8 gün geciken adet göğüs ağrısı ?

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
30
Merhabalar adetim 8 gün gecikti ve o günden itibaren giderek ağrıyan dolgulasan göğüslerim çok hassas kasık ağrısı yok vücut sıcaklığım var ellerim ayaklarım hariç sicacik her yerim başım ağrıyor bazen ölçüyorm genelde 37.5 hep ateş yok ama vucuta sıcak basma olur ya onun gbi sanki bugün test yaptm 8. Gün bugün negatif çıktı dha önce kimyasal gebelik geçirdim adet olmadan önce öğrenmiştim sağlıklı gitmedi umitlenmek istemiyorum buna benzer durum yaşayan varmı

Kan testinde mi negatif çıktı idrar testinde mi benim de bugün 13.gün hala olmadım

Gebelik testi yaptım kan vermedim umitlenmek istemiyorum sonra sonu hüsran
Stres yaptıkça hamile değilsen bile (inşallah hamilesindir) gecikme olabilir. Ben adetim 1 gün gecikince kanda test yaptırdım negatif sonuç ama geç döllenmeden şüpheleniyorum o da sonradan beller olurmuş kanda. Pazartesi bir daha gideceğim ama bu süre zarfında nedense ümidim azaldı 2 hafta olacak ptesi günü adet olmayalı. Olacağı varsa olur olmazsa da Allah hayırlı zamanı bekliyordur çok takma kafana ve bence kanda test yaptır canım ama inşallah hamilesindir

İnşallah canım sende hamilesindir güzel haberler alırız inşallah Allah'tan ümit kesilmez veren Allah alanda Allah rabbim isteyen herkese versin zor bı durum

İnşallah canım sende hamilesindir güzel haberler alırız inşallah Allah'tan ümit kesilmez veren Allah alanda Allah rabbim isteyen herkese versin zor bı durum
amin canım ama benimki başka aya kaldı tam olarak şuan adet oldum

Kan testi yapip netleştiren bence beklemek ve ümit etmek sürekli düşünmek insani çok yıpratıyor

amin canım ama benimki başka aya kaldı tam olarak şuan adet oldum
Yapma ya çok üzüldüm bende dün sana yazdıktan sonra göğüs ağrısı geçti gbi geldi karnm ağrıdı oturdum ağladım adet olcam diye ama sabah kalktığımda ağrıyor şiş hala olmam ins kan vermeye cesaret edemiyorum biraz dha beklemek istiyorum sanırım

Kan testi yapip netleştiren bence beklemek ve ümit etmek sürekli düşünmek insani çok yıpratıyor
Ona bile cesaret edemiyorum dün adet olcam sandım ağladım o kadar herkesin istediği zaman hamile kalması senden önce evlenenlerin bebeğinin olması ve çevrendeki insanlarin seni anliyacagina bunu yüzlerine vurması çok zor bı durummus yeri geliyor eşin bile anlamıyor seni sende kadınsın digerleride ama bunu yaşamak çok zor kimyasal gebelik geçirdim digimde hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendim çok üzüldüm o yüzden erken öğrenmekte iyi değil Allah'ım herkese sağlıklı sıhhatli versin inşallah

bel ağrısı karında batma falan var mı

İnşallah hamilesindir canım olmazsa bile üzülme her şey Allah’tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…