Selam arkadaslar.. Aranıza yeni katıldım .. Lütfen yorum ve yardım bekliyorum .. Ya cok evham yapıyorum yada haklıyım ..
2 defa Ust üste kimyasal gebelik geçirdim. 22 yasindayim 3. De cok şükür bebeğim tuttu ve suan hamileyim dün en son ultrasonda 7 + 4 olarak göründü .. 1.5 cm kalp atışlarını duyduk.. Ultrasonda her şey güzel .. Son adet tarihim ise 22 Kasım.. Buraya kadar sorun yok.. Yaklaşık iki haftadır surekli kusuyorum inanın su bile icemiyorum uyuduğum saatler dışında on dakkada bir kusuyorum yemek yiyemiyorum yediğim çıkıyor hic bu kadar şiddetli geçiren oldu mu ?? Ne kadar sürer ? Nasıl azalır ..
- ve haliyle dün 4 +++ keton çıktı idrar tahlilimde serum taktılar
Besin almam icin gönderdiler.. ayrıca idrar tahlilimde çıkanlar bu sekilde
Eritrosit : 1 + pozitif
Lokosit : 2 + pozitif
Protein : 2+
Keton : 4 +
Diğer degerler normal ...
Bu değerleri yaşayanlar oldumu??
Hic bir şey yiyememle alakalı mı ??
Gebeliğim riskli mı
Hastaneler ilgilenmiyor önerisi olan var mı ??
Bebeğim sağlıklı mı suan sizce ..
Lütfen bilgisi olanlar yorum yapsın..
2 defa Ust üste kimyasal gebelik geçirdim. 22 yasindayim 3. De cok şükür bebeğim tuttu ve suan hamileyim dün en son ultrasonda 7 + 4 olarak göründü .. 1.5 cm kalp atışlarını duyduk.. Ultrasonda her şey güzel .. Son adet tarihim ise 22 Kasım.. Buraya kadar sorun yok.. Yaklaşık iki haftadır surekli kusuyorum inanın su bile icemiyorum uyuduğum saatler dışında on dakkada bir kusuyorum yemek yiyemiyorum yediğim çıkıyor hic bu kadar şiddetli geçiren oldu mu ?? Ne kadar sürer ? Nasıl azalır ..
- ve haliyle dün 4 +++ keton çıktı idrar tahlilimde serum taktılar
Besin almam icin gönderdiler.. ayrıca idrar tahlilimde çıkanlar bu sekilde
Eritrosit : 1 + pozitif
Lokosit : 2 + pozitif
Protein : 2+
Keton : 4 +
Diğer degerler normal ...
Bu değerleri yaşayanlar oldumu??
Hic bir şey yiyememle alakalı mı ??
Gebeliğim riskli mı
Hastaneler ilgilenmiyor önerisi olan var mı ??
Bebeğim sağlıklı mı suan sizce ..
Lütfen bilgisi olanlar yorum yapsın..