8 haftalık gebelikte kasık ağrısı ve sarı renkte akıntı

Yay burcu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2024
202
44
28
Arkadaşlar merhaba benim kasık ağrım devamlı var zaten hamileliğin başından beri. Ama şu 3-4 gündür sarı renkli akıntım var fitilde kullanıyorum. Kokusu yok ama akıntının 1 bucuk 2 hafta önce idrar testim temiz cıkmıştı . Bu akıntılar normalmi hamilelik ilerledikçe artarmı acaba enfeksiyon yoktur dimi bide mide bulantımda arttı 1 haftadır şu 2 gündürde sabahları istifra ediyorum normalmi

Arkadaşlar merhaba benim kasık ağrım devamlı var zaten hamileliğin başından beri. Ama şu 3-4 gündür sarı renkli akıntım var fitilde kullanıyorum. Kokusu yok ama akıntının 1 bucuk 2 hafta önce idrar testim temiz cıkmıştı . Bu akıntılar normalmi hamilelik ilerledikçe artarmı acaba enfeksiyon yoktur dimi bide mide bulantımda arttı 1 haftadır şu 2 gündürde sabahları istifra ediyorum normalmi
Normall herşey olurunda, sıkıntı yok yeşil akıntı olursa gidersin enfeksiyon için, iyi yeni başlamış bulantı benim 4.haftadan beri canım çıktı mide rahatsızlığından 7+4 teyim 🤷🏻‍♀️

Kramp ağrı normal rahim genişliyor, akıntı normal, mide rahatsızlıkları çok normal, gebelikte enfeksiyonda oluyor işte akıntı kaşıntı takip et

X