8.haftada kese var bebek yok

mylittlesunhine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
4
0
29
Merhaba
Iki ay once kimyasal gebelik gecirdim hemen ardindan hamile kaldim adetin ikinci gunu 44le ogrendim iki hafta bekledim 6.haftada gittim doktora 5mm kese vardi sadece 7 haftada 10mm kese var bebek yoktu ozele gittim vajinal ultrasonla bakip bos gebelik dedi ama icin rahat edecekse bi hafta daha bekle dedi 8.hafta yani bugun 20mm olmus kese ama yine bebegi goremedi minicik bi nokta gorur gibi oldu ama bos gibi dedi bi hafta daha bekle agrin sizin yoksa dedi boyle bisey basina gelip sonradan bebek gorunen var mi lutfen yardim edin

Merhaba
Iki ay once kimyasal gebelik gecirdim hemen ardindan hamile kaldim adetin ikinci gunu 44le ogrendim iki hafta bekledim 6.haftada gittim doktora 5mm kese vardi sadece 7 haftada 10mm kese var bebek yoktu ozele gittim vajinal ultrasonla bakip bos gebelik dedi ama icin rahat edecekse bi hafta daha bekle dedi 8.hafta yani bugun 20mm olmus kese ama yine bebegi goremedi minicik bi nokta gorur gibi oldu ama bos gibi dedi bi hafta daha bekle agrin sizin yoksa dedi boyle bisey basina gelip sonradan bebek gorunen var mi lutfen yardim edin
Sizinle aynı durumu yaşıyorum şu an. Kese var bebek yok 5+3 deyim. Haftaya tekrar gideceg7m. Sizin için dua edeceğim sizde bana dua eder misiniz 🥺🫂
Merhaba
Iki ay once kimyasal gebelik gecirdim hemen ardindan hamile kaldim adetin ikinci gunu 44le ogrendim iki hafta bekledim 6.haftada gittim doktora 5mm kese vardi sadece 7 haftada 10mm kese var bebek yoktu ozele gittim vajinal ultrasonla bakip bos gebelik dedi ama icin rahat edecekse bi hafta daha bekle dedi 8.hafta yani bugun 20mm olmus kese ama yine bebegi goremedi minicik bi nokta gorur gibi oldu ama bos gibi dedi bi hafta daha bekle agrin sizin yoksa dedi boyle bisey basina gelip sonradan bebek gorunen var mi lutfen yardim edi

Sizinle aynı durumu yaşıyorum şu an. Kese var bebek yok 5+3 deyim. Haftaya tekrar gideceg7m. Sizin için dua edeceğim sizde bana dua eder misiniz 🥺🫂
5+3te zaten ancak kese görünür. Ben de 5+3 te geçen hafta muayeneye gittim. Sadece kese göründü. 8.4 mm. On gün sonra bebek için gel dedi.

7-8. Haftalarda bebek ve kalp atışı beklenir. 8. Hafta biterken hala bebek görünmediyse boş gebelikten şüphe edilir.

5+1 de kese bile yoktu. 6+3 de kese ve kalp atışı görüldü.

Ben 2 kere boş gebelik geçirdim. Ilkinde 6 haftalikti galiba kanamayla gittim. Kese var içi boş Dedi. Ilaclarla falan durdurduk kanamayı sonra yine başladı 1 hafta sonra yine içi boştu. Sagliksiz boş gebelik diye kendiljginden düştü. Ikincide 7 haftalikken kanama başladı kese çok küçük dedi yine ilaç faln 8 haftalikken yine gittim. Biraz kese buyumus ama yinede yeterli degil zatn o gün düştü. Eğer kanaman yoksa bekle. Sagliksizsa kanama ile kendini belli eder. Inşallah sağlıklıdır

5+3te zaten ancak kese görünür. Ben de 5+3 te geçen hafta muayeneye gittim. Sadece kese göründü. 8.4 mm. On gün sonra bebek için gel dedi.

