- 24 Ocak 2015
- 67
- 23
-
- Konu Sahibi SAFRANSARIYIM
Allah sabır versin canım progestanda zararlı yani öylemiBenimde kanamam vardi pgrogestan kullandim bu seferde akan kanim bebek kesesinin icine akmis ve gekismini durdurmus maalesef onbirgun once yedi haftalik kurtaj oldum
Allah ondan aldığı ömrü kardeşlerine verir inşallah canımBenimde kanamam vardi pgrogestan kullandim bu seferde akan kanim bebek kesesinin icine akmis ve gekismini durdurmus maalesef onbirgun once yedi haftalik kurtaj oldum
benimde ilk ve doktor mucize dedi hala bebeğin kalp atımını almamız dedi o kadar çok kanamam oldu ki kan bile verildi hastanede zor bir süreç 10 dakikan fazla ayakta kalmayacaksın dedi merdiven çıkmak yasak yerden bişey kaldırmaya değinmeme gerek yok sanırım dedi doğuma kadar çanta dahi taşımayacaksın dedi yeni bir kanama başlarsa bu kadar şansı olmayabilir bebeğin dedi iğne olduktan sonra canım çok yanıyor ellerim bile titriyor üşüme falan geliyor sende de böyle şeyler oluyor mu birde sen ne sıklıkla oluyorsun iğneyiInşallah en kisa zamanda yeniden hamile kalip bebegini kucagina alirsin benimde tehlikem var ilk gebeligim Allah yardımcımiz olsun.
inşallah canım alırız kuzularımızı kucağımıza da ilerde bu günleri gülerek hatırlarız ben evin içinde yürümeme bile izin vermiyorlar toparlamak falan nerdeCanım nabıcan katlancan bebişin işin hiç kıpırdama yat tvnin karşısinda ananas suyu bebeğin tutunması açısından iyi geliyomuş ben çok içiyorum. Ben iş yapıyorum bazen dayanamıyorum ev dağınık olunca rahat olamıyorum ama dinlene dinlene yapıyorum bizim evde 4. Katta asansör yok merdivenleride çok ağir cikiyorum inşallah yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza alırız.ben ilaclarimi kullandigimdan beri kanamam olmadı bi tabletim kaldı salı günü kontrolüm var .
genelde astım geriler diyorlar hatta hamilelik astımın ilacı diyenle bile var ama benim bu dönem yaşadıklarımdan dolayı birazda astım ataklarımda artma oldu ama sende benim gibi olmaz inşallah canımastimi,olan arkadasim hamilelikte astim durumu nasil oluyor bende astim hastasiyim bebek dusunuyorum cokta korkuyorum kotu olurum diye bilgi veririsen sevinirim gecmis olsun hepinizede