• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 hafta gebelik ve sorunlar (lütfen yardım)

Ayn35

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
11
0
6
34
İzmir
Selam arkadaslar.. Aranıza yeni katıldım .. Lütfen yorum ve yardım bekliyorum .. Ya cok evham yapıyorum yada haklıyım ..

2 defa Ust üste kimyasal gebelik geçirdim. 22 yasindayim 3. De cok şükür bebeğim tuttu ve suan hamileyim dün en son ultrasonda 7 + 4 olarak göründü .. 1.5 cm kalp atışlarını duyduk.. Ultrasonda her şey güzel .. Son adet tarihim ise 22 Kasım.. Buraya kadar sorun yok.. Yaklaşık iki haftadır surekli kusuyorum :( inanın su bile icemiyorum uyuduğum saatler dışında on dakkada bir kusuyorum yemek yiyemiyorum yediğim çıkıyor hic bu kadar şiddetli geçiren oldu mu ?? Ne kadar sürer ? Nasıl azalır ..

- ve haliyle dün 4 +++ keton çıktı idrar tahlilimde serum taktılar
Besin almam icin gönderdiler.. ayrıca idrar tahlilimde çıkanlar bu sekilde

Eritrosit : 1 + pozitif
Lokosit : 2 + pozitif
Protein : 2+
Keton : 4 +

Diğer degerler normal ...

Bu değerleri yaşayanlar oldumu??
Hic bir şey yiyememle alakalı mı ??
Gebeliğim riskli mı :(
Hastaneler ilgilenmiyor önerisi olan var mı ??
Bebeğim sağlıklı mı suan sizce ..

Lütfen bilgisi olanlar yorum yapsın..

Selam arkadaslar.. Aranıza yeni katıldım .. Lütfen yorum ve yardım bekliyorum .. Ya cok evham yapıyorum yada haklıyım ..

2 defa Ust üste kimyasal gebelik geçirdim. 22 yasindayim 3. De cok şükür bebeğim tuttu ve suan hamileyim dün en son ultrasonda 7 + 4 olarak göründü .. 1.5 cm kalp atışlarını duyduk.. Ultrasonda her şey güzel .. Son adet tarihim ise 22 Kasım.. Buraya kadar sorun yok.. Yaklaşık iki haftadır surekli kusuyorum :( inanın su bile icemiyorum uyuduğum saatler dışında on dakkada bir kusuyorum yemek yiyemiyorum yediğim çıkıyor hic bu kadar şiddetli geçiren oldu mu ?? Ne kadar sürer ? Nasıl azalır ..

Cok gecmis olsun arkadasim bebisin suan cok minik oldugu icin o senden besleniyor ve mikro mini besin aliyor. Senin istahin bebegin beslenmesini suan etkilemez. Cok tesen bile anca kilo olur. Mide bulantisi bende de 2. Ayda olmustu yaklasik 1 ay cok uogun yasadim surekli leblebi kraker ve kizarmis ekmek yedim. Sabah kalkmasan keblebiyi yatakta yiyebilirsin. Daha sonra bulNtilarim azaldi ama 6. Aya kadaf tiksindigim seyler oldu onlar olmadigi surece kusma yasamadm. Zaten sonra ustah artislari basliyor. Senin bu kusmalarda kaybettigin enerjiyi alman icin serum takviyesi yapiliyor merak etme cogu gebeye bu aylarda serum takviyesi yapiliyor ben cik aldim serumla beslendim bi ara :) bebisin de senin kanindan vitaminini proteinini zaren aliyor.

Benimde ketonum ilk aylarda pozitif cikiyordu hic bisey yemek istrmiyordu cnm surekli tokluk hissi vardı ama actim:)
Yeteli besin alama mn andan kaynaklanıyor cannn istemesede ye zayif düşer bunyen. Ilk 3 sy bebek annenin önceki depoladigi besinlerden faydalaniyo uzulme bebise bakamiyorum süre 4. Aydan v sonra senin yediklerini yiyor

canım bunlar gayet normal şeyler,herkesin hamileliği farklı ilerliyor.Mide bulantısı genelde üç aydan sonra geçiyor.Bir yakınım da iki buçuk aylık hamile,bir haftadır inanılmaz mide bulantısı ve halsizlik yaşıyo.Dün serum takıldı ama sorun yokmuş.Sen de umuyorum ki yakın zamanda hamileliğinin tadını çıkarmaya başlarsın canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

gittiğin hastane ve doktorun daha şimdiden seninle ilgilenmiyosa hemen değiştir ilgilenecek bi doktor bul bence nacizane tavsiyem mide bulantılarında inşallah en kısa sürede geçer

teşekkürler kızlar, yorumlar için sağolun.. rahatlattınız beni .... :/ allah hepımıze saglıklı sıhhatlı sekılde bebıslerımızı almayı nasıp etsın ..

Benimde son adet tarihim 18 kasm ve bebisim 1.5 cm.agustos annesi olcaz insaAllah seninle :) aynı problemler bende de var korkma.su bile içemiyorum.gecelere kadar sürüyor migde bulantım uyuyamıyorum.benim testlerim iyi çktı fakat böbregimde hafif yağlanma varmış neyin nesi anlamadm.test fln verdi.Bu bulantılae iyi bit hamilelige işaretmiş.bulanmaması kötü asıl.stresttn uzak dur.Allah kucagına almayı nasip etsin.

Benimde son adet tarihim 18 kasm ve bebisim 1.5 cm.agustos annesi olcaz insaAllah seninle :) aynı problemler bende de var korkma.su bile içemiyorum.gecelere kadar sürüyor migde bulantım uyuyamıyorum.benim testlerim iyi çktı fakat böbregimde hafif yağlanma varmış neyin nesi anlamadm.test fln verdi.Bu bulantılae iyi bit hamilelige işaretmiş.bulanmaması kötü asıl.stresttn uzak dur.Allah kucagına almayı nasip etsin.

Sagol Canim :)
- evet aynı donemdeyiz :) günler hemen geçsin bebisimizi alalım istiyorum .) ... Kötü bisi değildir takma kafana sende artık her seyin tedavisi var .. Ağustos icin dua edelim sag salim sağlıklı sekilde olur ins bebislerimiz..

Back