• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 haftalık hamilelikte kasık ağrısı

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.305
1.434
63
Merhaba arkadaşlar sekizinci haftanın içindeyim bugün kasıklarimda tam yumurtalıkların olduğu kısımda ağrım var çok şiddetli değil ama sanki iki taraftan çekiyorlar rahmimi böyle bir durum yaşayan var mı rahmim büyüdüğü için olabilir mi

Merhaba arkadaşlar sekizinci haftanın içindeyim bugün kasıklarimda tam yumurtalıkların olduğu kısımda ağrım var çok şiddetli değil ama sanki iki taraftan çekiyorlar rahmimi böyle bir durum yaşayan var mı rahmim büyüdüğü için olabilir mi
Evet rahim büyüdüğü için öyle ağrılar olabiliyor

Canım merhaba. Benim yumurtlamadan beri var o agrilar benimde ilk gebeliğim özellikle ayakta çok durursam oluyor ama uzanıp dinlenirsem rahatlıyor 🤗

Kıyamam sana ben :KK3: Allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına al inşallah, belirtilerin nelerdi
Aminnnn çok teşekkür ederim. Ben tedaviyle üç yıl sonra hamile kaldım. İlk belirtim bı on gün önceden başlayan bel ve kasık ağrısı bir de ben ömrümce terleyen biri değilim hiç bir zaman terlemezdim hamile kaldığım zaman terledigimi farkettim hatta daha hamile olduğumu bilmiyordum

Aminnnn çok teşekkür ederim. Ben tedaviyle üç yıl sonra hamile kaldım. İlk belirtim bı on gün önceden başlayan bel ve kasık ağrısı bir de ben ömrümce terleyen biri değilim hiç bir zaman terlemezdim hamile kaldığım zaman terledigimi farkettim hatta daha hamile olduğumu bilmiyordum
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün :) bebişine de sana da sağlıklı ömürler diliyorum. Bize de dua et e mi

Kıyamam sana ben :KK3: Allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına al inşallah, belirtilerin nelerdi
Göğüs agrim çok olmadı şuan hafif hafif dolgunluk var mide bulantim beşinci haftadan sonra başladı ve hala devam ediyor çok aşırı bir şekilde hamileliğin tek kötü yanı bu benim için

Göğüs agrim çok olmadı şuan hafif hafif dolgunluk var mide bulantim beşinci haftadan sonra başladı ve hala devam ediyor çok aşırı bir şekilde hamileliğin tek kötü yanı bu benim için
Kız valla inşallah bana da öyle mide bulantıları gelir de yemem inşallah :( zaten 77 kiloyum bir de hamile kalırsam 100 kiloyla giderim doğuma

Kız valla inşallah bana da öyle mide bulantıları gelir de yemem inşallah :KK43: zaten 77 kiloyum bir de hamile kalırsam 100 kiloyla giderim doğuma
Bence hiç öyle deme 😁😁 bende hep dua ettim Allah'ım hamile kalayimda mide bulantısı sanciya razıyım diye 😁😁 ama güzel dua etmek lazım guzel bir hamilelik geçirelim inşallah

Back