merhaba ben 23 martta doğum yaptım ve 1 haziranda işe başlamak zorunda kaldım. sütümü sabah akşam sağıyorum bebeğim emmek istemiyo ve emmiyor artık biberon kullanmak zorunda kaldım zaten ben işteyken kayınvalidem bakıyo o mecbur biberon ile besliyo kullandığım biberon da aslında phlips avent anne memesine yakın olan ama meme reddi başladı ve artık emmiyor. sütüm çok azaldı 24 saatte 100 cc süt anca birikiyor bir göğsümde diğer göğsümden 30 cc anca çıkıyor 24 saatte bu normal mi ilk bebeğim ve yaşım 25 kimseye anlatamıyorum yargılamaya o adar açık ki herkes kendi annem bile sanki ben istemez miyim bol sütüm olsun bebeğime yetsin ama olmuyo çok stresli bir dönemdeyim 2 göğüsüm arasında çok fark var birinden 100 cc çıkarken diğerinden 30 cc zor çıkıyor. bebeğimi de çok kıskanıyorum kayınvalidemden ama çalışmam da gerekli ülke şartlarında daha iyi bir gelecek sunmak için 6 aya kadar bir öğün de olsa anne sütü alsın diye uğraşıyorum sürekli sağmaya çalışıyorum ama artmıyo sütüm git gide daha da azalıyo bunu yaşayan tek benmiyim acaba . eşim sürekli baskı yapıyor yemek yemem için ama iştahım yok sürekli bir mutsuzluk hali var üzerimde içimi dökmek istedim