8. haftada kanama ve progynex kullanmı

SAFRANSARIYIM

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
67
23
7. haftanın sonlarına doğru hafif lekelenmem ve kasığımda iğne batması gibi hafif ağrılarım oldu doktorumu aradığımda normal olduğunu bebeğin yerleştiğini söyledi astımım da var kullandığım ilaçlar ve dozları değiştirildi astım ataklarımda artma oldu bu pazar günü biraz temizlik yaptım sanırım yoruldum gece 3 gibi çok şiddetli kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım doktor yataktan çıkmak yasak bebeğin hala yaşıyor olması bile mucize dedi çok korkuttu beni bir sürü test yapıldı astımda bu iğne biraz riskliymiş ve progynex iğne verdi iğne yapıldıktan sonra çok fazla ağrı oluyor yapılan yerde yürümemi bile etkiliyor gece uyuyamıyorum ağrıdan ağladığım oluyor dün kontrole gittim iğnenin daha etkili olduğunu söyledi bebişte bi sıkıntı yokmuş ama iğneye devam edeceğiz dedi hamilelik döneminde şiddetli kanaması olan ve progynex kullannalar oldumu siz de de bu gibi yan etkiler yaptı mı

Benimde kanamam vardi pgrogestan kullandim bu seferde akan kanim bebek kesesinin icine akmis ve gekismini durdurmus maalesef onbirgun once yedi haftalik kurtaj oldum

Yok bebege zarari yok dusuk onleyici o kanamami ilac durdurdu ama yanlis yere durdurdu kese icine akmis. .

Yoksa her riski olana verilio..

Progestan kullanmasydm kendigilnden dusecekmis yoksa

Inşallah en kisa zamanda yeniden hamile kalip bebegini kucagina alirsin benimde tehlikem var ilk gebeligim Allah yardımcımiz olsun.

Inşallah en kisa zamanda yeniden hamile kalip bebegini kucagina alirsin benimde tehlikem var ilk gebeligim Allah yardımcımiz olsun.
benimde ilk ve doktor mucize dedi hala bebeğin kalp atımını almamız dedi o kadar çok kanamam oldu ki kan bile verildi hastanede zor bir süreç 10 dakikan fazla ayakta kalmayacaksın dedi merdiven çıkmak yasak yerden bişey kaldırmaya değinmeme gerek yok sanırım dedi doğuma kadar çanta dahi taşımayacaksın dedi yeni bir kanama başlarsa bu kadar şansı olmayabilir bebeğin dedi iğne olduktan sonra canım çok yanıyor ellerim bile titriyor üşüme falan geliyor sende de böyle şeyler oluyor mu birde sen ne sıklıkla oluyorsun iğneyi

Canım nabıcan katlancan bebişin işin hiç kıpırdama yat tvnin karşısinda ananas suyu bebeğin tutunması açısından iyi geliyomuş ben çok içiyorum. Ben iş yapıyorum bazen dayanamıyorum ev dağınık olunca rahat olamıyorum ama dinlene dinlene yapıyorum bizim evde 4. Katta asansör yok merdivenleride çok ağir cikiyorum inşallah yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza alırız.ben ilaclarimi kullandigimdan beri kanamam olmadı bi tabletim kaldı salı günü kontrolüm var .

inşallah canım alırız kuzularımızı kucağımıza da ilerde bu günleri gülerek hatırlarız ben evin içinde yürümeme bile izin vermiyorlar toparlamak falan nerde
balık ye dediler banada zaten bir sürü vitaminde alıyorum balığın kokusunu kaldıramıyorum kaynanam evinde pişirip getiriyor sağolsun onu da zar zor yiyorum portakal suyu aşeriyorum desem yeridir onu çok içiyorum ananas suyunu hiç duymamıştım onuda içerim artık birde yeşil mercimek çok faydalı demişlerdi sabahları ve akşamlarıda süt içmeye çalışıyorum normalde sevöezdim bu ara ayrı bir tiksindim ama gözümü kapatıp içiyorum
sen kaç haftalık hamilesin ? sen ne kadar zamandır iğne kullanıyorusn ne zamana kadar kullanacaksın ?

2 aylık oldum ben canım benimkiler bitti doktor tekrar verirse kullancam. Şu 1 ayıda atlattımmı risk azalmış olcak birazda ilk 3 ay önemli diyorlar ya balık evet bende tiksinsemde yiyorum çok faydalı. Kahvedir çaydır sigara sigara icilen ortamlar uzak dur Allahın izniyle çabucak atlatıcaz.

bana en az 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi doktor ne güzel senin herşey yolunda demekki bıraktırmış maşallah darısı başıma artık
kahveyi ben çok içerdim ağzıma almıyorum zaten çayla aram yok astımdan dolayıda yanımda kimse sigara içmeye cesaret edemez birde bebiş olunca

astimi,olan arkadasim hamilelikte astim durumu nasil oluyor bende astim hastasiyim bebek dusunuyorum cokta korkuyorum kotu olurum diye bilgi veririsen sevinirim gecmis olsun hepinizede

astimi,olan arkadasim hamilelikte astim durumu nasil oluyor bende astim hastasiyim bebek dusunuyorum cokta korkuyorum kotu olurum diye bilgi veririsen sevinirim gecmis olsun hepinizede
genelde astım geriler diyorlar hatta hamilelik astımın ilacı diyenle bile var ama benim bu dönem yaşadıklarımdan dolayı birazda astım ataklarımda artma oldu ama sende benim gibi olmaz inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…