8.günden resimlerr :)

mrw06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
122
0
:dance: arkadaslar artık burnuma alıstım bende hosuma gidiyor önceki güzel yorumlarınız için tesekürler :) bandajsız nasıl bi bakın bakalım :)) :1rolleyes:

arkadaşlık teklif ettim canım kabul edersen bakabilirimm.özel albüm sanırımm..

nerde kime ne kadara oldun??

yeni albümüm acık cnm :) kabul ettim ama :) konusmustukya Sabri uslu hatırlayamdn herhalde :)

Canım bende göremiyorum arkadaslık olarak ekler misin :) Merak ettim

ya ama ben açık albüm yaptım neden görnmüoki neyse teklif gönderin o zmn kabul ediyim :1rolleyes:

çokkk hoş olmuş cnm güle güle kullan..ya böle sizleri gördükçe çok hevesleniyorum bende olayım diyee..sonra geri korkup vazgeçiyorum..

çokkk hoş olmuş cnm güle güle kullan..ya böle sizleri gördükçe çok hevesleniyorum bende olayım diyee..sonra geri korkup vazgeçiyorum..

tesekür edrim cnm benm :) korkma ya bişey olmuyor simdi eski resmlrime bakark iyikide olmusum diorum :))

Ben de beğendim. aAmeliyat çok yeni olmasına rağmen önden de çok güzel gözüküyor. şişlikler tamamen inince çok daha güzel olcak canım :)

Ben de beğendim. aAmeliyat çok yeni olmasına rağmen önden de çok güzel gözüküyor. şişlikler tamamen inince çok daha güzel olcak canım :)

sagol cnm inşlah öyle olur biraz simetrik farklılık var burun delklerimde ama inşlah düzelir oda :)

cnmm arkdaşın olark eklersen bakabilirim albümüne:)hayırlıı olsunn :)iyi günlerde kulan inş:)

tesekür edrim cnm benm :) korkma ya bişey olmuyor simdi eski resmlrime bakark iyikide olmusum diorum :))

böyle düşünmen çok güzel o zaman iyikide olmuşsun eski halini bilmiyorum ama hoş olmuş öndende öle..diyorumki ya keşke olmasaydım dersem sonradan:KK43: size baktıkça cesaretleniyorum accık..

çok yakışmış cnmmm şiş olmaısna ragmenn hiçte yeni alyt olmuş gibi durmuyorsun eminimmmm bi iki aya süper olck:)

böyle düşünmen çok güzel o zaman iyikide olmuşsun eski halini bilmiyorum ama hoş olmuş öndende öle..diyorumki ya keşke olmasaydım dersem sonradan:KK43: size baktıkça cesaretleniyorum accık..

bende ameliyattan cıktktan sonra burnumu gördgmde öyle dedm keske olmasaydım eskiden daha güzeldim fln die :KK70: ama simdi memnunum eminim sendede öyle olur :)

bende ameliyattan cıktktan sonra burnumu gördgmde öyle dedm keske olmasaydım eskiden daha güzeldim fln die :KK70: ama simdi memnunum eminim sendede öyle olur :)

tam anlamıyla hazır olsaydım bi gitcemde doktora..bi gün tamam diyorum ertesi gün vazgeçiyorum ya..:KK43::KK43: puff..olabilirsem eğer inş.öle olur:)

tam anlamıyla hazır olsaydım bi gitcemde doktora..bi gün tamam diyorum ertesi gün vazgeçiyorum ya..:KK43::KK43: puff..olabilirsem eğer inş.öle olur:)

cnm kararsızlıga en iyi çözüm gidip doktorla konuşmak..eger konuşursan ve gerçekten istiyorsan o an gün almak istiyorsun zaten korkarsanda hastahaneden çıkıp eve gelmen bir olur:)

'nem' resmlerine baktım cnm burnun harika cok yakısmıs sana :) gelinlikle prenses gibi olmussun mutluluklar dilerim :) :)

cnm kararsızlıga en iyi çözüm gidip doktorla konuşmak..eger konuşursan ve gerçekten istiyorsan o an gün almak istiyorsun zaten korkarsanda hastahaneden çıkıp eve gelmen bir olur:)

haklısın aslında..buraya girdiğimde sizin güzel burnuşlarınızı görünce tamam diyorum burayı kapattıktan sonrada vazgeçiyorum:KK43: nem gidersem bilge beyle konuşmaya gitcem zatende.her girdiğimde de senle asilemin burnuna bakıom:)

X