- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 36
-
- Konu Sahibi 17platon17
En yakin hastane 350 km. Gunluk 700 km yi goze alip gidip gelebilirim belkigünü birlik yakın bi ile gidip gelme şansınız yok mu ya da ailenizin yanına zaten kontroller ayda 1 kere oluyo
Insllah canim cok tesekkur ederim yorumun icin. Allah iyi insan evlatlariyla karsilastirsin diye dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor. Sana da cok gecmis olsun. Bu devirde kendi doktorun olacaksin bir yere kadar artikSaglikla kucagina al insallah canim bazi drlar insani hayattan sogutuyor bi kirik parmagima 3 dr da farkli seyler soyledi elletmedim ama buda bir can inansan goz gore gore aldiracaktin o bebegi ucundan siyrilmissin vitaminlarini kullan ayrintili ultrason zamani ense kalinligi 3 lu test zamani mutlaka git ama randevu aldigin drda iyi cikarsa devam et ona
Yorumun icin tesekkur ederim o dediklerinin hepsi olculdu. Hepsi de iyi cikti. Artik sizin dediginizi de dusunecegimZaten gitmişsiniz her şey yolunda muayeneleri 1 ay arayla yapıyorlar zaten tsh kan değerleriniz ölçüldü mü? Onlar önemli 12. Haftada da ikili test olunuyor ama cihazlar iyi değilse yanıltabilir bu sizi moralinizi bozar eğer şehrinizde havaalanı varsa ben olsam 2 ayda 1 falan önden uçak biletimi alır ankarada muayeneye giderdim ist bile olsanız cihaz kötü ve göremiyorsa yanıltabiliyorlar. Ya da bulunduğum şehirdeki kadın doğumcuları tek tek gezerdim. Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten
Ara ara tsh mutlaka ölçtürün bende hamileyim 7. Haftamda normaldi 12. Haftamda yükselmiş tsh ım ve ilaç kullanıyorum bazen bu konu atlanıyor doktor istemese bile siz mutlaka baktırınYorumun icin tesekkur ederim o dediklerinin hepsi olculdu. Hepsi de iyi cikti. Artik sizin dediginizi de dusunecegim
Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah, şimdilik 700 km gidip gelebilirsiniz ama hamileliğiniz ilerledikçe, gebelik ağrılarınız başladığında sizi biraz zorlayabilir.En yakin hastane 350 km. Gunluk 700 km yi goze alip gidip gelebilirim belki
Bence yakın olan başka bir ilde doktor araştırın telefonla ulaşabileceğiniz biri olsun.Durumu anlatın o kadar yol gelip gitmenin bir sakıncası yoksa gidin kafanız rahat olur.Burdan sorabilirsiniz mutlaka tavsiye edebilecekleri bi yer vardır Allah’a emanet olunEn yakin hastane 350 km. Gunluk 700 km yi goze alip gidip gelebilirim belki