8 Dakikalık Göbek Eritme Hareketleri

Bu videoyu ve Başka bir 8 dakikalık göbek egzersizini 2 aydır uyguluyorum ve sonuç müthiş arkadaşlar.

Ne göbek kalıyor ne yan simitler:KK52:

jılıan la yaptığım egzersiz arkasından bunuda yapmaya karar verdim.
1 ayda ne kadar faydalı olacak göreceğiz.

Ben bu videoyu yaklaşık 1 aydır yapıyorum. Ama son 1 haftadır yapmıyordum tekrar başladım ama kısmen değiştirerek yapıyorum. Boynum başlarda çok ağrıyordu. Ama çenemi göğsüme değdirmeden yapmaya çalışınca faydası oluyor boyun ağrısı pek olmuyor ama yine de boyna yük binebiliyor.
Bunu gerçek anlamıyla yapınca karın acayip ağrıyor ama benim üst karnım düzleşti, alt karnım o kadar etkilenmedi hatta üst tarafı düzleşip sıkılaşınca alt taraf pörtledi gibi durdu. O yüzden bunları yaparken dikkat edin , alt karın kaslarını hareket ettirecek başka hareketler de yapın ki , paralel olarak çalışsın. Gerçi bir tane hareket alt karnı çalıştırıcı ama yeterli değil
Bir de bunu direk yapmayın, öncesinde ısınma hareketleri yapın öyle yapın. Hem daha çok etkili olur hem daha kolay yaparsınız.

Ama ben bunu sürekli yapmaktan çekindim. Diyet yaparken yapınca göbeğim öyle sıkılaşıp, yağlar kasa dönüşüp orda bir kitle mi oluşur diye. Çünkü çok sert oldu karnım ama yine de çok incelme olmamıştı. Bu hareketleri hergün değil de arada yapmak lazım diye düşünüyorum.

video çok verimli gibi duruyor. 2 haftadadır cesıtlı mekık hareketleri yapıyorum(tamam biliyorum cok erken ama motive olmak adına insan küçükte olsa gelişme beklıyor) ama en ufak bir değişim yok. cok hırslı ve azimliyim. o göbek ya bitecek ya bitecek! 2 dogum yaptım ve 8 senedir bıktım korse takmaktan :KK43: izlenimlerimi paylasıcam.

X