8 gun kala bhcg 2.2???

alak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
240
32
kizlar sabah siddetli basdonmesi mide bulantisiyla apar topar hastaneye kaldirildim. dr hamilelik ve idrar yolu. enf. supjelindi bhcg 2.2 cikti adetine 8 gun var o yüzden ilac vermedi. belimde cok agriyor. ilac kullanip kullanmamskta kararsz kaldim. hcg dusuk cikip hamile kaln varmi???

geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu desem bilemedim :) ben adetime 4 gün kala dayanamayıp test yaptım ve 2.47 cıktı yani negatif cok üzüldüm adet olmam gereken günde bi daha tekrarladım ve sonuç 60.85 yani pozitif :) sizinki 8 gün önce bide bnce büyük ihtimalle hamilesiniz adet gününüzde testi tekrarlayın ve sakın ilaç kullanmayın ..

hayirli olsun bebeginiz bakalim bizim durum nolck :)

neden kimse bisi yazmiyot kuzlar hicmi aranizda bhcg si 2 lerde cikan yok sobuv ne oldu?

cnm benimde 1,8 çıktı bende senin gibi oldum zamana bıraktım 1 hafta sonra tekrar yaptırcam inşaALLAH hamişizdir beni bilmem ama sen öyle gibisin...

neden kimse bisi yazmiyot kuzlar hicmi aranizda bhcg si 2 lerde cikan yok sobuv ne oldu?
merhaba adetim 2 gün gecikti bhcg 0,313 . bugün doktora gideceğim, bence sende endişe etme, ben hamile oluğumu düşünmüyorum gelişmeleri bildirmeye çalışacağım, sende yaz selamlar , zamana bırak rahat ol stres yapma

k
kimse yokmu acaba

cnm benimde 1,8 çıktı bende senin gibi oldum zamana bıraktım 1 hafta sonra tekrar yaptırcam inşaALLAH hamişizdir beni bilmem ama sen öyle gibisin...

kizlar kan testi yaptırdım 3.5 da alcam sizede bildirim. bana gore hamile değilim cunku adetime 7 gun kaldi cok afederdiniz ama adet donrmi rahim asaga indigi icin vajinal gqz olusuyormus sanirim bendede var bu yuzden umut etmiyorum. bilmiyorum gebekikte bole bir durum yasayan varmi

cnm sonucunu aldın mı merak ettim

kızlar benımde regl 6 gun gectıkten sonra kan tahlılı yaptırdım 0.58 cıktı 10 gun sonra tekrarladım 6.77 cıktı acaba hamılelık baslangıcı olabılırmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…