• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 cm Yumurtalık Kisti

Birkadiningunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
554
529
18
32
8 haziranda 8+3 haftalık bebeğimin kalbi durdugu için düşük başladı ve kürtaj oldum. Kürtaj öncesi ve sonrası defalarca ultrason ile bakmalarına rağmen 8 cm lik kisti görmediler. Daha sonra başka bir doktora gittim ve karnımdan ultrason ile baktı sol yumurtalıkta 8cm lik kist var dedi. Başka bir bölüme gönderdi. Oradan randevu alamiyorum henüz açılmadı. Sizce devlete gitmek yerine özele mi gitsem?

Kürtaj sonrası benimde 6 cm kist olmustu. Kurtajdan sonra genellikle yasaniyor denmisti. Cok doktora gittim o donem 2-3 adet sonra kendiliğinden kayboldu.
Devlette cikolata kisti demislerdi hatta. Meger içe kanamali kistmis. Ozelde tedavi oldum.

Kürtaj sonrası benimde 6 cm kist olmustu. Kurtajdan sonra genellikle yasaniyor denmisti. Cok doktora gittim o donem 2-3 adet sonra kendiliğinden kayboldu.
Devlette cikolata kisti demislerdi hatta. Meger içe kanamali kistmis. Ozelde tedavi oldum.

Tedaviniz nasıldı ilaçla mi tedavi oldunuz. Doğum kontrol hapı mı kullandınız?

Tedaviniz nasıldı ilaçla mi tedavi oldunuz. Doğum kontrol hapı mı kullandınız?

Çok şükür. Demek ki ben de ilaç kullanacağım. Özele mi gitsem bilemedim
Devlete pek güvenmiyorum . Daha geçen ay kimyasal gebeliği dış gebelik sandilar. Kemoterapi iğnesi ve kürtaj yapacaklardı. Hemen özele gittim anlattim doktor güldü yani. Kimyasal gebelik bu ne kürtajı . Adetle atilacak dedi öylede oldu.

Devlete pek güvenmiyorum . Daha geçen ay kimyasal gebeliği dış gebelik sandilar. Kemoterapi iğnesi ve kürtaj yapacaklardı. Hemen özele gittim anlattim doktor güldü yani. Kimyasal gebelik bu ne kürtajı . Adetle atilacak dedi öylede oldu.

Çok teşekkür ederim ben de en iyisi özele gideyim. Devlete gidiyordum tekrarlayan düşüğüm var hicbir test yapmadılar ben söyledim yapın diye.

Canım benim kürtajdan sonra kanamam durmadı 2 kist varmış acaba onlar mı kanıyor içeri. 2.kez kanları temizlemek için kürtaj oldum

Durmadi derken kürtaja ragmen mi durmadi? Kist öncesinde var miydi sonradan mi oldu. Birde kanamali kist miymis yumurtalıkta mi ?
Yumurtalıkta canım. 1.kürtaj oldu durdu kan. 16 gün sonra yani dün birden başladı durmadı 1 kova kan akmış nerdeyse kanım cok azaldı.acil tekrar 2.kez kürtaja aldı kist var dedi ama yeni oldu sanırım düşükten önce kistim yoktu..

Back
X