7-8. Haftalarda bebek ve kalp atışı beklenir. 8. Hafta biterken hala bebek görünmediyse boş gebelikten şüphe edilir.
Haftaya gidersem doktor sağlıksız gebelik derse ne yapmalıyım, beklersem 7 8 haftaya kadar ne olur acaba

Boş gebelikse zaten vücut onun anormal bi yapı old anlayıp atmaya çalışıyor. Ya düşük gerçekleşiyor yada kürtajla alıyorlar.
Çok teşekkür ederim boş gebelik değilmiş kese rahim içinde göründü. Ya sağlıksız gebelik yada gev döllenme eğer bebek haftaya görünmezse yine iğne yada kürtaj ile alacaklar keseyi 🥺😭🫂

Çok teşekkür ederim boş gebelik değilmiş kese rahim içinde göründü. Ya sağlıksız gebelik yada gev döllenme eğer bebek haftaya görünmezse yine iğne yada kürtaj ile alacaklar keseyi 🥺😭🫂
Dua et kardeşim. Dua ve tevekkül. 😌

İns ben senden iyi haberler bekliyorum haftaya. Benim içime güzel hisler doğuyor. Bu arada az da olsa sadaka ver, cocuk sevindir ki Rabbim de seni sevindirsin ☺️💙

Dua et kardeşim. Dua ve tevekkül. 😌

İns ben senden iyi haberler bekliyorum haftaya. Benim içime güzel hisler doğuyor. Bu arada az da olsa sadaka ver, cocuk sevindir ki Rabbim de seni sevindirsin ☺️💙
Allah razi olsun 🥺🤲 düzenli bir şekilde bir çok aileye yardım yapıyorum her fırsatta çoklu çikolata kek dağıtıyorum çocuklara. İnanın esimde aldığım paranın % 80 i hep başkaları için çok isteyerek severek yapıyorum rüyalarıma giriyor gece rüyalarıma giriyor. Asla karşılık beklemiyorum Rabbım görüyor en doğrusunu bilen o halimi görüyor ne kadar istediğimizi görüyor her gün ağladığımı görüyor 🤲🫂💖

Merhaba
5+6 19mm bende çok korkuyorum yarın detaylı ultrasyona giricem hayırlısı bakalim

Detayli ultrason neden 5+6’da?
lekelenmem oldu sadece acile gittim bana kağıt verdi kesenin birz şekli bozulmjs dedi sabahki keseyle aynı durmuyor dedi sabahki kesem alta attım akşam acilde ki bu şekilde dglmis ve bu üsten bakılan sabah 10mm acilde lekelenme gelince altan bakti 19mm

Eklentiler

• 20241117_221216.jpg
    20241117_221216.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 105
lekelenmem oldu sadece acile gittim bana kağıt verdi kesenin birz şekli bozulmjs dedi sabahki keseyle aynı durmuyor dedi sabahki kesem alta attım akşam acilde ki bu şekilde dglmis ve bu üsten bakılan sabah 10mm acilde lekelenme gelince altan bakti 19mm
Ve içinde yolk ve bebek yok pko var bende acaba geç dolenmemi

Tamam da detayli ultrason demek baska bir sey demek o yuzden sordum. Gebeligin ileri zamanlari yapilir

Detayli ultrason neden 5+6’da?
Canım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım 🫡 ama çıksa sabah yaptığım predictor gebelik testinde çıkardı dimi hamilelik erken gebelikti çünkü 🥹 iğne kesmez benim adetimi bu arada hiç kesmedi yani

Canım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım 🫡 ama çıksa sabah yaptığım predictor gebelik testinde çıkardı dimi hamilelik erken gebelikti çünkü 🥹 iğne kesmez benim adetimi bu arada hiç kesmedi yani
Cikardi

Tamam teşekkür ederim normalde ilk gün hem ağrım llur hemde iğne de vurulsam kanamam kesilmez ve yoğun kırmızı renkte gelir akşam 7 de vurulmustum iğneyi de 5 dk önce lavaboya gittim gene Orkid tertemiz silince akıntı şeklinde akıntıdan bir tık kahve tonunda peceteye geliyor o biraz kafamı karıştırdı , yarın kırmızıya dönmezse kan veririm sanırım yumurtlamadan 12 gün sonra geldi eğer adetse bu , beklenen adete 2 gün var ama değişiyor 26.27.28. günlerde oluyorum

X