hayirli olsun bebeginiz bakalim bizim durum nolck :)geçmiş olsun mu hayırlı olsun mu desem bilemedim :) ben adetime 4 gün kala dayanamayıp test yaptım ve 2.47 cıktı yani negatif cok üzüldüm adet olmam gereken günde bi daha tekrarladım ve sonuç 60.85 yani pozitif :) sizinki 8 gün önce bide bnce büyük ihtimalle hamilesinizadet gününüzde testi tekrarlayın ve sakın ilaç kullanmayın ..
merhaba adetim 2 gün gecikti bhcg 0,313 . bugün doktora gideceğim, bence sende endişe etme, ben hamile oluğumu düşünmüyorum gelişmeleri bildirmeye çalışacağım, sende yaz selamlar , zamana bırak rahat ol stres yapmaneden kimse bisi yazmiyot kuzlar hicmi aranizda bhcg si 2 lerde cikan yok sobuv ne oldu?
kimse yokmu acaba
cnm benimde 1,8 çıktı bende senin gibi oldum zamana bıraktım 1 hafta sonra tekrar yaptırcam inşaALLAH hamişizdir beni bilmem ama sen öyle gibisin...
kizlar kan testi yaptırdım 3.5 da alcam sizede bildirim. bana gore hamile değilim cunku adetime 7 gun kaldi cok afederdiniz ama adet donrmi rahim asaga indigi icin vajinal gqz olusuyormus sanirim bendede var bu yuzden umut etmiyorum. bilmiyorum gebekikte bole bir durum yasayan varmimerhaba adetim 2 gün gecikti bhcg 0,313 . bugün doktora gideceğim, bence sende endişe etme, ben hamile oluğumu düşünmüyorum gelişmeleri bildirmeye çalışacağım, sende yaz selamlar , zamana bırak rahat ol stres yapma
cnm sonucunu aldın mı merak ettimk
kizlar kan testi yaptırdım 3.5 da alcam sizede bildirim. bana gore hamile değilim cunku adetime 7 gun kaldi cok afederdiniz ama adet donrmi rahim asaga indigi icin vajinal gqz olusuyormus sanirim bendede var bu yuzden umut etmiyorum. bilmiyorum gebekikte bole bir durum yasayan varmi
0.100 düşmüş cnm hamile degilim saglik olsun..cnm sonucunu aldın mı merak ettim
HAYIRLISI OLSUN CNM SIKMA CANINI...0.100 düşmüş cnm hamile degilim saglik olsun..