Merhaba sonucunuz ne oldu benimde 8. Gün negatif çıktıBugün 5. Gün embriyo transferinin 8. Günü evde test yaptım negatif çıktı. Benim gibi evde test yapıp negatif çıkıp sonra pozitife dönen var mı? Yarın kan vericem. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama yine de bir umut böyle olup çıkan varsa ona göre umutumu kaybetmeyeceğim
Negatif benim de maalesefMerhaba sonucunuz ne oldu benimde 8. Gün negatif çıktı
Muhtemelen benimkide pozitif olmaz o zamanNegatif benim de maalesef
Ya bu öyle bir şey ki belli olmaz inşallah pozitife döner sizinki sonucunuzu benimle de paylaşın inşallahMuhtemelen benimkide pozitif olmaz o zaman
Pozitif gibi duruyor öyle olur inşallahkızlar merhaba benimde 8. Günüm bu 3. Denemem dondurulmuş 5. Gün embriyosu sabah testim bu şekilde silik çıktı sizce var mıdır
Eki Görüntüle 3495492
Bugün kan vercm paylaşırım inşYa bu öyle bir şey ki belli olmaz inşallah pozitife döner sizinki sonucunuzu benimle de paylaşın inşallah
Hayırla güzel sonuçlar alın inşallahBugün kan vercm paylaşırım inş
İnş ama hiç o umutla gitmeyecm hastaneyeHayırla güzel sonuçlar alın inşallah
Hiç öyle düşünmeyin varsa boşuna bebeğinizi üzersiniz. Pozitif alınca da bitmiyor ki beta yükselecek mi kese görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım bunlar içimizde hep korku. İyi düşünün iyi olsun kendinizi üzmeyin negatifse de yıkılmayın pes etmeyin her düşüş sizi daha kuvvetlendirsin. Dualarım sizinleİnş ama hiç o umutla gitmeyecm hastaney
hayırla olsun inşallah sonuç ne olduİnş ama hiç o umutla gitmeyecm hastaneye
Teşekkür ederimHiç öyle düşünmeyin varsa boşuna bebeğinizi üzersiniz. Pozitif alınca da bitmiyor ki beta yükselecek mi kese görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım bunlar içimizde hep korku. İyi düşünün iyi olsun kendinizi üzmeyin negatifse de yıkılmayın pes etmeyin her düşüş sizi daha kuvvetlendirsin. Dualarım sizinle
1.09 çıktı negatifhayırla olsun inşallah sonuç ne oldu
NegatifHayırla güzel sonuçlar alın inşallah