- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
- Konu Sahibi cennetciim051215
-
Yumurtlamanin ustunden 11 gun gecti adet anca mi gelir diyosun yaniTestleri çok erken yapmışsınız. Geç yumurtladığınız için muhtemelen geç adet olacaksınız testi 1 hafta sonra adet olmazsanız tekrarlayın
Yumurtlama geç olduysa eğer erken yapmışsın canım gebelik testini . Yumurtlamadan 11 gün sonra doğru sonuç verebiliyor ancak testlerSon adet tarihi 22 nisan Bat 20 mayıstı.. Fakat 15,16, mayıs ovulasyon testleri pozitifti..yapışkan akıntı da vardı..yani sanırım geç yumurtladım...ne olur ne olmaz diye 15,17 mayıs ilişki oldu değerlendirdim :) 24,25 mayıs erken ve normal gebelik testlerim negatif çıktı..
adet öncesi yumurtalıklarımda kasığımda sızlama olur gelceğini anlarım fakat o sızlama bi oluyor bi olmuyor.. halada olmadım 8 gün gecikmem var normal mi ? testler için erken davranmış olabilirmiyim ? geç döllenme olabilir mi ?
Evet cnm gec oldu yumurtlama belki de bu yuzden gecikmistir adetim umutlanmayayimYumurtlama geç olduysa eğer erken yapmışsın canım gebelik testini . Yumurtlamadan 11 gün sonra doğru sonuç verebiliyor ancak testler
Bugün 11. günü ise tekrar test yap bakalımEvet cnm gec oldu yumurtlama belki de bu yuzden gecikmistir adetim umutlanmayayim
test alabilirsem yarın sabah yapıcam cnm eğer çıkmazsa zaten yumurtlama geç olduğu için gecikmiştir diye düşünürümBugün 11. günü ise tekrar test yap bakalım
Genelde ben de yanılırım :) ama içim bi var diyor bi yok diyor :) İnşallah hislerin bu sefer yanılmaz senin inşşallah doğru hissetmişsindir :)Hislerimde genelde yanılırım maalesef ama bana hamile gibi geldiniz.
Malesef..yaptim simdi negatif demekki gec yumurtladigim icin gecikti bukadar..Hislerimde genelde yanılırım maalesef ama bana hamile gibi geldiniz.
Sonradan bole olmus kuruma cizgisi dimi cogu kisinin basina gelmis bu durum heveslenmeyeyim dimiHislerimde genelde yanılırım maalesef ama bana hamile gibi geldiniz.
Bana var gibi geldi bi kaç gün sonra tekrar edin o zaman net belli olur inşallah vardırSonradan bole olmus kuruma cizgisi dimi cogu kisinin basina gelmis bu durum heveslenmeyeyim dimihala gelen yok bide
Insallah cnm ... baya sonradan ciktigi icin ümitli degilim acikcasi .. yarin sabah tekrar denicem baska testle..Bana var gibi geldi bi kaç gün sonra tekrar edin o zaman net belli olur inşallah vardır
Valla ben şimdiye kadar 5 10 arası test yapmışımdır hiç birinde böyle bi çizgi görmedim hep bembeyaz oluyo bu kadar bile çıkmadı olmasa bence çıkmazdıInsallah cnm ... baya sonradan ciktigi icin ümitli degilim acikcasi .. yarin sabah tekrar denicem baska testle..
Adetim geldi cnm malesefValla ben şimdiye kadar 5 10 arası test yapmışımdır hiç birinde böyle bi çizgi görmedim hep bembeyaz oluyo bu kadar bile çıkmadı olmasa bence çıkmazdı
Üzülme hayırlısı olur inşallah bi dahaki ayaAdetim geldi cnm malesef10 gun gecikmeyle geldi ilk defa
En hayirlisi neyse hangi zaman sa ozaman olsun cnmÜzülme hayırlısı olur inşallah bi dahaki aya
Aynen öyle insan heves ediyo çok iyi anlıyorum bende öyle oldum kaç defa bu defa bakalım ne olucakEn hayirlisi neyse hangi zaman sa ozaman olsun cnm
Sonradan bole olmus kuruma cizgisi dimi cogu kisinin basina gelmis bu durum heveslenmeyeyim dimihala gelen yok bide
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın cnmAynen öyle insan heves ediyo çok iyi anlıyorum bende öyle oldum kaç defa bu defa bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?