- 24 Temmuz 2022
- 179
- 44
- 32
-
- Konu Sahibi Helenizmrr
O zaman bi umut var mı hala kaçıncı günde görmüştüm çift çizgiyibenimde 7 gün geçiyor ve gögüs hassasiyetim var idrar da negatif çıktı ve benim ilk gebeliğim de de çift çizgi çok sonra görülmüştü zorlaa
Anladım hayırlısı olsun hakkında inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır bebeğini kucağına alırsın10. günde gördüm sanırım hatırlamıyorum ama düşük yaptım nasip olmadı
Merhaba bir arkadaşımın 10. Günde negatif çıktı sonra gitti kan verdi pozitif çıktı. Benimde 3 gün gecikti ve negatif görüyorum hepMerhaba . Adetim 8 gün gecikti bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif sonuç gösteriyor. Buna rağmen hamile olma ihtimalim var mıdır idrarda negatif olup kanda pozitifi gören var mı aramızda merak ediyorum ?? İdrar testini yenilemeli miyim
Bende aynı durumdayımMerhaba . Adetim 8 gün gecikti bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif sonuç gösteriyor. Buna rağmen hamile olma ihtimalim var mıdır idrarda negatif olup kanda pozitifi gören var mı aramızda merak ediyorum ?? İdrar testini yenilemeli miyim
Benim gecikmemin 5. Günü 2 gün önce kan da 1,2 idi şimdi test yaptım çok sılık gördüm ben yarın tekrarlıcam inşallahMerhaba bir arkadaşımın 10. Günde negatif çıktı sonra gitti kan verdi pozitif çıktı. Benimde 3 gün gecikti ve negatif görüyorum hep
Bence ver canım benim de 8. Günü aynı şikayetler var. Dün verdim bende kanBende aynı durumdayım8 gün geçti erken gebelik testleri negatif olda çıkardı diyorum bi bide geç döllenme olabilir mi diyorum bu konu hakkında da h bir fikrim yok. Sürekli beyaz akıntı geliyor adet olmuşum gibi hissediyorum bakıyorum yok ara ara kasıklarım ağrıyor kan vermeli miyim kızlar sizce ((
Bende 5. Günüm negatif gördüm yine kan da 8. Gün veya 9. Gün yine bakarımKızlar benim maalesef negatif sonuç 10.günde regl oldum inşallah siz pozitifi görürsünüz
İnşallah en kısa zaman da hamile kalırsın sende canımKızlar benim maalesef negatif sonuç 10.günde regl oldum inşallah siz pozitifi görürsünüz
Var tabiki ! Ben gecen persembe 5. gün gecikmeyle doktora gittim… rahimde birseyler görünüyor dedi… kist yok.. yumurtaliklar temiz dedi… bana sorarsan hamilesin ama bakalim dedi.. kan testi yapti .. negatif cikti degilsin dedi… dayanamadim 7.gün birdaha yaptim bu sefer ikinci cizgiyi tam cikardi… aksam bidaha yaptim yine cikti… simdi pazartesi günü kan vericem yani yarin… bu sayfada cok cokkk kadin var böyle yasayan 20. günde ögrenen var…. O yüzden önce bi doktora gitMerhaba . Adetim 8 gün gecikti bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif sonuç gösteriyor. Buna rağmen hamile olma ihtimalim var mıdır idrarda negatif olup kanda pozitifi gören var mı aramızda merak ediyorum ?? İdrar testini yenilemeli miyim
Hamile misinizBenim de dün 6.gun gecik.eydi idrar negatifti sanki çok çok silikti anliyamadim yok dencek kadardi
NoHamile misiniz