H hilalctn55 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2024 14 0 20 Bugün 02:11 Konu Sahibi mylittlesunhine #21 WOMAN .!.: Tamam da detayli ultrason demek baska bir sey demek o yuzden sordum. Gebeligin ileri zamanlari yapilir Genişletmek için tıkla... Herhalde acilde pek anlayamadı soru işareti koymus Eklentiler IMG-20241115-WA0014.jpeg 92,8 KB · Görüntüleme: 9
WOMAN .!.: Tamam da detayli ultrason demek baska bir sey demek o yuzden sordum. Gebeligin ileri zamanlari yapilir Genişletmek için tıkla... Herhalde acilde pek anlayamadı soru işareti koymus
H hilalctn55 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2024 14 0 20 Bugün 02:13 Konu Sahibi mylittlesunhine #22 WOMAN .!.: Tamam da detayli ultrason demek baska bir sey demek o yuzden sordum. Gebeligin ileri zamanlari yapilir Genişletmek için tıkla... Sizce bnm durumum ne olur bebegi gorurmuyum yoksa boş kesemidir
WOMAN .!.: Tamam da detayli ultrason demek baska bir sey demek o yuzden sordum. Gebeligin ileri zamanlari yapilir Genişletmek için tıkla... Sizce bnm durumum ne olur bebegi gorurmuyum yoksa boş kesemidir
WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.015 62.865 Bugün 02:31 Konu Sahibi mylittlesunhine #23 hilalctn55 .!.: Sizce bnm durumum ne olur bebegi gorurmuyum yoksa boş kesemidir Genişletmek için tıkla... Bilemem, ben doktor degilim
hilalctn55 .!.: Sizce bnm durumum ne olur bebegi gorurmuyum yoksa boş kesemidir Genişletmek için tıkla... Bilemem, ben doktor degilim