8.haftada kese var bebek yok

mylittlesunhine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
1
0
28
Merhaba
Iki ay once kimyasal gebelik gecirdim hemen ardindan hamile kaldim adetin ikinci gunu 44le ogrendim iki hafta bekledim 6.haftada gittim doktora 5mm kese vardi sadece 7 haftada 10mm kese var bebek yoktu ozele gittim vajinal ultrasonla bakip bos gebelik dedi ama icin rahat edecekse bi hafta daha bekle dedi 8.hafta yani bugun 20mm olmus kese ama yine bebegi goremedi minicik bi nokta gorur gibi oldu ama bos gibi dedi bi hafta daha bekle agrin sizin yoksa dedi boyle bisey basina gelip sonradan bebek gorunen var mi lutfen yardim edin

Merhaba
Iki ay once kimyasal gebelik gecirdim hemen ardindan hamile kaldim adetin ikinci gunu 44le ogrendim iki hafta bekledim 6.haftada gittim doktora 5mm kese vardi sadece 7 haftada 10mm kese var bebek yoktu ozele gittim vajinal ultrasonla bakip bos gebelik dedi ama icin rahat edecekse bi hafta daha bekle dedi 8.hafta yani bugun 20mm olmus kese ama yine bebegi goremedi minicik bi nokta gorur gibi oldu ama bos gibi dedi bi hafta daha bekle agrin sizin yoksa dedi boyle bisey basina gelip sonradan bebek gorunen var mi lutfen yardim edin
Sizinle aynı durumu yaşıyorum şu an. Kese var bebek yok 5+3 deyim. Haftaya tekrar gideceg7m. Sizin için dua edeceğim sizde bana dua eder misiniz 🥺🫂
Merhaba
Iki ay once kimyasal gebelik gecirdim hemen ardindan hamile kaldim adetin ikinci gunu 44le ogrendim iki hafta bekledim 6.haftada gittim doktora 5mm kese vardi sadece 7 haftada 10mm kese var bebek yoktu ozele gittim vajinal ultrasonla bakip bos gebelik dedi ama icin rahat edecekse bi hafta daha bekle dedi 8.hafta yani bugun 20mm olmus kese ama yine bebegi goremedi minicik bi nokta gorur gibi oldu ama bos gibi dedi bi hafta daha bekle agrin sizin yoksa dedi boyle bisey basina gelip sonradan bebek gorunen var mi lutfen yardim edi

Sizinle aynı durumu yaşıyorum şu an. Kese var bebek yok 5+3 deyim. Haftaya tekrar gideceg7m. Sizin için dua edeceğim sizde bana dua eder misiniz 🥺🫂
5+3te zaten ancak kese görünür. Ben de 5+3 te geçen hafta muayeneye gittim. Sadece kese göründü. 8.4 mm. On gün sonra bebek için gel dedi.

7-8. Haftalarda bebek ve kalp atışı beklenir. 8. Hafta biterken hala bebek görünmediyse boş gebelikten şüphe edilir.

5+1 de kese bile yoktu. 6+3 de kese ve kalp atışı görüldü.

Ben 2 kere boş gebelik geçirdim. Ilkinde 6 haftalikti galiba kanamayla gittim. Kese var içi boş Dedi. Ilaclarla falan durdurduk kanamayı sonra yine başladı 1 hafta sonra yine içi boştu. Sagliksiz boş gebelik diye kendiljginden düştü. Ikincide 7 haftalikken kanama başladı kese çok küçük dedi yine ilaç faln 8 haftalikken yine gittim. Biraz kese buyumus ama yinede yeterli degil zatn o gün düştü. Eğer kanaman yoksa bekle. Sagliksizsa kanama ile kendini belli eder. Inşallah sağlıklıdır

X