• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8. haftadayım mide bulantım yüzünden yiyip içemiyorum çok kötüyüm

direnhayat

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
18
0
6
Şanlıurfa
Merhaba kızlar. Mide bulantım çok fena. Bişey yiyip içemiyorum ekmeği görmek istemiyorum sabah kalktığımda çubuk yiye yiye ondan da iğrenmeye başladım leblebi aldım ondan da kalkınca anca 2-3 tane alabiliyorum muz daha yiyemiyorum yani ne meyve ne de yemek namına hiçbişey yiyemiyorum yediğim gibi çıkarıyorum veya ağzıma bile götüremiyorum o yemeği. Siz ne yapıyorsunuz ne yiyip ne içiyorsunuz lütfen öneride bulunun bişey yiyiyp içemediğimden çocuğuma zarar gelmesinden korkuyorum ama bişey de yiyemiyorum zorlamayla da olmuyor mahvoldum bu dönemde doktotra gittim serum verdi 2-3 gün serum bağladı o beni 3-5 gün idare etti ama yine eskisi gibi oldum mide bulantısı hapı verdi işe yaramıyor. siz neler yiyip neler içiyorsunuz lütfen yardım edin mahvoldum ya açlıktan kaç gündür doğru düzgün bişey yemedim :'((((((((((

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Mide bulantım çok fena. Bişey yiyip içemiyorum ekmeği görmek istemiyorum sabah kalktığımda çubuk yiye yiye ondan da iğrenmeye başladım leblebi aldım ondan da kalkınca anca 2-3 tane alabiliyorum muz daha yiyemiyorum yani ne meyve ne de yemek namına hiçbişey yiyemiyorum yediğim gibi çıkarıyorum veya ağzıma bile götüremiyorum o yemeği. Siz ne yapıyorsunuz ne yiyip ne içiyorsunuz lütfen öneride bulunun bişey yiyiyp içemediğimden çocuğuma zarar gelmesinden korkuyorum ama bişey de yiyemiyorum zorlamayla da olmuyor mahvoldum bu dönemde doktotra gittim serum verdi 2-3 gün serum bağladı o beni 3-5 gün idare etti ama yine eskisi gibi oldum mide bulantısı hapı verdi işe yaramıyor. siz neler yiyip neler içiyorsunuz lütfen yardım edin mahvoldum ya açlıktan kaç gündür doğru düzgün bişey yemedim :'((((((((((

malesef ki bende senın durumundaydım :( ilk 3 ay aşırı mide bulantım oldu bende cubuk kreker yedim süreklı sabahları qenelde cok oluyordu bebeğine bi zarar qelmez korkma canım ama sen azim qöster kendini değil bebeğini düşün bir kaşık çorba bir parça ekmek olsa bile yemeye calıs az az suyu birden içme doktorum bana azar azar iç birden içersen miden bulanır demişti qercektende yudum yudum içince bulanmadı insallah yardımcı olabılmısımdır allah bebeqini saqlıkla elıne almayı nasip etsin insallah

ayyyyyyyyyyy o çıkarmak yok mu herşeyden tiksindiriyo insanı :S

Back