• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8. Haftada kalp durması

Nilikom34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
1.905
2.623
83
KIZLAR daha önce yazmıştım kahve rengi akıntım var diye düşük sanmıştım hastaneye gittim bebek olduğu yerde fakat kalp atışı yoktu bunu yaşayan varmı şu an kanamam var ufak ufak ama ağrı yok 😥

Çok geçmiş olsun ilk gebeliğimde 8 haftada hiç bir sorun yokken aniden ağrısız sancisiz lekelenme geldi 1 hafta sürdü 10 haftada kalp atışı durdu ikinci gebeliğim de de aynı şekilde 10 haftada lekelenme önce kahve sonra kırmızıya döndü 13 haftada yine bebegimi kaybettim cnm kalp atışı durduğu için

Aynı şeyleri bende yaşadım canım hemen doktora gittim 10 haftalıktı önce lekelenmem olmuştu ve ağrılarım başlamıştı doktor muayene etti kalp atılını alamadı alttan da bakınca bebek aşşağı inmiş kalp atışıda yok dedi ve eve geldim düşük başladı evde sabaha kadar kıvrandım o kadar çok kanamam oldu ki sabah tekrar gittim Bebeği muayene masasında aldılar ve kürtaj oldum çok zor bilirim geçmiş olsun

Aynı şeyleri bende yaşadım canım hemen doktora gittim 10 haftalıktı önce lekelenmem olmuştu ve ağrılarım başlamıştı doktor muayene etti kalp atılını alamadı alttan da bakınca bebek aşşağı inmiş kalp atışıda yok dedi ve eve geldim düşük başladı evde sabaha kadar kıvrandım o kadar çok kanamam oldu ki sabah tekrar gittim Bebeği muayene masasında aldılar ve kürtaj oldum çok zor bilirim geçmiş olsun
Şu an bende sizin evde ki konumunuzdayım ama ağrım yok denecek kadar az pıhtı düşüyor sürekli kansız şekilde pıhtı geçince kan Damlıyor

Aynı seylerı yasadım cnm gecmıs olsun
Sana tavsiyem kesinlikle kurtaj dan sonra tıbbı genetik bolumune pıhtılaşma testi yaptır ilk gebelik ıse kendi doktorun gerek yok diyebilir ama sakjn dinleme benım ilk gebelikte doktor gerek yok dedı Allah karsıma hastanede bir ablayı cıkardı aynı seylerı yasamıs etkilendim ve onu dinledim
Iyıkı dınlemısım genetik doktor bile yapmak istemedi uc dusuk yapman gerek sart bu dedı yalvardım ben tup bebek hastasıyım ne maddi ne manevi uc dusuge hazır degılım dedım yapıldı test ve maalesef bebegını pıhtılaşma dan dolayı kaybetmısım
Suan gebeyım sukur ler olsun pıhtılaşma ıcın kan sulandırıcı iğne kullanıyorum eger o test yapılmasa ben yine bılmıyor olacaktım belkı Allah korusun kaybedecektim😭lutfen kızlar ihmal etmeyin Rabbım en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

Back
X