Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çokkk hoş olmuş cnm güle güle kullan..ya böle sizleri gördükçe çok hevesleniyorum bende olayım diyee..sonra geri korkup vazgeçiyorum..
Ben de beğendim. aAmeliyat çok yeni olmasına rağmen önden de çok güzel gözüküyor. şişlikler tamamen inince çok daha güzel olcak canım :)
tesekür edrim cnm benm :) korkma ya bişey olmuyor simdi eski resmlrime bakark iyikide olmusum diorum :))
çok yakışmış cnmmm şiş olmaısna ragmenn hiçte yeni alyt olmuş gibi durmuyorsun eminimmmm bi iki aya süper olck:)
böyle düşünmen çok güzel o zaman iyikide olmuşsun eski halini bilmiyorum ama hoş olmuş öndende öle..diyorumki ya keşke olmasaydım dersem sonradan size baktıkça cesaretleniyorum accık..
bende ameliyattan cıktktan sonra burnumu gördgmde öyle dedm keske olmasaydım eskiden daha güzeldim fln die ama simdi memnunum eminim sendede öyle olur :)
tam anlamıyla hazır olsaydım bi gitcemde doktora..bi gün tamam diyorum ertesi gün vazgeçiyorum ya.. puff..olabilirsem eğer inş.öle olur:)
tam anlamıyla hazır olsaydım bi gitcemde doktora..bi gün tamam diyorum ertesi gün vazgeçiyorum ya.. puff..olabilirsem eğer inş.öle olur:)
cnm kararsızlıga en iyi çözüm gidip doktorla konuşmak..eger konuşursan ve gerçekten istiyorsan o an gün almak istiyorsun zaten korkarsanda hastahaneden çıkıp eve gelmen bir olur:)