinde sadece ne eli ne ayağı var.Muhtemelen hissettiğin ya bağırsak hareketlerin ya da kendi kalp atışların.

yani canım tam olarak ne kadardı pıt pıt atmaya başladı bu arada allhım kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bebeğinin 8 haftalık hareket etmesi mümkün değil.O daha bir nokta şeklinde sadece ne eli ne ayağı var.Muhtemelen hissettiğin ya bağırsak hareketlerin ya da kendi kalp atışların.

yok canım ya yok değil bağırsak falan cidden ben inanamadı tekme gibi bişeydi o 2. hamileliğim öyle olsa muhaahhak bilirdim perşembe doktora gidicem bi sorayım bakayım.

kızlar benim gibi olan varmı aranızda daha 8 haftalığım b sabah ilk defa kasığıma doğru bi dinleyim dedim ve tekme gibi bişey oldu inanamadım eşime dedim elinle oda yokladu bi müddet sonra tekrar attı şoktayız bu kadar erken canlanırmı yaaa birde bgün bize misafirler geldi anlattım böle böle oldu diye o zaman erkektir dediler erkek 40 günlükken kıpırdamaya başlarmış aranızda böyle olupta bebeği kız veya erkek olan varmı acaba:97:
Canım bence de bebeğin hareketleri değildir o bir arkadaş da söylemiş bağırsak hareketleridir.Ama tabi yine de bilemiyorum ben bile hala tam olarak hissedemiyorum.
2.bebekler daha çabuk hissediliyormuş diye bişey duymuştum senin 2. bebek mi???

Canım bence de bebeğin hareketleri değildir o bir arkadaş da söylemiş bağırsak hareketleridir.Ama tabi yine de bilemiyorum ben bile hala tam olarak hissedemiyorum.
2.bebekler daha çabuk hissediliyormuş diye bişey duymuştum senin 2. bebek mi???

evet caanım 2. bebeğim 3 yaşında oğlum var.

ben sormuştum doktora asla hissedemezsn demiştim bana
yani deildir mantık olarak düşününcede 20 30 gr lık bişey hissedilirmi

ne bileyim canım ya tereddüte kaldım şuan sadece bir portakal üyüklüğünde normal tekmelere başlaması iyice hissedilmesi 5 aylık olur diyolar ki nitekim oğlumda öyleydim dediğiniz gibi bağırsak ta olabilir herhalde off kafam karıştı valla....

2. bebek olsa bile bu kadar erken hissedilemez ki hele elle hissedilecek derecede...bence sizin hissettiğini başka bişey.5-6 cm bişey olur o haftda...

slm canım bende 8 haftalık hamileyim bende arada böle bi seyirme bi damar atması oluyo benim ilk gebeligim tabi ama sanımıyom canım tekme atacagını bugüne kadar hiç duymadım en erken 20 ci hafta diolar....:26:

Benim de oyle olmustu hatta benim 10 haftalikti .. hissedemezsin demisti .. hakli sonra ben arastirdim .. 10 haftalik mercimek kadar bisey ...

bebeğiniz portakal büyüklüğünde bile değil. daha ceviz kadar bir şey. hissettiğinizin bebeğiniz olmadı mümkün değil. ikinci gebeliğiniz olduğu için en erken 17. 18. haftada hissedebilirsiniz. ama içiniz rahat etsin diye doktorunuza sorun isterseniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Benim de 8 - 9 haftalıkken sağ tarafım da seğirme gibi şeyler hissediyordum. Hatta kızım da tekrar hareket olacak diye eli karnımda yanıma oturup bekliyordu heyecanla. pıt pıt birşeyler olunca canım kardeşim diye sarılıp karnımı öpüyordu.
Erkek bebekler erken canlanır diye ben de duydum ve benim ki de erkek.

evet anca 19 20 haftada hissediliyorr su an bende 7 haftaligim ben niye hissetmiyoruma kapildim hay allah

yok canım ya yok değil bağırsak falan cidden ben inanamadı tekme gibi bişeydi o 2. hamileliğim öyle olsa muhaahhak bilirdim perşembe doktora gidicem bi sorayım bakayım.

ilk bebeğimde bende bi seğirme yani kasığımda hafif bi çekme hissetmiştim .. Sağ taraftaydı Gerçekten bağırsak hareketlerinden farklı bişeydi Araştırdım soruşturdum Eskiler ( yaşlılar) bebek rahme tutunmuş sağlıklı demek ki dediler ama bilimsel olarak hiçbişey bulamadım Mantıklı düşünürsek zaten olanaksız geliyor çünkü çok küçük ... Bende senin gibi muallakta kalmıştım ve tatlı bi anı oldu bu .... Ayrıca bu seğirme sağ tarafımdaydı ve kızım oldu Dediğin gibi ananem falan o günden sonra 'kızın' olacak diyordu belli olana kadar Ama bilemiyorum işte... :44:

Bebeğiniz hayırlı olsun ama o kadar küçük bir varlğın hareketlerini şu anda hissetmeniz mümkün deği ben nerdeyse 16 haftalığımve dr ancak bir ay içinde hissedersin dedi

Ben de 13 haftalıkken böyle hissediyordum, doktoruma sordum.Şuan çok erken,hissedebilmen imkansız,seninki psikolojik dedi bana :( Ama şuan çok net hissediyorum tabiki.

Son düzenleme:
Back
X