- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
Evet rahim büyüdüğü için öyle ağrılar olabiliyorMerhaba arkadaşlar sekizinci haftanın içindeyim bugün kasıklarimda tam yumurtalıkların olduğu kısımda ağrım var çok şiddetli değil ama sanki iki taraftan çekiyorlar rahmimi böyle bir durum yaşayan var mı rahmim büyüdüğü için olabilir mi
Teşekkür ederim cevabınız için ilk gebeligim biraz tedirgin oluyorumEvet rahim büyüdüğü için öyle ağrılar olabiliyor
Canım merhaba. Benim yumurtlamadan beri var o agrilar benimde ilk gebeliğim özellikle ayakta çok durursam oluyor ama uzanıp dinlenirsem rahatlıyorMerhaba arkadaşlar sekizinci haftanın içindeyim bugün kasıklarimda tam yumurtalıkların olduğu kısımda ağrım var çok şiddetli değil ama sanki iki taraftan çekiyorlar rahmimi böyle bir durum yaşayan var mı rahmim büyüdüğü için olabilir mi
Rica ederim benim de ilk gebelik insan ufacık bişeyden işkilleniyo bir sürü kötü hikaye duyuncaTeşekkür ederim cevabınız için ilk gebeligim biraz tedirgin oluyorum
Rabbim yavrularimizi bize bagislasinRica ederim benim de ilk gebelik insan ufacık bişeyden işkilleniyo bir sürü kötü hikaye duyunca
Kıyamam sana benTeşekkür ederim cevabınız için ilk gebeligim biraz tedirgin oluyorum
Aminnnn çok teşekkür ederim. Ben tedaviyle üç yıl sonra hamile kaldım. İlk belirtim bı on gün önceden başlayan bel ve kasık ağrısı bir de ben ömrümce terleyen biri değilim hiç bir zaman terlemezdim hamile kaldığım zaman terledigimi farkettim hatta daha hamile olduğumu bilmiyordumKıyamam sana benAllah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına al inşallah, belirtilerin nelerdi
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün :) bebişine de sana da sağlıklı ömürler diliyorum. Bize de dua et e miAminnnn çok teşekkür ederim. Ben tedaviyle üç yıl sonra hamile kaldım. İlk belirtim bı on gün önceden başlayan bel ve kasık ağrısı bir de ben ömrümce terleyen biri değilim hiç bir zaman terlemezdim hamile kaldığım zaman terledigimi farkettim hatta daha hamile olduğumu bilmiyordum
Göğüs agrim çok olmadı şuan hafif hafif dolgunluk var mide bulantim beşinci haftadan sonra başladı ve hala devam ediyor çok aşırı bir şekilde hamileliğin tek kötü yanı bu benim içinKıyamam sana benAllah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına al inşallah, belirtilerin nelerdi
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün :) bebişine de sana da sağlıklı ömürler diliyorum. Bize de dua et e mi
Kız valla inşallah bana da öyle mide bulantıları gelir de yemem inşallahGöğüs agrim çok olmadı şuan hafif hafif dolgunluk var mide bulantim beşinci haftadan sonra başladı ve hala devam ediyor çok aşırı bir şekilde hamileliğin tek kötü yanı bu benim için
Muhakkak öyledirbu ağrılar neki bebiş büyüdükçe o ağrıya kurban oluyorsun
sağlıcakla doğsun bebişMuhakkak öyledirbenim ilk gebeligim birazda beklemeli olduğu için en ufak bir şey de acaba bişey oldu diyorum
Bence hiç öyle demeKız valla inşallah bana da öyle mide bulantıları gelir de yemem inşallahzaten 77 kiloyum bir de hamile kalırsam 100 kiloyla giderim doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?